Květen 11, 201312 r To já náhodou dostal od přítelkyně k narozeninám poukaz na čištění + leštění auta.. Kola to nejsou, ale snaha se cení
Květen 11, 201312 r Tak na to mi řekla, že ona v něm nejezdí, tudíž ho nešpiní, tak mi nic takovýho nedá
Květen 11, 201312 r A vůbec, starám, ale zrovna jsem nestíhal ani během měsíce s autem zajet k pumpě na umytí.. tak byla trošičku špinavá.. ale né moc Upraveno Květen 11, 201312 r od Galvi
Květen 11, 201312 r Tak jen aby Je teda fakt že teď jak pořád prší a kousek od baráku staví nové rodinné domy, tak je bláto všude, i na motokáře ale teď se to nevyplatí umýt
Květen 11, 201312 r Jo, tady se také staví jak blázen.. no každý den mě auto připadá víc a víc hnědé .. Když zaprší, tak to ze střechy akorát všechno steče na boky, aby se uvolnilo místo pro další bordel na střeše... .. Takže mýt to nemá cenu stačí 1 den a je po čistém autě..wirer: dobré, originální nápad na dárek
Květen 11, 201312 r nj, vcera sme umyli auto, povysavali, a zas je brudne...teda skor zaprasene -- z mobilu
Květen 11, 201312 r To já jí dám péči před škodahome srazem, to dostane co potřebuje, at mi nedělá ostudu
Květen 11, 201312 r tak tedka s tema pylama to neni žadna prdel , ja ho umyl předevčirem a zas jsem jak prase
Květen 11, 201312 r my mame samoobsluzne na dvoch miestach po 6 kuskov, tak staci... Uz by sa mohlo zotmiet, nech nalepim osvetlenie do kufra a mozem ist spat -- z mobilu
Květen 12, 201312 r Jako jo! Pro mě je pracovní! Ale vyhlížím autíčko na hraní, a zatím koukám na OI RS v 1.8T
Květen 12, 201312 r Joo tech je bídně málo To já chci něco s tímhle motorem, dá se s tím hodně pohrát, ale nevím do čeho, je v Audi, tak v Seatu ale ta Oktávka vypadá dobře a v kombi Udělat to na social look a pak pod kapotou těch 132kw
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.