lukyssek Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 jojo, náhřát je dobrej nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 lehce to nehřej...a mělo by to jít..záleží jak je tam ta samolepka dlouho čím dýl..tím půjde hůře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Ahoj kluci. Taky mě tam ta samolepka vadí, tak to teda zkusim nahřát. Pořád jsem laboroval, jak to sundat a při tom si nezničit to vyhřejvání. Díky za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 no hlavně maj dorazit zitra skodahomy tak at tam je na ne mistecko )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 ..tak to ja nalepky skodahome mam už cca od srpna, a ted uvažuji o strhnutí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 (editace) To Evers:Tak to je jasný. Já tam mám teď tu reklamní od prodejce a moc se mi tam nelíbí. Editováno: 22. Duben 2009, autor: mambo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 (editace) Lukkyne proc to ?? Mambo : jojoj... jak malej jarda no Editováno: 22. Duben 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Evers: já právě nevím zda je nechat nebo ne, rád bych cistý auto bez nálepek.....mam tu malou v rohu prední kapoty+velkou vzadu pres okno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 To Evers: Já vim , když mě se tam fakt nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Uvidim no , kdyz mi bude vzadu vadit tak pude taky dolu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 To Evers: Já vim , když mě se tam fakt nelíbí. Tomu rozumim , ty jejich vejmysli sou nej... no celkem na skodovce to jeste de , si soupli na C1 - neco jako ze citroen je mistrem sveta v really no nebylo videt dozadu jaka to byla krava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 zdar hospodo !!! to sme se tady včera pěkně vybarvili :-)))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 zdar bando...a dneska zase znovu...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 já mám čoveče žízeň.......snad tu nebudeme zase jen tak ve 3-4.....lidech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 ja dneska je tak na skok .... sem doma a soudružka není rada když chlastam doma :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 to já soudružku mám taky doma...ale je tolerantní....včera jsem se večer po hospdě tady s Váma přitulil..takže pohoda :-)...zkus to taky...docela příjemný :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 nestraš!!! po deseti letech sem natulenej až dost ...... .... ted se tulim jen za odměnu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 jinak taková menší včerejší zajímavost ktera se moc nestavá : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 tak to je bomba sám na foru...tedy jako sám člen regnutej....na a odměna pro herečku bude to že má od tebe klid a může háčkovat...a večer se přitulíš a a zítra tu můžeš být celej den :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 žadny háčkovaní ma rozdělanou svíčkovou tak at ji doděla...mam hlad že bych sněd vola......jooo taky sem koukalk že tu sem sam vždycky tu aspon ty 3 - 4 lidi v noci průběžně jsou ale solovku sem viděl prvně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 tý woé svíčková...pravá/levá nebo králík... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 žadnej kralik...hezky prasátko .... .....hele marku vybíram letni dovču v čechach tak kdybys měl tip na něco na moravě u slovenskejch hranic tak šup sep .... sem z toho celej mimo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 tam se moc nepohybuju..já spíš ten západ čech, ale krásně je ve Strážnici...mám tip na skvělej sklípek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 a sakra zase chlast.....no ja koukam na něco beskydy-slovacko nebo vizovice .....tak uvidim ... mrknu na tu stražnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 vizovice taky chlast :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.