Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 (editace) Nazdárek klucí...tak Roman jezdí na kole a zbytek je v práci...jo WOODY se jde srazit, ale napřed zbavit tchýně ...já odvezl herečku s prckem ke tchýni a mám so pro sebe...jupíííííííííííííííí...jinak je tu krásně slunečno a teploučko Editováno: 23. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Tak pánové pro Vaše pobavení : Herečka s prckem je u tchýně a já dostal pár úkolů : sebrat prádlo...znovu natáhnout šňůry /byly prověšený/....umejt balkon a to jak podlahu tak okna a dveře...no a pak prach a vyluxovat celej kvartýr... ale zmáknul jsem to rychle.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Nazdar kolegové.....zdravim vás z rachoty tak doufám že bude klid......jinak maro koukam koukam že si tě asi taky pozvu domu na brigadku :-)))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 ahoj pracante...klidně...a nejsem drahej..stačí pořádná domácí strava..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 no jo ale ty si velikej pro tebe domaci strava nevim nevim. jestli nebude lepší si to teda uklidit sám.... :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 hele pečenej bůček..zelíčko...a 15 knedlíků...a máš uklizeno.....jo a zmzlinku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 zapoměl si na polívčičku..kafíčko rumíček...tak nevim asi to neklapne :-((((( jedině kdyby byly aspon první tři uklidy zdarma na vyzkoušení jak ti to jde :-))))) a co dneska podnikneš?????? volnej bejvak ..herečka pryč sakra to bude asi mareček zlobit :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 nene herečka se s malou za chvilku vrátí.... takže rodinná pohoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Tak jsem doma, čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 nene herečka se s malou za chvilku vrátí.... takže rodinná pohoda... aha ... já myslel že bude na celej víkend abys moh zlobit.. Tak jsem doma, čus ahoojj .... to se někdo má ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 čus woody..jak bylo..u mě takhle: str. 232 příspěvek 5777 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 a herečka je před barákem...jdu jí přivítat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 a herečka je před barákem...jdu jí přivítat doufam že máš kytku a večeři na sporáku připravenou :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 tý jo kytky jsem nezalil ...a večeři dovezla od tchýně ona mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Hoší, já měl dneska relax Ale malou ten dnešní relax nějak sebral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 no pěkny woody ... hlavně to vajíčko vedle tebe :-)))))))) to ja zase makal na pokladaní těch kurevskejch zatravnovacích dlaždíc padlo jich dvacet a trochu sem se spálil na sluničku,mam na hlavě pěknej proužek od kšiltovky ,měl jsem ji kšiltem do zadu a přesně jak je ta díra na řemínkem se mi lehce připalila .-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 dobrý woody..ale to vajíčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Když se vám nelíbí vajíčko, tak udělám kolečko , stahuji fota, za chvíli nahodím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Dobrý večer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 ale ne ..vajíčko je dobrý ... pořád lepší než kosočverec nebo kostička :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 ok woody..já bych ale radši hvězdičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Dobrý večer... ahoj romane..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Ahoj kluci! Tak dnes okolo 40 km se synem...necejtim prdel ale byla to špica! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 sorry romčo ale tu něco cítím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Ahoj Máro.Copak,copak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.