Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ja ani netusim o co jde :D

No to já taky ne, ale asi se jedná o něco důležitého, protože se o to přihlásili 2  :kol-32:  :kol-28:

To bude jak s politikou :D

ja sa  do politiky nehrniem...

a o com vlastne tocime???

ci to len ja som trosku mimo? daco ctrl + c/v atd.

--

z tabletu

Vono to na tabletu jde? :D

wirer: To tady asi nikdo neví  :kol-28:   :D .. 

Sice nebudu asi tak dobrý jako s tabletem ale zkusím to  :kol-28: :

--

z notebooku  :t

zkusil bych to i z telefonu, jen si nepamatuji heslo a nemám ho v telefonu zapamatované  :kol-32: - heslo na přihlášení na forum

Upraveno od Galvi

a co ide? ja som momentalne na tablete na nete...ked som z notebooku tak to nezvyknem vypisovat :p maximalne este ked som z mobilu :D

--

z tabletu

Jeje, dnes to tady v hospodě je nějaké pomatené a domotané všechno... :kol-32: Ještě že už je pátek a začne víkend..   :D  :D

Jede alespon nekdo krom me na pifku ? Nebo vsihni jak u Suchanku ? :D

maximálne Baldovskú vodu :D alebo Sprite ak si ho otvorím :D

No pivko nemám   :kol-32:  , za 2 hodinky jedu autem..  Ale mám Kofolu a tož jako taky dobrá  :kol-28: .. 

Hoši myslel jsem maestra  kyblíka :D

Páč hláška: Brý večír . konečně z rachoty doma už jsem tu četl nesčetněkrát :D

Jeste ze ja nezanedbavam pitny rezim :D ... Galvi Ty nepij , v nedeli ridis taky ;)

v nedeľu šoférujem i ja :D a zajtra ešte neviem, pravdepodobne stvrdnem nad knihami...alebo sa na to vykašlem ako furt

Ondreju to uz je tradice :D ono by to ani jinak napsat neslo :D .... kruci taky bych se mel koulnout na nake uceni , konecne by chtelo dostudovat :D

jozzi: jasně s tím počítám  :kol-47: .. Doufám, že tam mají k topince i čepovanou Kofolu   :kol-28:

EDIT: No o dostudovávání ani nemluv... Dnes jsem měl ráno jednu zkoušku a v pondělí další... Jak já nemám rád zkouškové  :( ..

Upraveno od Galvi

dnes som mal mať opravný zápočet, lenže sa mi nechcelo, tak snáď o týždeň...a poobede zápočet spojený so skúškou, pomerne nudný predmet, bez učenia E57...hlavne že to mám :D

radšej budem týždeň vkuse v robote 11-stky ako ísť do školy :(

Upraveno od wirer

Skousky uz nevedu , ale musim se pripravit na obhajobu :D .... hele o kofolce nevim ale maj Svijaneho Vozku ;)

ľudia, už dosť o pive a kofole...ja som dostal chuť na pizzu, ani neviem prečo :)

jozzi: Tak to je dobré.. zkoušky jsou na nic  :kol-28: .. Já obhajobu budu řešit až za rok, až napíšu nějakou tu práci.. Takže zatím čas a pohoda  ;) .

S Vozkou to teda nevím... Nealko pivo nějak nemusím.. ale zase abych tam pak nebyl jediný na kofole  :kol-32:

Upraveno od Galvi

Dobrej ;)

No néé po dlouhé době tady bylo večer víc lidí a můj příspěvěk není poslední :D

Tak jsem se poctivě vratil :D

Celej tejden jak ten ko...ot v praci :D a taky jsem se byl povině kouknout do Peště :D , to je druha pulka Budy :D  

Joo tak někdo vydělávat musí, já jsem teď celej víkend a pondělí k tomu, asi budu brečet :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.