jozzi Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 Ja ani netusim o co jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 No to já taky ne, ale asi se jedná o něco důležitého, protože se o to přihlásili 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 To bude jak s politikou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 ja sa do politiky nehrniem... a o com vlastne tocime??? ci to len ja som trosku mimo? daco ctrl + c/v atd. -- z tabletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 Vono to na tabletu jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 (editace) wirer: To tady asi nikdo neví .. Sice nebudu asi tak dobrý jako s tabletem ale zkusím to : -- z notebooku zkusil bych to i z telefonu, jen si nepamatuji heslo a nemám ho v telefonu zapamatované - heslo na přihlášení na forum Editováno: 17. Květen 2013, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 a co ide? ja som momentalne na tablete na nete...ked som z notebooku tak to nezvyknem vypisovat maximalne este ked som z mobilu -- z tabletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 Jeje, dnes to tady v hospodě je nějaké pomatené a domotané všechno... Ještě že už je pátek a začne víkend.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 Jede alespon nekdo krom me na pifku ? Nebo vsihni jak u Suchanku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 maximálne Baldovskú vodu alebo Sprite ak si ho otvorím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 No pivko nemám , za 2 hodinky jedu autem.. Ale mám Kofolu a tož jako taky dobrá .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 Hoši myslel jsem maestra kyblíka Páč hláška: Brý večír . konečně z rachoty doma už jsem tu četl nesčetněkrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 Jeste ze ja nezanedbavam pitny rezim ... Galvi Ty nepij , v nedeli ridis taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 v nedeľu šoférujem i ja a zajtra ešte neviem, pravdepodobne stvrdnem nad knihami...alebo sa na to vykašlem ako furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 Ondreju to uz je tradice ono by to ani jinak napsat neslo .... kruci taky bych se mel koulnout na nake uceni , konecne by chtelo dostudovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 (editace) jozzi: jasně s tím počítám .. Doufám, že tam mají k topince i čepovanou Kofolu EDIT: No o dostudovávání ani nemluv... Dnes jsem měl ráno jednu zkoušku a v pondělí další... Jak já nemám rád zkouškové .. Editováno: 17. Květen 2013, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 (editace) dnes som mal mať opravný zápočet, lenže sa mi nechcelo, tak snáď o týždeň...a poobede zápočet spojený so skúškou, pomerne nudný predmet, bez učenia E57...hlavne že to mám radšej budem týždeň vkuse v robote 11-stky ako ísť do školy Editováno: 17. Květen 2013, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 Skousky uz nevedu , ale musim se pripravit na obhajobu .... hele o kofolce nevim ale maj Svijaneho Vozku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 ľudia, už dosť o pive a kofole...ja som dostal chuť na pizzu, ani neviem prečo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 (editace) jozzi: Tak to je dobré.. zkoušky jsou na nic .. Já obhajobu budu řešit až za rok, až napíšu nějakou tu práci.. Takže zatím čas a pohoda . S Vozkou to teda nevím... Nealko pivo nějak nemusím.. ale zase abych tam pak nebyl jediný na kofole Editováno: 17. Květen 2013, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Dobrej No néé po dlouhé době tady bylo večer víc lidí a můj příspěvěk není poslední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Tak jsem se poctivě vratil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Odkud? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Celej tejden jak ten ko...ot v praci a taky jsem se byl povině kouknout do Peště , to je druha pulka Budy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Joo tak někdo vydělávat musí, já jsem teď celej víkend a pondělí k tomu, asi budu brečet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.