Červen 4, 201312 r konečně doma dnešní cesta ráno do prahy z mělníka 3,5 hodiny a cestou domů mě čekalo překvapenílabut.jpg ta fotka na fb je od tebe jo?? všude tam koluje a pod tim nápis " like a boss"
Červen 4, 201312 r Neviete kde sa da zohnat najnovsi trojramenny sportovy volant ? vid obrazok http://autoroad.cz/pictures/photo/2013/01/14/1358183337-hdd.jpg
Červen 4, 201312 r Šlonzko... WTF co to je? Už podle historickýho přehledu to byl krajíček vždycky sledující tendenci "kam vítr, tam plášť" - přiklánělo se to tam vždycky na stranu, která víc nasypala do korýtka... Bejt tebou, Jožko, moc se tím šlonzáctvím nekasám ...
Červen 4, 201312 r :-D :-D jinak jeden volant byl nedavno na bazos.cz ale rychle byl pryc musis jeste pockat chvili :-)
Červen 4, 201312 r Kurnik asi neodolám Za litra to je zadarmo...Jen sehnat Střídavej 12V regulátor... Už mi to kravení nějak zase chybí
Červen 4, 201312 r To koupíš v každým lepším modelářským íšopu, stejně už se dneska skoro nic jinýho než 3f motorky nepoužívá... Jo, kde jsou ty doby, co se pořádný RC poježdění/polítání neobešlo bez vůně spálenýho ricinu a bez machrovskýho odměřování paliva ze zásobní flašky do nádrže injekčníma stříkačkama...
Červen 4, 201312 r Joo ještě před 3 lety jsem lítal s 1:8 trugginou na Nitro....To byla klasa. Big bore motor o obsahu 4.6 To letělo jak prase. Tohle co bych měl mít je čína co prd vydrží. Ale za ty prachy
Červen 4, 201312 r Ondrero: elektrika je pro děti Mám toto, sice slabší, ale daleko větší sranda než s elektrikou..: Upraveno Červen 4, 201312 r od Galvi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.