raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Na benzince si kupiš kavu, sračku dostaneš potom a já furt proč mám řidkou stolici...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 znám to z doslechu raco...a můj kolega v práci je diabetik..chceš lahvinku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 kam asi jdu ??? Zapálit tchýni svíčku na hrob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 znám to z doslechu raco...a můj kolega v práci je diabetik..chceš lahvinku ? Já bych vzal dvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 (editace) OK WOODY pošlu Ti je těma DVD jo...a budeš mít mejdan? Nepřijede tchýně? Editováno: 22. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Zapálit tchýni svíčku na hrob to je v.l..... .... Já bych vzal dvě a pak se spraskame chcankama .... fuj mě je blbě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Zapálit tchýni svíčku na hrob nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 co nemáš svíčku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 a pak se spraskame chcankama .... fuj mě je blbě... tě nikdo nenutí, dyť to nemusíš chlastat , stačí kdy si do toho budeš namáčet rohlík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 co nemáš svíčku? to taky a tchýni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 ty woé..to je zase dneska prasárna.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 to taky a tchýni šťastný to muži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 tě nikdo nenutí, dyť to nemusíš chlastat , stačí kdy si do toho budeš namáčet rohlík uf to sem se bál...takhle to bude mnohem mnohem lepší.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 tak někdo začít musel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 (editace) OK WOODY pošlu Ti je těma DVD jo...a budeš mít mejdan? Nepřijede tchýně? řekni mu, ať se den před odběrem spráská, ať to má grády Editováno: 22. Květen 2009, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 šťastný to muži to je jen teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 5ekni mu, ať se den před odběrem spráská, ať to má grády a okoření sračkou po kafy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 5ekni mu, ať se den před odběrem spráská, ať to má grády OK......kdyžtak to přepálíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Jindro ještě mě napadlo, že by jsi mohl napsat Kibimu, u toho jsem to měl, kde je ten lakoš, kam to dával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 začíná nám tady malinko houstnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Hoší , vy jste kolíci a to tu není toaletář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Já už nechci být hlavním energetikem kuci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 začíná nám tady malinko houstnout Já bych řek, že spíš řídnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Já už nechci být hlavním energetikem kuci! A pročpak..co Ti vadí...klucí , nebo já...nebo co ..svěř se Romčo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Já už nechci být hlavním energetikem kuci! Proč ne, došla ti šťáva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.