Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 už jsem čisťounkej a voňavej .... na rozdíl od Vás... tak si přijed čuchnout ty kecale...... hladil sem se sprcháčem ve vaně už v šest!!! Náhodou, ja už jsem voňavej od rána vy jste mi nějaký moc fajnový na trochu špíny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Náhodou, ja už jsem voňavej od rána ble ble ble Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Dal jsem si nanuka a asi pujdu ležet...na to vinko to bude asi masakr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 vy jste mi nějaký moc fajnový na trochu špíny Tak bordel v autě tě sere, ale že smrdíš je Ti jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 mluvil tu někdo o mě? nikdo nic neví, asi se ti něco zdálo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Aha tak to jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Tak bordel v autě tě sere, ale že smrdíš je Ti jedno to si piš, auto je moje druhá láska, ta musí být za každé situace čistá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Dal jsem si nanuka a asi pujdu ležet...na to vinko to bude asi masakr... se akorát pos.reš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Dal jsem si nanuka a asi pujdu ležet...na to vinko to bude asi masakr... to třeba bude veselej večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 to si piš, auto je moje druhá láska, ta musí být za každé situace čistá HLAVNĚ VEJFUK CO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Zatim jsem v pohodě...ještě si dám asi kávu...nedáte si pravou brazilskou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Dal jsem si nanuka a asi pujdu ležet...na to vinko to bude asi masakr... hmmm nanuk k vínu??? to máš pěkně vybranej jazýček.. ,.... to musí prohanět jak pivo po švestkach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 nedáme Romčo..nedáme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Zatim jsem v pohodě...ještě si dám asi kávu...nedáte si pravou brazilskou? mě stačí sračka z automatu za pětku na každy benzince.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 No já bych si i dal dojím i ten včerejší nanuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 mě stačí sračka z automatu za pětku na každy benzince.... Taky máš mlsnej jazýček koukám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 No já bych si i dal dojím i ten včerejší nanuk copak bylo málo bramboračky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Zatim jsem v pohodě...ještě si dám asi kávu...nedáte si pravou brazilskou? s čím je?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Taky máš mlsnej jazýček koukám.... mě je to jedno......hlavně když to je sladky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 mě stačí sračka z automatu za pětku na každy benzince.... Na benzince si kupiš kavu, sračku dostaneš potom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 mě je to jedno......hlavně když to je sladky... To jsou i chcanky diabetika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 HLAVNĚ VEJFUK CO tak teď budu dělat Zagorku já, to jsi nemusel, teď jsi ranil moje city Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 copak bylo málo bramboračky? Ne, bylo dost Snědl jsem 2 talíře a jel na akci z práce a tam jsem si dal kuřecí steak se 3 druhy sýra, to byla paráda, tak jsem se fajně natlačil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 kam asi jdu ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 To jsou i chcanky diabetika fakt a kdes je pil??? nemůžu je sehnat...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.