Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dobro ráno  ;)

Tak s počasím to tady také není žádná výhra  :kol-32: . Olomouc zataženo, neprší, teplota 15 °C.. Ale vypadá, že začne každou chvíli pršet.. A to jsem chtěl trochu zkulturnit a vysát dneska auto....

Vloženo

Jooo to já všechno stihnul už včeera :p :P

Tady ale od večera prší, někdy okolo půlnoci to začalo a pořád pokračuje, ale večer to slušně lítalo  :kol-47:  sice auto už není moc vidět zvenku že je umyto, ale uvnitř, voní, je čisté a dělá mi jen samou radost  :kol-46:

Vloženo

Jooo navoněné a čisté..... Venku už teplota stoupá, mraky se pomalu protrhávají, takže to vypadá, že pršet nebude a půjde se dělat pořádek do auta  :kol-28: .. 

Jen je teda nějak celé z venku žluté  :kol-32: , zas*aný pyl a podobné nesmysly, a to se stromům vyhýbám obloukem  :kol-32:

Vloženo

Garáž nemám  :kol-32: ..Stojí si před barákem co nejdál od stromů, samotná na konci parkoviště  :D .. A stejně je mi to prd platné...

Beztak je ten pyl vysezanej na moje modré auto, ostatní tak zasviněná nejsou... Už vím, proč se teď stala oblíbená žlutá  :kol-28:

Vloženo

Tož auto mám jako nové, vysáté, voňavé a čisté. Tak snad alespoň do pondělí takto vydrží  :kol-28: .. 

A jinak počasí je tu super  :kol-28: .. teplo a svítí sluníčko  :kol-31: Takže zatím boj nad pylem vyhrávám, teda aspoň než začne foukat vítr  :kol-32:

Vloženo

ja na očistu auta momentálne veľa času nemám, možno ho sprchnem dnes, alebo až zajtra pred cestou do KE....

dnes som stihol akurát ísť zaočkovať psa, a aspoň dačo pomôcť doma ocovi...a už je obed

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...