Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 taky se chystam na kouřovou,ale pivečko nemam ...... zato šampik se na mě směje z lednice..hehe ... asi se vylepšim než dorazí herečka z práce... to budeš vypadat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 tam by jsi se nevešel kecko!!!!! ja se vyspal i v maluchu.........teda na šrot vylitej ale vyspal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 chlape soucitim s tebou!!!!!!! ja mám teda tchyni svině na entou,ale nespi u nás!! to bych šel radši chrnět do auta Málo co bude u nás spát, tak mi ještě žere brambůrky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Kde je moje láska??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 lakýrník aha...to ja bych to posprejoval asi sám...no uvidim jak moc se budu nudit a budu odvážnej Málo co bude u nás spát, tak mi ještě žere brambůrky ..... mám přijed??? já ji vyženu!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Kde je moje láska??? něco říkal o nějakém bydlení či co čeká herečku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Ty jo...takhle mě podvádět jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 aha...to ja bych to posprejoval asi sám...no uvidim jak moc se budu nudit a budu odvážnej nechával jsem si dělat zadní lištu, boční lišty, chrom rámeček a spojler na nárazník a vyšlo to na 2500 bez papíru Máca zná dobrýho lakýra, někde u Únětic, to by jsi mohl mít kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 něco říkal o nějakém bydlení či co čeká herečku a nešel se hladit do vany???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Ty jo...takhle mě podvádět jo? to víš, já se mu ani malinko nedivím , já si budu muset dojít načít druhý lahvový a dát kouř, aby mi tu neblo s Váma smutno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 a nešel se hladit do vany???? budem ho muset vyzpovídat,až se tu ukáže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 aha...to ja bych to posprejoval asi sám...no uvidim jak moc se budu nudit a budu odvážnej ..... mám přijed??? já ji vyženu!!!!!!! Jsi hodný ale to mi moc nepomůže, než přijedeš, tak bude ráno a to už ji povezu domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 to víš, já se mu ani malinko nedivím , já si budu muset dojít načít druhý lahvový a dát kouř, aby mi tu neblo s Váma smutno hlavně bacha at to nepřeženeš....víš že po par pivech je každa princezna?:???? abys si to nesplet s princakem...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Ty jo...takhle mě podvádět jo? Ty jsi mě začal odmítat první...jo je to tak Romčo.....a jsem zde..stýská se Ti? nebo něco potřebuješ, jsem k dispozici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Jsi hodný ale to mi moc nepomůže, než přijedeš, tak bude ráno a to už ji povezu domů ty ji ještě musíš odvízt???!!! sakra...no ale na druhou stranu lepší než přívizt.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 a nešel se hladit do vany???? už jsem čisťounkej a voňavej .... na rozdíl od Vás... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 hlavně bacha at to nepřeženeš....víš že po par pivech je každa princezna?:???? abys si to nesplet s princakem...... jsem tu sám, tak se nemám čeho bát a dám jen 2, protože jdu ráno do práce a kdybych nadýchal, tak bych si mohl hledat práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 hlavně bacha at to nepřeženeš....víš že po par pivech je každa princezna?:???? abys si to nesplet s princakem...... Hoši, ktery to měl problém s tím kojením? Co si splet tu mamu s tím tatou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 už jsem čisťounkej a voňavej .... na rozdíl od Vás... tak si přijed čuchnout ty kecale...... hladil sem se sprcháčem ve vaně už v šest!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 už jsem čisťounkej a voňavej .... na rozdíl od Vás... tak jsi měl JIndro pravdu, šel se hladit a já mu fandil, že je s herečkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Hoši, ktery to měl problém s tím kojením? Co si splet tu mamu s tím tatou? to snad nééé...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 už jsem čisťounkej a voňavej .... na rozdíl od Vás... Náhodou, ja už jsem voňavej od rána Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Hoši, ktery to měl problém s tím kojením? Co si splet tu mamu s tím tatou? tipoval bych , že Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Hoši, ktery to měl problém s tím kojením? Co si splet tu mamu s tím tatou? mluvil tu někdo o mě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 tak jsi měl JIndro pravdu, šel se hladit a já mu fandil, že je s herečkou třeba má doma mlčoch období tak se radši hladí sám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.