Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ja byl jen dneska na skok :D uz vikenduju ;)

Tak teda nevim jak u vás, ale tady je fakt kosa a hnus :D 

sluničko , hyc , kapku fouka , no idealni počasi :D , chtěl jsem myt zitra poranu ,ale asi to zmaknu dneska před grilovanim :D

Dobro ráno  ;)

Tak s počasím to tady také není žádná výhra  :kol-32: . Olomouc zataženo, neprší, teplota 15 °C.. Ale vypadá, že začne každou chvíli pršet.. A to jsem chtěl trochu zkulturnit a vysát dneska auto....

Jooo to já všechno stihnul už včeera :p :P

Tady ale od večera prší, někdy okolo půlnoci to začalo a pořád pokračuje, ale večer to slušně lítalo  :kol-47:  sice auto už není moc vidět zvenku že je umyto, ale uvnitř, voní, je čisté a dělá mi jen samou radost  :kol-46:

Jooo navoněné a čisté..... Venku už teplota stoupá, mraky se pomalu protrhávají, takže to vypadá, že pršet nebude a půjde se dělat pořádek do auta  :kol-28: .. 

Jen je teda nějak celé z venku žluté  :kol-32: , zas*aný pyl a podobné nesmysly, a to se stromům vyhýbám obloukem  :kol-32:

To ti nepomůže, je to tak jemný že i do garáže se to dostane, navíc k tomu přijde tmavé auto :D a boj je u konce :D prohrál jsi :D

Garáž nemám  :kol-32: ..Stojí si před barákem co nejdál od stromů, samotná na konci parkoviště  :D .. A stejně je mi to prd platné...

Beztak je ten pyl vysezanej na moje modré auto, ostatní tak zasviněná nejsou... Už vím, proč se teď stala oblíbená žlutá  :kol-28:

Joo žlutou jsem chtěl taky :D ale nesehanl jsem :D jelikož jsem chtěl vRS :D

Taky nemám garáž, a u nás e to jen samej strom takže si člověk nevybere :)

Brý ráno ve spolek!!!

Tak pomůžu uklidit přítulkyni náš home, aby se trochu hodila do pohody. :) 

Nu a po obědě se pojedu kouknout na EDDA CUP České mistrovství ZAV.

Opět super plán na víkend  :kol-47:

nu jistě!!!

Libore ty jsi opět v práci???

Joo bohužel :( kde jinde, ale tak aspoň je venku ošklivě :)

Tož auto mám jako nové, vysáté, voňavé a čisté. Tak snad alespoň do pondělí takto vydrží  :kol-28: .. 

A jinak počasí je tu super  :kol-28: .. teplo a svítí sluníčko  :kol-31: Takže zatím boj nad pylem vyhrávám, teda aspoň než začne foukat vítr  :kol-32:

ja na očistu auta momentálne veľa času nemám, možno ho sprchnem dnes, alebo až zajtra pred cestou do KE....

dnes som stihol akurát ísť zaočkovať psa, a aspoň dačo pomôcť doma ocovi...a už je obed

Hele tady žádná změna, mrholí a tepltota 11°C 

Jinak dneska k oběd Steak a brambor na grillu a jako zákusek, španělský sýr, co jsme dostali od kuchařů co tady dneska připravujou svatbu :D

Zdar hošani tak jsem dneska najel s Octávou 297 km....

Jel jsem až do Chrudimi na otočku pro nějaké věci pro tetu.

Je to tam pěkný panečku.

tu neprší, krásne svieti slnko, len fúka. obed na terase vonku, naši ešte sedia pri kávičke...

Na cestě samozřejmě drobná zastávka :D

post-25458-0-67799300-1368879580_thumb.j

Jéééé tam to znám :D tam tudy jezdíme s přítelkyní k jejimu dědovi, bydli kousek od Jičína :D

Kurde dal bych si ;)

Sakra, to já bych tama jet nemohl, protože bych asi pak odjížděl bez peněz a s plným kufrem  :kol-28: ... 

Mají to tam fakt super :D

Ja s plnym brihem :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.