Květen 28, 201312 r cikánka porodí pět dětí, a dostanou jinej a větší byt a prachy !!! mladej pár jde z hospody a na ulici je napadnou cikáni a městáci, jim nepomůžou....kde to k.. jsme??? To jsem se teda zas pořádně naštval taky nemám slov..
Květen 28, 201312 r Zdravicko ad zpravy....ty nesleduju, zasadne ne na NOVE !!! Takovy BULLSHIT se sledovat neda. Prijdou mi vsichni vypatlani a babraji se v tragedii. Chci vedet co se deje ve svete a ne pul hodiny resit, ze nejake decko spadlo do diry...takovych je rocne mraky. Zpet k pozitivnim tematum...kdo jede na SH sraz ?
Květen 28, 201312 r Bohuzel , jsem mimo , echm kontinent .... a k tem zpravam , ja mam dojem ze spolupracujou z bleskem
Květen 28, 201312 r Zdravicko ad zpravy....ty nesleduju, zasadne ne na NOVE !!! Takovy BULLSHIT se sledovat neda. Prijdou mi vsichni vypatlani a babraji se v tragedii. moje řeč,hlavně miluju ty jejich sbírky
Květen 28, 201312 r dobrý večer, nemáte niekto tel. kontakt na užívateľa imroo? mal som sa s ním stretnúť zajtra, ale neodpisuje na mail...a na Skype tiež nie je....
Květen 29, 201312 r No jak se to vezme, draty to jsou O2, a já to mám od T-Mobile ale teď mám O2 a mám od nich 20/2MB net, a platím 560,- a teď budeme mít 40/2MB za 215,- takže kvůli ceně a taky i tomu stahování JInak jsem chtěl nějakého lokálního, ale ten by musel mít bezdrát a to tady není uplně nejlepší signál, navíc co mi hraje do karet je to že ústřednu mám u baráku, takže i teď u O2 platím za 20MB internet a běží to 27MB takže těch 40MB bude dobrých
Květen 29, 201312 r tak na nové budíky s PP si budem musieť počkať, nikde nemajú jedine ešte čeknúť net...všade majú len facelift verziu...
Květen 29, 201312 r No jak se to vezme, draty to jsou O2, a já to mám od T-Mobile ale teď mám O2 a mám od nich 20/2MB net, a platím 560,- a teď budeme mít 40/2MB za 215,- ... navíc co mi hraje do karet je to že ústřednu mám u baráku, takže i teď u O2 platím za 20MB internet a běží to 27MB takže těch 40MB bude dobrých Slíbili ti 40MB down a 2MB up, ale nepíšeš s jakou agregací jedeš doposud a s jakou pojedeš potom - abys taky nezvostal viset s prdelí v luftě na rychlostech 512kb down a 128kb up...
Květen 29, 201312 r zdravíčko už jsem myslel, že se z Prahy nedostanu domu jdu se najíst a koukat na vyprávěj
Květen 29, 201312 r Kluci dneska se jdu po narocnem pracovnim tydnu krapanek zkulturnit do polska na Svijaneho blizsi info zde www.uczecha.pl a pak vyradit Upraveno Květen 29, 201312 r od jozzi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.