Květen 22, 200916 r už jsem čisťounkej a voňavej .... na rozdíl od Vás... tak si přijed čuchnout ty kecale...... hladil sem se sprcháčem ve vaně už v šest!!! Náhodou, ja už jsem voňavej od rána vy jste mi nějaký moc fajnový na trochu špíny
Květen 22, 200916 r Autor vy jste mi nějaký moc fajnový na trochu špíny Tak bordel v autě tě sere, ale že smrdíš je Ti jedno
Květen 22, 200916 r Tak bordel v autě tě sere, ale že smrdíš je Ti jedno to si piš, auto je moje druhá láska, ta musí být za každé situace čistá
Květen 22, 200916 r Autor Dal jsem si nanuka a asi pujdu ležet...na to vinko to bude asi masakr... se akorát pos.reš...
Květen 22, 200916 r Dal jsem si nanuka a asi pujdu ležet...na to vinko to bude asi masakr... to třeba bude veselej večer
Květen 22, 200916 r Autor to si piš, auto je moje druhá láska, ta musí být za každé situace čistá HLAVNĚ VEJFUK CO
Květen 22, 200916 r Dal jsem si nanuka a asi pujdu ležet...na to vinko to bude asi masakr... hmmm nanuk k vínu??? to máš pěkně vybranej jazýček.. ,.... to musí prohanět jak pivo po švestkach...
Květen 22, 200916 r Zatim jsem v pohodě...ještě si dám asi kávu...nedáte si pravou brazilskou? mě stačí sračka z automatu za pětku na každy benzince....
Květen 22, 200916 r Autor mě stačí sračka z automatu za pětku na každy benzince.... Taky máš mlsnej jazýček koukám....
Květen 22, 200916 r Autor No já bych si i dal dojím i ten včerejší nanuk copak bylo málo bramboračky?
Květen 22, 200916 r Zatim jsem v pohodě...ještě si dám asi kávu...nedáte si pravou brazilskou? s čím je??
Květen 22, 200916 r Taky máš mlsnej jazýček koukám.... mě je to jedno......hlavně když to je sladky...
Květen 22, 200916 r mě stačí sračka z automatu za pětku na každy benzince.... Na benzince si kupiš kavu, sračku dostaneš potom
Květen 22, 200916 r Autor mě je to jedno......hlavně když to je sladky... To jsou i chcanky diabetika
Květen 22, 200916 r HLAVNĚ VEJFUK CO tak teď budu dělat Zagorku já, to jsi nemusel, teď jsi ranil moje city
Květen 22, 200916 r copak bylo málo bramboračky? Ne, bylo dost Snědl jsem 2 talíře a jel na akci z práce a tam jsem si dal kuřecí steak se 3 druhy sýra, to byla paráda, tak jsem se fajně natlačil
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.