Květen 18, 201312 r sluničko , hyc , kapku fouka , no idealni počasi , chtěl jsem myt zitra poranu ,ale asi to zmaknu dneska před grilovanim
Květen 18, 201312 r Dobro ráno Tak s počasím to tady také není žádná výhra . Olomouc zataženo, neprší, teplota 15 °C.. Ale vypadá, že začne každou chvíli pršet.. A to jsem chtěl trochu zkulturnit a vysát dneska auto....
Květen 18, 201312 r Jooo to já všechno stihnul už včeera :P Tady ale od večera prší, někdy okolo půlnoci to začalo a pořád pokračuje, ale večer to slušně lítalo sice auto už není moc vidět zvenku že je umyto, ale uvnitř, voní, je čisté a dělá mi jen samou radost
Květen 18, 201312 r Jooo navoněné a čisté..... Venku už teplota stoupá, mraky se pomalu protrhávají, takže to vypadá, že pršet nebude a půjde se dělat pořádek do auta .. Jen je teda nějak celé z venku žluté , zas*aný pyl a podobné nesmysly, a to se stromům vyhýbám obloukem
Květen 18, 201312 r To ti nepomůže, je to tak jemný že i do garáže se to dostane, navíc k tomu přijde tmavé auto a boj je u konce prohrál jsi
Květen 18, 201312 r Garáž nemám ..Stojí si před barákem co nejdál od stromů, samotná na konci parkoviště .. A stejně je mi to prd platné... Beztak je ten pyl vysezanej na moje modré auto, ostatní tak zasviněná nejsou... Už vím, proč se teď stala oblíbená žlutá
Květen 18, 201312 r Joo žlutou jsem chtěl taky ale nesehanl jsem jelikož jsem chtěl vRS Taky nemám garáž, a u nás e to jen samej strom takže si člověk nevybere
Květen 18, 201312 r Brý ráno ve spolek!!! Tak pomůžu uklidit přítulkyni náš home, aby se trochu hodila do pohody. Nu a po obědě se pojedu kouknout na EDDA CUP České mistrovství ZAV.
Květen 18, 201312 r Tož auto mám jako nové, vysáté, voňavé a čisté. Tak snad alespoň do pondělí takto vydrží .. A jinak počasí je tu super .. teplo a svítí sluníčko Takže zatím boj nad pylem vyhrávám, teda aspoň než začne foukat vítr
Květen 18, 201312 r ja na očistu auta momentálne veľa času nemám, možno ho sprchnem dnes, alebo až zajtra pred cestou do KE.... dnes som stihol akurát ísť zaočkovať psa, a aspoň dačo pomôcť doma ocovi...a už je obed
Květen 18, 201312 r Hele tady žádná změna, mrholí a tepltota 11°C Jinak dneska k oběd Steak a brambor na grillu a jako zákusek, španělský sýr, co jsme dostali od kuchařů co tady dneska připravujou svatbu
Květen 18, 201312 r Zdar hošani tak jsem dneska najel s Octávou 297 km.... Jel jsem až do Chrudimi na otočku pro nějaké věci pro tetu. Je to tam pěkný panečku.
Květen 18, 201312 r Ahoj Abych pravdu řekl, tam v těch končinách jsme nikdy nebyl Jinak kdo by mohl, nasdílejte prosím inzerát http://auto.bazos.cz/inzerat/24463666/Alu-Borbet-LS-Black-7x17-5x100-ET38.php
Květen 18, 201312 r tu neprší, krásne svieti slnko, len fúka. obed na terase vonku, naši ešte sedia pri kávičke...
Květen 18, 201312 r Jéééé tam to znám tam tudy jezdíme s přítelkyní k jejimu dědovi, bydli kousek od Jičína
Květen 18, 201312 r Sakra, to já bych tama jet nemohl, protože bych asi pak odjížděl bez peněz a s plným kufrem ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.