jozzi Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Ja byl jen dneska na skok uz vikenduju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Tak teda nevim jak u vás, ale tady je fakt kosa a hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 sluničko , hyc , kapku fouka , no idealni počasi , chtěl jsem myt zitra poranu ,ale asi to zmaknu dneska před grilovanim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Dobro ráno Tak s počasím to tady také není žádná výhra . Olomouc zataženo, neprší, teplota 15 °C.. Ale vypadá, že začne každou chvíli pršet.. A to jsem chtěl trochu zkulturnit a vysát dneska auto.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Jooo to já všechno stihnul už včeera :P Tady ale od večera prší, někdy okolo půlnoci to začalo a pořád pokračuje, ale večer to slušně lítalo sice auto už není moc vidět zvenku že je umyto, ale uvnitř, voní, je čisté a dělá mi jen samou radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Jooo navoněné a čisté..... Venku už teplota stoupá, mraky se pomalu protrhávají, takže to vypadá, že pršet nebude a půjde se dělat pořádek do auta .. Jen je teda nějak celé z venku žluté , zas*aný pyl a podobné nesmysly, a to se stromům vyhýbám obloukem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 To ti nepomůže, je to tak jemný že i do garáže se to dostane, navíc k tomu přijde tmavé auto a boj je u konce prohrál jsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Garáž nemám ..Stojí si před barákem co nejdál od stromů, samotná na konci parkoviště .. A stejně je mi to prd platné... Beztak je ten pyl vysezanej na moje modré auto, ostatní tak zasviněná nejsou... Už vím, proč se teď stala oblíbená žlutá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Joo žlutou jsem chtěl taky ale nesehanl jsem jelikož jsem chtěl vRS Taky nemám garáž, a u nás e to jen samej strom takže si člověk nevybere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Brý ráno ve spolek!!! Tak pomůžu uklidit přítulkyni náš home, aby se trochu hodila do pohody. Nu a po obědě se pojedu kouknout na EDDA CUP České mistrovství ZAV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Opět super plán na víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 nu jistě!!! Libore ty jsi opět v práci??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Joo bohužel kde jinde, ale tak aspoň je venku ošklivě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Tož auto mám jako nové, vysáté, voňavé a čisté. Tak snad alespoň do pondělí takto vydrží .. A jinak počasí je tu super .. teplo a svítí sluníčko Takže zatím boj nad pylem vyhrávám, teda aspoň než začne foukat vítr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 ja na očistu auta momentálne veľa času nemám, možno ho sprchnem dnes, alebo až zajtra pred cestou do KE.... dnes som stihol akurát ísť zaočkovať psa, a aspoň dačo pomôcť doma ocovi...a už je obed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Hele tady žádná změna, mrholí a tepltota 11°C Jinak dneska k oběd Steak a brambor na grillu a jako zákusek, španělský sýr, co jsme dostali od kuchařů co tady dneska připravujou svatbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Zdar hošani tak jsem dneska najel s Octávou 297 km.... Jel jsem až do Chrudimi na otočku pro nějaké věci pro tetu. Je to tam pěkný panečku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Ahoj Abych pravdu řekl, tam v těch končinách jsme nikdy nebyl Jinak kdo by mohl, nasdílejte prosím inzerát http://auto.bazos.cz/inzerat/24463666/Alu-Borbet-LS-Black-7x17-5x100-ET38.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 tu neprší, krásne svieti slnko, len fúka. obed na terase vonku, naši ešte sedia pri kávičke... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Na cestě samozřejmě drobná zastávka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Jéééé tam to znám tam tudy jezdíme s přítelkyní k jejimu dědovi, bydli kousek od Jičína Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Kurde dal bych si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Sakra, to já bych tama jet nemohl, protože bych asi pak odjížděl bez peněz a s plným kufrem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Mají to tam fakt super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Ja s plnym brihem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.