Květen 20, 201312 r dobrý večer vospolok, nemáte niekto nejaký tip na zaujímavý font?? potrebujem to na diplomy.... Co třeba SERPENTINE LIGHT ... ??? Upraveno Květen 20, 201312 r od Ekkar_z_Bastlírny
Květen 20, 201312 r Ekkar, nie zlé, ale nejaký iný pokus? je to súťaž RC modelov, prevažne historických...tak skôr niečo historickejšie
Květen 20, 201312 r Zkus "Harlow Solid Italic" nebo "Harrington". Jinak si můžeš vybrat v normální nabídce MS Wordu prakticky cokoliv...
Květen 20, 201312 r asi to pôjde fakt z klasickej ponuky, nepozná ani jeden našu diakritiku (dĺžne, mäkčene, ...) vďaka za ochotu
Květen 20, 201312 r ja nie, ja som len spoluorganizátor cez návrh, výrobu a tlač diplomov ale oco hej, skoro stále keď má čas, tak sedí v dielni a niečo majstruje, opravuje, ...
Květen 20, 201312 r tak to jo, ale mě by to nedalo a asi bych se do stavby postil, když už bych se okolo toho motal
Květen 20, 201312 r no ja mám iné záľuby a ani brata to nechytilo. ak je nejaká súťaž, tak sa rád pozriem, ale to je asi tak všetko. teraz tú súťaž navyše organizuje oco, tak aspoň môžem pomôcť - diplomy, piatok-sobota šofér, časomerač a podobne....
Květen 20, 201312 r moja, bratova priateľka sa postarajú o výpomoc pri varení guľášu len aby počasi vyšlo
Květen 20, 201312 r jé gulášek ze Slovenska ten bych si dal, já mám tetu na Slovensku a ta dělá moc dobrej
Květen 21, 201312 r Libor má dneska perný den jozzi dnes byla na oběd svíčková,hned sem si na tě vzpoměla
Květen 21, 201312 r hrúza des, v robote mám stále akosi frmol a neviem čo skôr, a ku tomu ten lejak s krúpami a auto nechránené ...asi daň za to, že som ho včera vyluxoval
Květen 21, 201312 r Tak u mas tez dneska lijak za lijakem ale vidim ze sampon z voskem je perfektni , na aute nakonec zadnej sajrajt jen kapicky Tak certi obcas si vspomenu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.