Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 čau Romčo...mrkni na str.232 a příspěvek 5777...a uvidíš můj den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Marku: nejde mi to otevřit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Marku: nejde mi to otevřit! TUTO: Tak pánové pro Vaše pobavení : Herečka s prckem je u tchýně a já dostal pár úkolů : sebrat prádlo...znovu natáhnout šňůry /byly prověšený/....umejt balkon a to jak podlahu tak okna a dveře...no a pak prach a vyluxovat celej kvartýr... ale zmáknul jsem to rychle.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Kluci: jde Vám to otevřit??? Mě to fakt nejde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Kluci: jde Vám to otevřit??? Mě to fakt nejde! co ti nejde....najedeš na str.23 tady v hospodě a můj příspěvek č 5777...už jse ti ho sem zkopčil... Tak pánové pro Vaše pobavení : Herečka s prckem je u tchýně a já dostal pár úkolů : sebrat prádlo...znovu natáhnout šňůry /byly prověšený/....umejt balkon a to jak podlahu tak okna a dveře...no a pak prach a vyluxovat celej kvartýr... ale zmáknul jsem to rychle.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Marku: já jsem asi jouda ale pořád to nejde Co jinak? Tys byl celej den doma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Romane, nic proti, ale to není odkaz, to je jen podtržené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Ježiši!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pane Bože!!!!!!!!!!!!!!! a já jako blbec hledam nějaky fotky či co... no tak to je gol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Ježiši!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pane Bože!!!!!!!!!!!!!!! a já jako blbec hledam nějaky fotky či co... no tak to je gol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ Teda Romčo..to je perla...........asi jsi z toho kola unavenej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 to se stává, já onehda nechtě citoval s fotkama, tak jsem psal moderátorovi ať mi to smázne a on mi řek, že si to mužu udělat sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Byla to dřina Marku.Fakt že jo.Hlavně že to mladej zvládnul.Mám z něj radost! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 No nic...jdu se protáhnout na hrazdu a pak se nacpu kuřátkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Hele WOODY taky dobrý .....četl jsem na netu i ve zprávách bylo, že na Karvinsku jste měli tornádo...někde poblíž u Tebe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 No nic...jdu se protáhnout na hrazdu a pak se nacpu kuřátkem Mě se hřeje knedlo-vepřo-zelo od tchýně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 WOODY pěkný fotky ze srázku ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Hele WOODY taky dobrý .....četl jsem na netu i ve zprávách bylo, že na Karvinsku jste měli tornádo...někde poblíž u Tebe? Vždyť jsem to probíral včera s Pitrysem A jinač dal jsem tady fota z dnešního srazu http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1174799 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Hoši, nejlepší byl ten poslední opel, kdybyste viděli to zrychlení a na 3 to hrabalo , ale na volnoběh to mělo zvuk jak manželčino Fáčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Vždyť jsem to probíral včera s Pitrysem A jinač dal jsem tady fota z dnešního srazu http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1174799 No ale ne se mnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 No, ale bylo to tady v hospodě, ale tys to nevnímal, protože si mluvil s ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 WOODY pěkné fotečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 jen tu chvíly nejsem a koukam jaky má roman věci... :-)))))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Ježiš...co tady dělá ČERTICE ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Sem se snažil, no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 No, ale bylo to tady v hospodě, ale tys to nevnímal, protože si mluvil s ... Ach jo ....já se polepším a budu sledovat veškeré dení zde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Ježiš...co tady dělá ČERTICE ??? Co..pronásleduje Tě...sis toho nevšimnul? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.