Květen 17, 201312 r No to já taky ne, ale asi se jedná o něco důležitého, protože se o to přihlásili 2
Květen 17, 201312 r ja sa do politiky nehrniem... a o com vlastne tocime??? ci to len ja som trosku mimo? daco ctrl + c/v atd. -- z tabletu
Květen 17, 201312 r wirer: To tady asi nikdo neví .. Sice nebudu asi tak dobrý jako s tabletem ale zkusím to : -- z notebooku zkusil bych to i z telefonu, jen si nepamatuji heslo a nemám ho v telefonu zapamatované - heslo na přihlášení na forum Upraveno Květen 17, 201312 r od Galvi
Květen 17, 201312 r a co ide? ja som momentalne na tablete na nete...ked som z notebooku tak to nezvyknem vypisovat maximalne este ked som z mobilu -- z tabletu
Květen 17, 201312 r Jeje, dnes to tady v hospodě je nějaké pomatené a domotané všechno... Ještě že už je pátek a začne víkend..
Květen 17, 201312 r No pivko nemám , za 2 hodinky jedu autem.. Ale mám Kofolu a tož jako taky dobrá ..
Květen 17, 201312 r Hoši myslel jsem maestra kyblíka Páč hláška: Brý večír . konečně z rachoty doma už jsem tu četl nesčetněkrát
Květen 17, 201312 r v nedeľu šoférujem i ja a zajtra ešte neviem, pravdepodobne stvrdnem nad knihami...alebo sa na to vykašlem ako furt
Květen 17, 201312 r Ondreju to uz je tradice ono by to ani jinak napsat neslo .... kruci taky bych se mel koulnout na nake uceni , konecne by chtelo dostudovat
Květen 17, 201312 r jozzi: jasně s tím počítám .. Doufám, že tam mají k topince i čepovanou Kofolu EDIT: No o dostudovávání ani nemluv... Dnes jsem měl ráno jednu zkoušku a v pondělí další... Jak já nemám rád zkouškové .. Upraveno Květen 17, 201312 r od Galvi
Květen 17, 201312 r dnes som mal mať opravný zápočet, lenže sa mi nechcelo, tak snáď o týždeň...a poobede zápočet spojený so skúškou, pomerne nudný predmet, bez učenia E57...hlavne že to mám radšej budem týždeň vkuse v robote 11-stky ako ísť do školy Upraveno Květen 17, 201312 r od wirer
Květen 17, 201312 r Skousky uz nevedu , ale musim se pripravit na obhajobu .... hele o kofolce nevim ale maj Svijaneho Vozku
Květen 17, 201312 r jozzi: Tak to je dobré.. zkoušky jsou na nic .. Já obhajobu budu řešit až za rok, až napíšu nějakou tu práci.. Takže zatím čas a pohoda . S Vozkou to teda nevím... Nealko pivo nějak nemusím.. ale zase abych tam pak nebyl jediný na kofole Upraveno Květen 17, 201312 r od Galvi
Květen 18, 201312 r Dobrej No néé po dlouhé době tady bylo večer víc lidí a můj příspěvěk není poslední
Květen 18, 201312 r Celej tejden jak ten ko...ot v praci a taky jsem se byl povině kouknout do Peště , to je druha pulka Budy
Květen 18, 201312 r Joo tak někdo vydělávat musí, já jsem teď celej víkend a pondělí k tomu, asi budu brečet
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.