Květen 15, 201312 r vyzerá zaujímavo, prečo mám ale pocit že to je mix Fábia a Octávia?? ináč čo sa týka pokecu, ja som sa skôr dnes k PC ani nedostal ako teraz večer...od rána frmol, poriadne ani na obed som nemal kedy, až tesne pred 19-stou
Květen 16, 201312 r Dobré ráno Dnes opět v práci a nehorázně mě serpentýnuje ten pyl, už by mohlo zapršet
Květen 16, 201312 r našťastie ja sa snažím parkovať stále mimo stromov v robote nie je problém, veľké parkovisko, doma na dvore strom nie je a keď som u holky, stále sa niečo nájde
Květen 16, 201312 r Noo právě 2 kluci do mě hustěj že to roztáhnou Což já si tedy myslím že ne Mě dělá problém tlumič namontovat jen kvůli barvě a bordelu Ale co líznout na soustruhu o 2 mm tlumič a o 3 mm vyfrézovat těhlici?
Květen 16, 201312 r Ale ořezávátko ne, to dělá špičku Asi jiná možnost než tomu trošku ubrat ale nebude.. Protože to o 5 mm roztáhnout no nevím nevím Upraveno Květen 16, 201312 r od Galvi
Květen 16, 201312 r Když ono to nejde právě....podvozek je v kufru a do neděle má bejt auto dole.... A majitel udělá cokoliv aby to bylo Takže se ptám na co nejšetrnější řešení
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.