Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

hele manželka si nechala poslat katalog chat a chalu apartmánů penzionů a hotelů v čechách...víc na : www.pampeliska.cz nebo www.chata.cz www.j.morava.cz

Editováno: , autor: Marek
Vloženo

no ja ted koukam do čedoku: pravě ta moje draha polovička dostava z prace poukazy na dovču ale ty plati myslim jen v čedoku...tak si moc nemužem vybírat

Vloženo

mrknu na to..sice nejsem vinař ... max šáňo s jahodovym cappy ... ale zkusit se má vše ...jen to ubytovaní najit.....ideal nějakej rodinnej penzionek někde na samotě....čedok má jen komplexy ktery sou veliky hnusny nebo ve městě

Vloženo

nazdar bando, jdu vás alespoň na chvilu pozdravit...takže od včera se nic nezměnilo, čtu a zase se řeší chlast - tentokrát teda "decentně" šámpáňo :smich:

Vloženo

ráca: za mne co tak jezdím, tak rpzhodně jížní čechy - Českej Krumlov je krása a neebo sever čech - liberecko a okolí :palec2:

mára: jedny a ty samý - KRÁSNÝ ksichty...když už :smich:

Vloženo

Včera se vrátil kolega z práce z dovolený...byl v SAE v Dubaji....a říkal, že to se ani nedá povědět jak to tam je suprový....že je to 100x hezčí než co ukazujou v TV...na vlatní bulvy je to prej bobáááá......a jen 6hodin letu z prahy ..lítá přímá linka....ale má tam syna...takže asi neřešil ubytování...jen letenky pro dva vč. zpáteční byly za 25 000Kč.....

Vloženo
ráca: za mne co tak jezdím, tak rpzhodně jížní čechy - Českej Krumlov je krása a neebo sever čech - liberecko a okolí :palec2:

mára: jedny a ty samý - KRÁSNÝ ksichty...když už :smich:

tak Tvůj "ksicht" můžu vidět...do chomutova to mám kousek.....teď naposled mi nevyšel čas na sraz u Globusu...škoda

Vloženo

kibi na jihu sme byli loni snažim se to střídat a na vychodě jsme ještě nebyli...jinak za mě děčin a česky-švycarsko bomba....ale maro dubai né tam je vedro , samej arab všechno hezky komu by se tam líbilo :-)))

Vloženo

Mára: jen za letenky do Dubaje mám v čechách takovou dovolenou, že se z toho..... :) jináč Krumlov a okolí jsem navštívil při sjíždění řeky na raftech - supr věc...a v tý hospůdce co píšeš jsem nejspíš byl, ale jen na "putovním" pivku :palec2:

hele, mi tak napadá, že by se to tu mohlo přejmenovat na: "hospoda u ráci" :smich:

Vloženo

Mára: škoda že nevyšlo....hele jináč se sem tam mrkněte na chomutovsko, kdyby byl srázek máš to ty i ráca kousek - tak srazíme ksichty alespoň na pokec :)

ráca: tak to jooo, je blbost jezdit na stejný místa

Vloženo

páč ráca to tu drží i přez noc i za nás, jee takovým stálým členem - vlastně "výčepní" :p:smich: pohlavek ne, ještě budu blbej...a k tomuhle žádnou nemístní poznámku lol

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...