Září 7, 201410 r Největší změny jsou, že mám z auta udělanou vysokou kozu a z přítelkyně se stala manželka
Září 8, 201410 r Wiecie po polsku szukać to oznacza to samo co po czesku hledat. Natomiast Sukac po czesku to po polsku oznacza pierd.o.l.ić :D Upraveno Září 8, 201410 r od TOMUS
Září 8, 201410 r Ja o tym wiem i jak jestem w Czechach to stram się mocno nie używać słowam "szukam" . Ci co mieszkają przy granicy z Polską to rozumieją o co chodzi polakowi jak mówi że szuka czegoś . Ale w głebi Czechów bywa różnie niektórzy się z tego śmieją , niektórzy dziwnie patrzą na osobę która tego słowa użyła.
Září 8, 201410 r Polak wiele syfu, bydła na robi wszędzie gdzie jest . Dlatego zagranicą staram się do polactwa nie przyznawać. Mówię że jestem polakiem ale z polakami nie przebywam,
Září 16, 201410 r Týmto sa inšpirujem najbližšie Doteraz som to vždy len vystriekal tou pištolou na bezdotykovej umyvárke, no niet nad ručné umytie Dúfam že ma odtiaľ nikto nevyhodí Akurát použijem nie 2, ale 1 kýbel so šampónom
Září 17, 201410 r Ja już nie jeżdże na kaerchera. To jest strata pieniędzy. Teraz jeżdże na ręczną myjnie gdzie babeczka mi umyje auto i nie musze nic poprawiać. Na kaercherze ciągle auto było nie domyte . Wystarczyło przetrzeć ręką po karoseri i była czarna z brudu. Na ręcznej myjce tego nie ma. W polsce na kaercherze 1minuta kosztuje 1 zł , a ręczna myjka kosztuje 25 zł (przynajmniej tam gdzie ja jeżdże). Myjka ręczna z ręcznym woskiem kosztuje 65 zł.
Září 17, 201410 r Že Tomek uz nemyje na vapce ale zajede si na rucni mycku, tam mu to zenska umyje hezly ruco za 25zl a je spolojeny
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.