Květen 22, 200916 r raco: nemusiš mě vykat chlape! to sem slušně vychovanej .... že???... ...... to ja jen aby mě Mára nevynadal...
Květen 22, 200916 r No tak: Ať Ti prší...je zima....maj drahý, teplý a hnusný pivo..jídlo ať je studený a hnusný...jsou tam komáří....atd.... takhle se poznaj kamarádi
Květen 22, 200916 r takhle se poznaj kamarádi stando jako bys nevěděl že tady na kwu nenarazíš.... ......
Květen 22, 200916 r S MArkem je domluva!Jinak Marku: peníze už mám.Děkuju! a co já??? já chcu taky nějakou kačku at mam na žvejkačku....
Květen 22, 200916 r Autor a co já??? já chcu taky nějakou kačku at mam na žvejkačku.... Dej číslo konta a já něco pošlu
Květen 22, 200916 r stando jako bys nevěděl že tady na kwu nenarazíš.... ...... to mě ani ve snu nenapadlo
Květen 22, 200916 r Autor S MArkem je domluva!Jinak Marku: peníze už mám.Děkuju! To je dobře že prachy dorazily...alespoň nebudete o víkendu o hladu
Květen 22, 200916 r Dej číslo konta a já něco pošlu ale ted nestojí pedro korunu .... to bys musel přitlačit...... několikanasobně....
Květen 22, 200916 r Jsem kapku zaspal,škody snad žádné ,krupky byly do 1-2 cm.Ale do okna to pralo pěkně
Květen 22, 200916 r Autor Jsem kapku zaspal,škody snad žádné ,krupky byly do 1-2 cm.Ale do okna to pralo pěkně no to je docela dost 2cm....
Květen 22, 200916 r já se klidně nechám malinko pokazit karakter... jj mě by taky nevadilo kdybych byl zkaženej ......
Květen 22, 200916 r Jsem kapku zaspal,škody snad žádné ,krupky byly do 1-2 cm.Ale do okna to pralo pěkně o nic jsi nepřišel
Květen 22, 200916 r Autor ale ted nestojí pedro korunu .... to bys musel přitlačit...... několikanasobně.... Není problém....koupíš si za to SEVAK / víš co to je za žvejku ?/
Květen 22, 200916 r Není problém....koupíš si za to SEVAK / víš co to je za žvejku ?/ tak to opravdu netušim musim tak na pul hodky zmizet tak žadnej bordel tady!!!!!!!!
Květen 22, 200916 r Autor Sevak byla taková zelená žvejkačka s mentolovou chutí..u nás se prodávala hlavně v drogerii...netuším proč, ale bylo to tak...jo a byla to žvejka..pro rejpálky a další co si pamatuju: BAJO..PINK....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.