Srpen 22, 201411 r Ja takisto bez a ani tam nehodlám nič dávať. Puklice nemusím... Plecháče bez puklic? no fuj...
Srpen 22, 201411 r Tak furt lepsi jak ty bazmeky co secdaj koupit me dorazilo sparco , ti uz tez vyrabi dekle
Srpen 22, 201411 r Hosi jedna otazka,pozeral som to uz vsade na fore,len chcem vediet ti ktory maju DAB,treba k tomu este nejaky tuner alebo nieco podobne,,Alebo staci len ked mam plutvu s dabom,zapojit s antenou do radia,na radiu mam tiez vstup na dab,dakujem,,,A zjavne bude treba kodovanie?
Srpen 22, 201411 r Ten "vstup na DAB" bude určitě jen externí nf na připojení samostatnýho DAB tuneru...
Srpen 22, 201411 r no bolo mi povedane ze staci len zapojit do radia z plutvy.Plus nakodovat..DAB tuner sa mi zda ze neexistuje,cize podla teba treba tuner?neviem co znamena toje (nf) Upraveno Srpen 22, 201411 r od ifkoo1131
Srpen 22, 201411 r DAB je způsob zakódování zvuku = NízkoFrekvenční (to je to "nf" ty dube!!!) informace na elektromagnetickou = rádiovou vlnu. V tomhle případě jde o digitální kódování = k jeho příjmu potřebuješ od normálního rádia odlišnej přijímač, kterej umí tu digitální informaci dekódovat = rozdíl mezi FM a DAB je přibližně jako mezi gramofonem a CD. Pokud autorádio nemá tuner schopnej přijímat modulaci v rozprostřeným pásmu plus DAB dekodér, nebude ti žádná DAB PLUTVA nic platná - to je jen anténní předzesilovač s větší šířkou pásma, leze z ní stejnej rádiovej signál, jako z normální prutovky.
Srpen 22, 201411 r no myslim si ze columbus co mam by to mal mat zabudovane kedze mi z neho ide cierny konektor.Tim padom ma v sebe zabudovany nejaky prijimac alebo nieco podobme...A laskavo neurazaj,nie vsetci sme mudry ako ty.Riesim tu len DAB co a ako,tak som chcel vediet ci to pojde atd. Upraveno Srpen 22, 201411 r od ifkoo1131
Srpen 24, 201411 r Nejpřesnější info, jestli Columbus dá dohromady zvuk z DABu, ti řeknou tady: http://www.brm.cz/
Srpen 29, 201411 r Tak furt lepsi jak ty bazmeky co secdaj koupit me dorazilo sparco , ti uz tez vyrabi dekle hod sem foto a nějakej odkaz, kdes si je sehnal.
Srpen 30, 201411 r Neví někdo, z jakého důvodu tam už dlouho není a zda-li ještě bude v konfigurátoru škodovky k dispozici Fabia combi?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.