Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Dobré ráno ;) jinak záleží kolik jsi tankoval ale mě když jsem To fakt dal plný tak to začalo klesat až po 100 km :)

plná nádrž. doplňoval som ešte aj po strelení hadice. vošlo mi tam 40,5 l, predtým som mal dojazd odhadom na 50km (nemám palubný, zatiaľ). som zvedavý koľko prejdem na tú jednu nádrž ;)

Tak HTP má taky nádrž na 45 litrů ne? Takže jsi tam měl cca 5 iitrů :D u HTP jsem to bral takhle, pokud jsem natankoval za 1000,- tak jsem když jsem ujel 500km a více, byl jsem spokojenej :D když míň, byl jsem nasranej ;):D

Bry ranko ;) jaja ma 45 litru, na shelce u frydku mu vlezlo i 60 :D coz se hnedka reklamovalo a hlasilo na cojku :D

Joo ta byla myslim i v TV :D

Jinak video z dnešního rána :D

Ja zas vidim kulove :D

Aaaaa ťapaťalk :D :D

si piš ,ale už jsem si zapnul pc :D ... ja bruuum brum brum :D

Koukám že jsi změnil i formátování písma v příspěvku, hezkýýý  :kol-47::D  :D

A vidíte tam mojí motokárečku?   :wub:  :D :D

tak zlehonka :D ... Ty ja ti ani nevim co jsem kliknul :D , to zas bude tim že myš už tahne z posledniho :D

A nebo ještě ruce neví co dělají? :D

ja fčera ani nepil :D co to jsou dva pivečka navečer :D

Nic :D

Já dneska dostal v práci od kolegy dva drtky Becherovky, slaví narozky, a dal dvě malý a šel pracovat, máme novou pracovní dobu, takže jsem z toho celej štajf :D

brrrrr, to mam na seznamu hnedka kolem zelene a borovičky :D to ja nepiju :D

Tak ja to taky moc nemusím, jsem RUMovej, ale tak když měl ry narozeniny :D

Máš lemtat "lak na rakve" - ten je nej...

A to je prosím pěkně co? :D

Kde máme vůbec Žanet? ;):D

žeby si konečně našla hlapa ;) ... Ekkare co to je ? ja Ti už pil i herkules ale ten neni moc dobrej :D

Lak na rakve, to vím že jednou snad říkal kolega, a je to něco jako hruškovice nebo tak něco :D co já vím :D určitě to bude nějaky tlamolep :D

Jooo žeby? :D

tak už se tu nějakou dobu neukazala :D a ve zpravach nic nebylo žeby ve Varech našli nakou mrtvolu tak za tim musi byt chlap :D

Lak na rakve - fernet

:kol-28: Přímo z Wikipedie:  ...obliba Fernetu Stock rostla, stal se nedostatkovým „podpultovým“ zbožím. Průvodním jevem rostoucí obliby je řada slangových pojmenování černý šviháklak na rakvemoč mrtvé asfaltérkymačkané štěnicefermežnafta nebo dech mrtvé milenky...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.