Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
hmmm zajímavy...já přemejšlel na černou že by se opticky zvětšíla ta mřížka ale nevim nevim 

to já původně chtěl taky, ale má to tady už dost lidí a nechtěl jsem být jako většina.

pokud bych ti mohl radit, dej to do modrý, vypadá to moc pěkně

Vloženo
tak do podpisu po čarou....alespoň..ano

hotovo

Stando: u nás maji dětičky PC za odměnu.Zatim nechci je k tomu moc pouštět...oni se ještě nakoukaji...

tak to je správný přístup, malokdo to tak dělá

Vloženo
Taky jsem o tom přemyšlel, černé to má myslím Lukysek

ja vím to sem viděl naživo,ale on má červenou tam s tim není problem ale ja mam modrou jako standa a tam si to neumim představit

Vloženo
ja vím to sem viděl naživo,ale on má červenou tam s tim není problem ale ja mam modrou jako standa a tam si to neumim představit

nebude to vypadat špatně, nebál bych se toho

Vloženo
To se máš, ja sedím po suchu a ještě je tu u nás na noc tchýně :feve:

chlape soucitim s tebou!!!!!!!    ja mám teda tchyni svině na entou,ale nespi u nás!! to bych šel radši chrnět do auta

Vloženo
nebude to vypadat špatně, nebál bych se toho

taky se chystam na kouřovou,ale pivečko nemam ...... zato šampik se na mě směje z lednice..hehe ... asi se vylepšim než dorazí herečka z práce... :smich::smich::smich::smich:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...