Květen 22, 200916 r taky se chystam na kouřovou,ale pivečko nemam ...... zato šampik se na mě směje z lednice..hehe ... asi se vylepšim než dorazí herečka z práce... to budeš vypadat
Květen 22, 200916 r tam by jsi se nevešel kecko!!!!! ja se vyspal i v maluchu.........teda na šrot vylitej ale vyspal
Květen 22, 200916 r chlape soucitim s tebou!!!!!!! ja mám teda tchyni svině na entou,ale nespi u nás!! to bych šel radši chrnět do auta Málo co bude u nás spát, tak mi ještě žere brambůrky
Květen 22, 200916 r lakýrník aha...to ja bych to posprejoval asi sám...no uvidim jak moc se budu nudit a budu odvážnej Málo co bude u nás spát, tak mi ještě žere brambůrky ..... mám přijed??? já ji vyženu!!!!!!!
Květen 22, 200916 r aha...to ja bych to posprejoval asi sám...no uvidim jak moc se budu nudit a budu odvážnej nechával jsem si dělat zadní lištu, boční lišty, chrom rámeček a spojler na nárazník a vyšlo to na 2500 bez papíru Máca zná dobrýho lakýra, někde u Únětic, to by jsi mohl mít kousek
Květen 22, 200916 r Ty jo...takhle mě podvádět jo? to víš, já se mu ani malinko nedivím , já si budu muset dojít načít druhý lahvový a dát kouř, aby mi tu neblo s Váma smutno
Květen 22, 200916 r aha...to ja bych to posprejoval asi sám...no uvidim jak moc se budu nudit a budu odvážnej ..... mám přijed??? já ji vyženu!!!!!!! Jsi hodný ale to mi moc nepomůže, než přijedeš, tak bude ráno a to už ji povezu domů
Květen 22, 200916 r to víš, já se mu ani malinko nedivím , já si budu muset dojít načít druhý lahvový a dát kouř, aby mi tu neblo s Váma smutno hlavně bacha at to nepřeženeš....víš že po par pivech je každa princezna?:???? abys si to nesplet s princakem......
Květen 22, 200916 r Autor Ty jo...takhle mě podvádět jo? Ty jsi mě začal odmítat první...jo je to tak Romčo.....a jsem zde..stýská se Ti? nebo něco potřebuješ, jsem k dispozici
Květen 22, 200916 r Jsi hodný ale to mi moc nepomůže, než přijedeš, tak bude ráno a to už ji povezu domů ty ji ještě musíš odvízt???!!! sakra...no ale na druhou stranu lepší než přívizt....
Květen 22, 200916 r Autor a nešel se hladit do vany???? už jsem čisťounkej a voňavej .... na rozdíl od Vás...
Květen 22, 200916 r hlavně bacha at to nepřeženeš....víš že po par pivech je každa princezna?:???? abys si to nesplet s princakem...... jsem tu sám, tak se nemám čeho bát a dám jen 2, protože jdu ráno do práce a kdybych nadýchal, tak bych si mohl hledat práci
Květen 22, 200916 r hlavně bacha at to nepřeženeš....víš že po par pivech je každa princezna?:???? abys si to nesplet s princakem...... Hoši, ktery to měl problém s tím kojením? Co si splet tu mamu s tím tatou?
Květen 22, 200916 r už jsem čisťounkej a voňavej .... na rozdíl od Vás... tak si přijed čuchnout ty kecale...... hladil sem se sprcháčem ve vaně už v šest!!!
Květen 22, 200916 r už jsem čisťounkej a voňavej .... na rozdíl od Vás... tak jsi měl JIndro pravdu, šel se hladit a já mu fandil, že je s herečkou
Květen 22, 200916 r Hoši, ktery to měl problém s tím kojením? Co si splet tu mamu s tím tatou? to snad nééé......
Květen 22, 200916 r už jsem čisťounkej a voňavej .... na rozdíl od Vás... Náhodou, ja už jsem voňavej od rána
Květen 22, 200916 r Hoši, ktery to měl problém s tím kojením? Co si splet tu mamu s tím tatou? tipoval bych , že Marek
Květen 22, 200916 r Autor Hoši, ktery to měl problém s tím kojením? Co si splet tu mamu s tím tatou? mluvil tu někdo o mě?
Květen 22, 200916 r tak jsi měl JIndro pravdu, šel se hladit a já mu fandil, že je s herečkou třeba má doma mlčoch období tak se radši hladí sám....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.