Trautenberk Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Fujky tak toho teda fakt nemusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 ou ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 vy jste zase chytrý pánové teda vám povim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 si piš ,ale vidim že ses ukazala tak to zas neni tak strašne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Tak tak, lak na rakve = DRSOŇ alias Fernet Stock, na rozdíl od fernetu citrus = "Jasoně" toho Drsoně pijou jen opravdoví chlapi... A není to žádnej tlamolep jako Bols nebo Becher. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Tak jsme aspoň chytrý když už nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Tak klasicky fernetek ja rad uz velmi mladych let to je dobre na zaludek a jak kazdy vi, kdyz se ji mastne tak to je treba dorovnat necim bylinkovym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Tak když je základ mastný tak to pak je to nejlepší co může být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 si piš ,ale vidim že ses ukazala tak to zas neni tak strašne no něco mi říkalo at se jdu podívat a hele..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 A kam jsi zavřela toho chlapa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Musím říct že teď je venku fakt krásně konečně by se mohlo to počasí takhle zlepšit trvale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 čerti ,alespon jedna ženska na mně mysli ... Libore, si řikam žebych i berušku umyl ,ale jsem vyřizeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Ta lenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Liny jsem byl rano tedka jen vyrizeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Z čeho? A zítra do práce zase? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Tak byl jsem si maknout na zahrade Jj ve 4:20 budicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 čerti ,alespon jedna ženska na mně mysli ... povedla se ti ta svíce dneska? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Si pis libovka jako vzdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Špikuješ maso špekem a nakládáš to do láku předem, nebo jdeš na věc naráz najednou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Spekem a cesnekem pak na jednu noc do laku a den na to se to pece Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 ľudia opäť dnes šalenota...obed o 19:00, ale aspoň som si doprial nový tablet teda moja ma navnadila, a ja som platil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Já teda jen špek, bez česneku - a taky naložit a dodělat až další den ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Dobré ráno Dneska volno, venku sluníčko, takže dopo vaření a fackování věcí doma, kolem oběda pak poklidit auto, sundat pár nálepek co mi serou a odpo trochu cvičit Jinak včera při cestě domů mi to natřela nějaká debilní Bora, tak jsem pak hocha dojel na pumpu a ptám se co v tom má a on že ať první řeknu já, tak říkám že základ 1.9TDI 74kw a on hmm tak to jsi se mě držel dobře, já mám 2.3 V5 110kw Takže mě nasral že mě dal ale zase jsem rád že nemám líný auto když jsem ho pořád dojížděl ale při cestě z práce není moc možností kdy předjíždět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Dobré ráno LiborTDI: Dobře ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 nazdaaaaaaaar jak sa vam dari kamarati? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.