Květen 22, 200916 r to říká ten pravej Stando..jsi Pokladník, ale stydíš se za to a nemáš to pod avatarem když mě se líbí co tam mám, aby jsi neřekl, dám si to nekam jinak
Květen 22, 200916 r Autor když mě se líbí co tam mám, aby jsi neřekl, dám si to nekam jinak tak do podpisu po čarou....alespoň..ano
Květen 22, 200916 r Stando: u nás maji dětičky PC za odměnu.Zatim nechci je k tomu moc pouštět...oni se ještě nakoukaji...
Květen 22, 200916 r takhle to vypadá teďhttp://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1162968 hmmm zajímavy...já přemejšlel na černou že by se opticky zvětšíla ta mřížka ale nevim nevim
Květen 22, 200916 r hmmm zajímavy...já přemejšlel na černou že by se opticky zvětšíla ta mřížka ale nevim nevim Taky jsem o tom přemyšlel, černé to má myslím Lukysek
Květen 22, 200916 r Piju vinečko a jsem nějakej zvadlej... tak si dej rum nebo vodečku to tě nakopne......
Květen 22, 200916 r hmmm zajímavy...já přemejšlel na černou že by se opticky zvětšíla ta mřížka ale nevim nevim to já původně chtěl taky, ale má to tady už dost lidí a nechtěl jsem být jako většina. pokud bych ti mohl radit, dej to do modrý, vypadá to moc pěkně
Květen 22, 200916 r Piju vinečko a jsem nějakej zvadlej... To se máš, ja sedím po suchu a ještě je tu u nás na noc tchýně
Květen 22, 200916 r tak do podpisu po čarou....alespoň..ano hotovo Stando: u nás maji dětičky PC za odměnu.Zatim nechci je k tomu moc pouštět...oni se ještě nakoukaji... tak to je správný přístup, malokdo to tak dělá
Květen 22, 200916 r Taky jsem o tom přemyšlel, černé to má myslím Lukysek ja vím to sem viděl naživo,ale on má červenou tam s tim není problem ale ja mam modrou jako standa a tam si to neumim představit
Květen 22, 200916 r Piju vinečko a jsem nějakej zvadlej... já si dal kouřovou a jednoho lahváče e jem i celkem fajn
Květen 22, 200916 r ja vím to sem viděl naživo,ale on má červenou tam s tim není problem ale ja mam modrou jako standa a tam si to neumim představit nebude to vypadat špatně, nebál bych se toho
Květen 22, 200916 r To se máš, ja sedím po suchu a ještě je tu u nás na noc tchýně chlape soucitim s tebou!!!!!!! ja mám teda tchyni svině na entou,ale nespi u nás!! to bych šel radši chrnět do auta
Květen 22, 200916 r chlape soucitim s tebou!!!!!!! ja mám teda tchyni svině na entou,ale nespi u nás!! to bych šel radši chrnět do auta tam by jsi se nevešel
Květen 22, 200916 r nebude to vypadat špatně, nebál bych se toho taky se chystam na kouřovou,ale pivečko nemam ...... zato šampik se na mě směje z lednice..hehe ... asi se vylepšim než dorazí herečka z práce...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.