Červen 6, 201312 r Když jsem tady zmínil že Scoutic tady moc není, tak zase jsem četl jak je málo Fabii II RS, tak tady jich jezdí několik, ve městě stojí na jednom parkovišti 3 a mají rozdílný majitele dva z nich mají věk dohromady skoro 100 let
Červen 6, 201312 r Najprv bola volba obycajna combi... ale vzhladom na vybavu + doplnkova som siahol po scoute... za tu cenu sa mi to urcite oplatilo No myslim ze tam bude 4 ramenny (alebo sa pletiem ?). Trojramenny som nejak nedomyslel. Ale to az tak nesuri Upraveno Červen 6, 201312 r od PyroSVK
Červen 6, 201312 r LiborTDI: Tak RS-ek potkávám u nás celkem hodně, ale Fabii Scout jsem viděl snad jen několikrát a to ještě u prodejce... PyroSVK: Jojo, scout a ještě v kombíku je doooost krásná kombinace... Také by se mi moje Fabka líbila ve Scoutu
Červen 6, 201312 r U nas v Kosiciach je RS asi tak 6 z toho 1 combi. A scout som zatial videl len 1 a to v Zelenej Rallye. Ta sa mi nejak k scoutu nehodi
Červen 6, 201312 r Scout v zelené? No nevim nevim No to já bych ho chtěl také totiž... Mám ještě ten starší, ale když už mám nové znaky, tak volant bych bral taky Upraveno Červen 6, 201312 r od Galvi
Červen 6, 201312 r To som sa len tak informoval k planom do buducnosti . Ono by nebol problem doobjednat ale musim s nim objednat cely paket co by ma vyslo na 320 € (8 200 Kč) a to sa mi zda trochu vela inak tu je ta zelena http://skodaplus.sk/Car/634911/skoda-fabia-combi-scout?query=%26priceFrom%3D0%26inOperationTo%3D0%26speedometerFrom%3D0%26mark%5B%5D%3D32%26model%5B%5D%3D400%26fuel%5B1%5D%3D1 Upraveno Červen 6, 201312 r od PyroSVK
Červen 6, 201312 r Teď jsem se díval na konfigurátor a u nás se 3 ramenný bez multifunkce v základu jen když připlatíš i paket dynamic se sportovníma sedačkama... Ale tak Airbag je stejný, tak jenom v budoucnu prohodíš volant..
Červen 6, 201312 r Ja si radsej kupim ten volant neskor a tento co tu bude teraz nejak predam Ale to su len take "skice" do buducnosti Kto vie, mozno sa mi ten 4 ramenny zapaci
Červen 6, 201312 r Ale jo, to určitě někdo koupí ... Já pořád hledám, kde se objeví právě nové 3-ramínko s ovládáním pro rádio a pádlama pro řazení za nějakou přijatelnou cenu... Abych také trošku svoji Fabuli omladil... a mohl se cpát mezi novější modely
Červen 6, 201312 r Skusim sa spytat aj na predajni ci by sa nedal zohnat cisto volant bez paketu za dobru cenu
Červen 6, 201312 r To mas pravdu. Ja sm este napriklad nechapal ten cenovy rozidel medzi 77kw a 63kw. 800 € ? Si robia prdel nie ? Za 400 € si viem zohnat kvalitny chip aj na 90 kw
Červen 6, 201312 r To je ten jejich marketing... Mají jeden motor, ale udělají 2 typy softwaru a tak to prodávají jako 2 motory, i když je vše úplně identické a liší se pouze nahraným softwarem...
Červen 6, 201312 r som chcel napísať, ž slnko svieti. len neviem, či dnes ešte nespŕchne...a to som chcel konečne Tweetyho osprchovať...a dobrá správa? prišla výplata, môže sa nakupovať...a ešte jedna? čaká ma takmer 3 a pol dňa voľna
Červen 6, 201312 r To je ten jejich marketing... Mají jeden motor, ale udělají 2 typy softwaru a tak to prodávají jako 2 motory, i když je vše úplně identické a liší se pouze nahraným softwarem... Tak ten ich marketing je trosku nedomysleny Inak dobry vecer
Červen 6, 201312 r dobrý večer, pôvodný plán kúpiť roletky do auta proti slnku sa zmenil na kúpu hodiniek síce len také jednoduché, ale s hrudným pásom na meranie tepu srdca, krokomer, stopky, atď... neviete, koľko by vyšli nové znaky na auto niekde v origo servise? PO-KE? či má zmysel objednávať z netu
Červen 6, 201312 r namontujem, to je hádam najmenej. silikon doma ešte niekde bude ak by bol potrebný...a zadný je dosť zničený, tak mi nevadí aj keď pri demontáži praskne...
Červen 6, 201312 r Za spytanie priamo v servise nic nedas.. Podla mojho nazoru to vyjde bud na rovnako alebo malinko drahsie
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.