Marek Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 přijeď na západ čech....tady je krásně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 musím jít vyvenčit psa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 radši bych pravě jel trochu dál ... někam na vychod at zkouknu buchty v krojích..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 na to bacha...budeš mí s sebou herečku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 to neva mame dohodu: koukat můžu - šahat nesmim!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 (editace) hele manželka si nechala poslat katalog chat a chalu apartmánů penzionů a hotelů v čechách...víc na : www.pampeliska.cz nebo www.chata.cz www.j.morava.cz Editováno: 22. Duben 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 no ja ted koukam do čedoku: pravě ta moje draha polovička dostava z prace poukazy na dovču ale ty plati myslim jen v čedoku...tak si moc nemužem vybírat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Ta Strážnice - super sklípek: Luděk Botur / Víno Botur /Nádražní 1516 Strážnice 696 62....603 510 915 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 mrknu na to..sice nejsem vinař ... max šáňo s jahodovym cappy ... ale zkusit se má vše ...jen to ubytovaní najit.....ideal nějakej rodinnej penzionek někde na samotě....čedok má jen komplexy ktery sou veliky hnusny nebo ve městě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 nazdar bando, jdu vás alespoň na chvilu pozdravit...takže od včera se nic nezměnilo, čtu a zase se řeší chlast - tentokrát teda "decentně" šámpáňo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 nazdar "alkoholix" žadnej chlast řešim dovolenou tak mi něco doporuč :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 a další do party....ale koukám, že pořád jedny a ty samý ksichty :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 jj máro aspon nam vrchni schová pulitry pro štamgasty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 ráca: za mne co tak jezdím, tak rpzhodně jížní čechy - Českej Krumlov je krása a neebo sever čech - liberecko a okolí mára: jedny a ty samý - KRÁSNÝ ksichty...když už Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Včera se vrátil kolega z práce z dovolený...byl v SAE v Dubaji....a říkal, že to se ani nedá povědět jak to tam je suprový....že je to 100x hezčí než co ukazujou v TV...na vlatní bulvy je to prej bobáááá......a jen 6hodin letu z prahy ..lítá přímá linka....ale má tam syna...takže asi neřešil ubytování...jen letenky pro dva vč. zpáteční byly za 25 000Kč..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 jo Krumlov a taky super....u splavu je super hospoda kde dělaj dobrýho sumce :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 ráca: za mne co tak jezdím, tak rpzhodně jížní čechy - Českej Krumlov je krása a neebo sever čech - liberecko a okolí mára: jedny a ty samý - KRÁSNÝ ksichty...když už tak Tvůj "ksicht" můžu vidět...do chomutova to mám kousek.....teď naposled mi nevyšel čas na sraz u Globusu...škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 kibi na jihu sme byli loni snažim se to střídat a na vychodě jsme ještě nebyli...jinak za mě děčin a česky-švycarsko bomba....ale maro dubai né tam je vedro , samej arab všechno hezky komu by se tam líbilo :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Mára: jen za letenky do Dubaje mám v čechách takovou dovolenou, že se z toho..... jináč Krumlov a okolí jsem navštívil při sjíždění řeky na raftech - supr věc...a v tý hospůdce co píšeš jsem nejspíš byl, ale jen na "putovním" pivku hele, mi tak napadá, že by se to tu mohlo přejmenovat na: "hospoda u ráci" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 čoveče vedro prej je jen venku a oni žijou v hotelech a nákupních centrech..tam maj klimošky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 já ti dam hospodu u raci!!! abys neschytal pohlavek :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 jo proč jen u něj..já jsem vzduch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Mára: škoda že nevyšlo....hele jináč se sem tam mrkněte na chomutovsko, kdyby byl srázek máš to ty i ráca kousek - tak srazíme ksichty alespoň na pokec ráca: tak to jooo, je blbost jezdit na stejný místa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 páč ráca to tu drží i přez noc i za nás, jee takovým stálým členem - vlastně "výčepní" pohlavek ne, ještě budu blbej...a k tomuhle žádnou nemístní poznámku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 já na chomutováky koukám...neboj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.