Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ondro uz startujes ? :D

Já papám :D 

Muzes u me papat pak mam pred oknem po pulnoci ohnostroj to jen tak nemas :kol-138:

Upraveno od ASPIRE

Pyro: Aaaaha, tož to jsem nevěděl.

Ondro: kurňa s okurky mě neštvi  :kol-28:

Aspire: jo ten s tím chromovým usměvem je moc hezký. No já bych bral už i ten novější, protože je trochu tenčí a drží se mi líp. Hlavně už nechci perforovaný

Prečo nie perforovaný ?

Galvi no vidis a nekdo zas nechce ten hladky. Ja jsem spokojen az na ten usmev ktery mi tam chybi. Ondro uz teda startuj. Budu te cekat :D a hlavne nezapomen na okurky :D

Protože se mi drží daleko huř, než předchozí tříramínko v hladké kůži. Mám teď volant z Fabie II RS kvůli pádlum a ten se v jiné kuži nedělal no uvažoval jsem už o tom, že jej nechám předělat na hladkou a nebo ho prodám a seženu ten poslední co se dával do Fabie RS II s novými znaky... Ale je drahy jak cyp

Aspire: úsměv není problém, jen vyměníš krytku airbagu, da se sehnat celkem levně. Znak máš nalepený, takže uplně v pohodě.

Upraveno od Galvi

Inak Galvi pozerám že máme podobné podpisy :)

Nikto také nemá :D

Ale ty si ho měl dřív, já se jenom trochu inspiroval přiznávám se bez mučení  :D Na to, že jsem to dělal v malování tak ujde ne?  :D

Aspire: že bych zajel povečeřet do Havru i s okurkama? :D Budeme tlačit okurky do hlavy :D

Galvi: budu štvát  :p  :D Asi si zajdu do sklepa pro další sklínku  :kol-90:

PyroSVK: nelíbí se mi perforace :) raději klasiku koženou 

Ondro: Nechceš ještě tu stropní lampičku? Vyměním za domácí okurky  :rolleyes:  :D

Ale taky vem to tak ze ten perforovany uz zdalky jde poznat ze je kozeny co o hladkem az zblizky podle siti. Ale je fakt ze ten hladky je lehci na udrzbu o proti perforaci kde jsou ty dirky. Jojo podpisy mate moc fajne. Ze by az se budu nudit :kol-34:

Ale ty si ho měl dřív, já se jenom trochu inspiroval přiznávám se bez mučení  :D Na to, že jsem to dělal v malování tak ujde ne?  :D

Však si mal napísať :D Ja som si môj vyfotošopoval :D

Galvi: zajímavá nabídka :D 

Ondro jidla tu mame hafo tak prijed :D ale moja prijede v deset tak jestli ti nebude vadit. :D Coz nevim o moji jak by se tvarila bo by nic nevedela :D Jinak ten ohnostroj tu nema chybu primo z balkona 100 m od neho.

Jo a čistě teoreticky-nechtěl by někdo ten jak já tomu říkám "melounovník" do kufru? :D 

post-90342-0-52109200-1420056133_thumb.j

Zdar. Měli byste slavit a ne vybavovat se tu na fóru

Sakal77: my oslavujeme společně :D 

Aspire: vyžeru Vám ledničku :D 

Pyro: Díky, no už ho nechám tak, tak nějak jsem si na něj už zvykl

Ondro: Přemýšlej  B)

Aspire: Tady sice krytka airbagu za 600,- ale co by člověk neudělal pro usměv na volantu  :kol-28:

Sakal: ještě na slavení trocha času je

Galvi: Kolik okurek by si vyčíslil za stropní lampičku? :D 

Galvi dik :kol-47: a pak si najdi volno a cas at mi to prehodis :D

Upraveno od ASPIRE

Kluci se s podpisama sklidnime a kouknem se jak a kdy vznikly :D

Aspire: tak nevypadá to špatně  :kol-28:

Sakal sak slvime tu v hospode a sedime na dalku :D

Ondro melounovnik :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.