Duben 22, 200916 r Autor lehce to nehřej...a mělo by to jít..záleží jak je tam ta samolepka dlouho čím dýl..tím půjde hůře...
Duben 22, 200916 r Ahoj kluci. Taky mě tam ta samolepka vadí, tak to teda zkusim nahřát. Pořád jsem laboroval, jak to sundat a při tom si nezničit to vyhřejvání. Díky za tip.
Duben 22, 200916 r To Evers:Tak to je jasný. Já tam mám teď tu reklamní od prodejce a moc se mi tam nelíbí. Upraveno Duben 22, 200916 r od mambo
Duben 22, 200916 r Lukkyne proc to ?? Mambo : jojoj... jak malej jarda no Upraveno Duben 22, 200916 r od Evers
Duben 22, 200916 r Evers: já právě nevím zda je nechat nebo ne, rád bych cistý auto bez nálepek.....mam tu malou v rohu prední kapoty+velkou vzadu pres okno....
Duben 22, 200916 r To Evers: Já vim , když mě se tam fakt nelíbí. Tomu rozumim , ty jejich vejmysli sou nej... no celkem na skodovce to jeste de , si soupli na C1 - neco jako ze citroen je mistrem sveta v really no nebylo videt dozadu jaka to byla krava
Duben 22, 200916 r ja dneska je tak na skok .... sem doma a soudružka není rada když chlastam doma :-)
Duben 22, 200916 r Autor to já soudružku mám taky doma...ale je tolerantní....včera jsem se večer po hospdě tady s Váma přitulil..takže pohoda :-)...zkus to taky...docela příjemný :-)
Duben 22, 200916 r nestraš!!! po deseti letech sem natulenej až dost ...... .... ted se tulim jen za odměnu :-)
Duben 22, 200916 r Autor tak to je bomba sám na foru...tedy jako sám člen regnutej....na a odměna pro herečku bude to že má od tebe klid a může háčkovat...a večer se přitulíš a a zítra tu můžeš být celej den :-)
Duben 22, 200916 r žadny háčkovaní ma rozdělanou svíčkovou tak at ji doděla...mam hlad že bych sněd vola......jooo taky sem koukalk že tu sem sam vždycky tu aspon ty 3 - 4 lidi v noci průběžně jsou ale solovku sem viděl prvně
Duben 22, 200916 r žadnej kralik...hezky prasátko .... .....hele marku vybíram letni dovču v čechach tak kdybys měl tip na něco na moravě u slovenskejch hranic tak šup sep .... sem z toho celej mimo
Duben 22, 200916 r Autor tam se moc nepohybuju..já spíš ten západ čech, ale krásně je ve Strážnici...mám tip na skvělej sklípek....
Duben 22, 200916 r a sakra zase chlast.....no ja koukam na něco beskydy-slovacko nebo vizovice .....tak uvidim ... mrknu na tu stražnici
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.