Květen 22, 200916 r Autor Já jsem na papírky a prázný PETky strašně háklivej...auto musí bejt furt čistý.....vždycky zuřím, když sednu do služebáku ----
Květen 22, 200916 r bordel znamena :to co mi nechava herečka v kastliku a ve dveřích různy sáčky prazdy pet lahve atd No ty woe, tak to by ta moje nerozchodila, nadávám, ikdyž malá v autě jí a to je pod ní deka
Květen 22, 200916 r to udělaš - jednou - dvakrat a pak se na to vykašleš protože to nemá cenu....já jí za odměnu dělam bordel v obýváku.. tak to bych si zkusil jednou a dostal bych čočku, tak jí říkám, že jí bordel taky doma nedělám, tak když si to tam dá, ať si to taky vyndá, když leze z auta
Květen 22, 200916 r Já jsem na papírky a prázný PETky strašně háklivej...auto musí bejt furt čistý.....vždycky zuřím, když sednu do služebáku ---- to já mám stěstí, že jezdíme ve služebáku jen 2 a já to většinou uklízím, protože mi to nevadí a nejvíc tam jezdím stejně já
Květen 22, 200916 r Autor já to už neřeším .... zkřípam zubama a neřešim to :-)))) ale řešíš..řešíš....páč nás tady s tím otravuješ
Květen 22, 200916 r no jak sem psal zvyk sem si a za odměnu .... rozhlížim se po obyvaku a: na stole rozhazeny noviny,na taburetu kalhoty,na pc stole talíř a rozhazenej gauč...já sem spokojenej s pomstou!!!!!! Upraveno Květen 22, 200916 r od raca
Květen 22, 200916 r Autor kluci kolik si tak mám říct za černý žebrování v masce na Fábku lahev dobrého pití?
Květen 22, 200916 r Autor no jak sem psal zvyk sem si a za odměnu .... rozhlížim se po obyvaku a: na stole rozhazeny noviny,na taburetu kalhoty,na pc stole talíř a rozhazenej gauč...já sem spokojenej s pomstou!!!!!! Ty jsi ale zlý hoch..ty ty ty
Květen 22, 200916 r ale řešíš..řešíš....páč nás tady s tím otravuješ neotravuju jen sem to uved a vy jste to rozvedli tak nebreptej!!....
Květen 22, 200916 r Nedíval jsi se na Aukro? Na co to potřebuješ nekoukal, dal jsem si inzerát sem. chci si svoje žebrování nechat nalakovat a tak abych nemusel parkovat před barakem bez masky
Květen 22, 200916 r Autor neotravuju jen sem to uved a vy jste to rozvedli tak nebreptej!!.... OK zagorku dělat nebudu.-....
Květen 22, 200916 r nekoukal, dal jsem si inzerát sem. chci si svoje žebrování nechat nalakovat a tak abych nemusel parkovat před barakem bez masky na jakou barvu??? cely nebo jen chrom lem????
Květen 22, 200916 r neotravuju jen sem to uved a vy jste to rozvedli tak nebreptej!!.... jen se ho neboj, kdyžtak ho sundáme z funkce
Květen 22, 200916 r na jakou barvu??? cely nebo jen chrom lem???? chrom rámeček mám v barvě a tohle by šlo do černý lesklý
Květen 22, 200916 r Autor jen se ho neboj, kdyžtak ho sundáme z funkce to říká ten pravej Stando..jsi Pokladník, ale stydíš se za to a nemáš to pod avatarem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.