Květen 23, 200916 r Autor Marku: nejde mi to otevřit! TUTO: Tak pánové pro Vaše pobavení : Herečka s prckem je u tchýně a já dostal pár úkolů : sebrat prádlo...znovu natáhnout šňůry /byly prověšený/....umejt balkon a to jak podlahu tak okna a dveře...no a pak prach a vyluxovat celej kvartýr... ale zmáknul jsem to rychle....
Květen 23, 200916 r Autor Kluci: jde Vám to otevřit??? Mě to fakt nejde! co ti nejde....najedeš na str.23 tady v hospodě a můj příspěvek č 5777...už jse ti ho sem zkopčil... Tak pánové pro Vaše pobavení : Herečka s prckem je u tchýně a já dostal pár úkolů : sebrat prádlo...znovu natáhnout šňůry /byly prověšený/....umejt balkon a to jak podlahu tak okna a dveře...no a pak prach a vyluxovat celej kvartýr... ale zmáknul jsem to rychle....
Květen 23, 200916 r Ježiši!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pane Bože!!!!!!!!!!!!!!! a já jako blbec hledam nějaky fotky či co... no tak to je gol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§
Květen 23, 200916 r Autor Ježiši!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pane Bože!!!!!!!!!!!!!!! a já jako blbec hledam nějaky fotky či co... no tak to je gol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ Teda Romčo..to je perla...........asi jsi z toho kola unavenej...
Květen 23, 200916 r to se stává, já onehda nechtě citoval s fotkama, tak jsem psal moderátorovi ať mi to smázne a on mi řek, že si to mužu udělat sám
Květen 23, 200916 r Autor Hele WOODY taky dobrý .....četl jsem na netu i ve zprávách bylo, že na Karvinsku jste měli tornádo...někde poblíž u Tebe?
Květen 23, 200916 r Autor No nic...jdu se protáhnout na hrazdu a pak se nacpu kuřátkem Mě se hřeje knedlo-vepřo-zelo od tchýně
Květen 23, 200916 r Hele WOODY taky dobrý .....četl jsem na netu i ve zprávách bylo, že na Karvinsku jste měli tornádo...někde poblíž u Tebe? Vždyť jsem to probíral včera s Pitrysem A jinač dal jsem tady fota z dnešního srazu http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1174799
Květen 23, 200916 r Hoši, nejlepší byl ten poslední opel, kdybyste viděli to zrychlení a na 3 to hrabalo , ale na volnoběh to mělo zvuk jak manželčino Fáčko
Květen 23, 200916 r Autor Vždyť jsem to probíral včera s Pitrysem A jinač dal jsem tady fota z dnešního srazu http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1174799 No ale ne se mnou
Květen 23, 200916 r Autor No, ale bylo to tady v hospodě, ale tys to nevnímal, protože si mluvil s ... Ach jo ....já se polepším a budu sledovat veškeré dení zde....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.