Prosinec 31, 201410 r Muzes u me papat pak mam pred oknem po pulnoci ohnostroj to jen tak nemas Upraveno Prosinec 31, 201410 r od ASPIRE
Prosinec 31, 201410 r Pyro: Aaaaha, tož to jsem nevěděl. Ondro: kurňa s okurky mě neštvi Aspire: jo ten s tím chromovým usměvem je moc hezký. No já bych bral už i ten novější, protože je trochu tenčí a drží se mi líp. Hlavně už nechci perforovaný
Prosinec 31, 201410 r Galvi no vidis a nekdo zas nechce ten hladky. Ja jsem spokojen az na ten usmev ktery mi tam chybi. Ondro uz teda startuj. Budu te cekat a hlavne nezapomen na okurky
Prosinec 31, 201410 r Protože se mi drží daleko huř, než předchozí tříramínko v hladké kůži. Mám teď volant z Fabie II RS kvůli pádlum a ten se v jiné kuži nedělal no uvažoval jsem už o tom, že jej nechám předělat na hladkou a nebo ho prodám a seženu ten poslední co se dával do Fabie RS II s novými znaky... Ale je drahy jak cyp Aspire: úsměv není problém, jen vyměníš krytku airbagu, da se sehnat celkem levně. Znak máš nalepený, takže uplně v pohodě. Upraveno Prosinec 31, 201410 r od Galvi
Prosinec 31, 201410 r Ale ty si ho měl dřív, já se jenom trochu inspiroval přiznávám se bez mučení Na to, že jsem to dělal v malování tak ujde ne?
Prosinec 31, 201410 r Aspire: že bych zajel povečeřet do Havru i s okurkama? Budeme tlačit okurky do hlavy Galvi: budu štvát Asi si zajdu do sklepa pro další sklínku PyroSVK: nelíbí se mi perforace raději klasiku koženou
Prosinec 31, 201410 r Ale taky vem to tak ze ten perforovany uz zdalky jde poznat ze je kozeny co o hladkem az zblizky podle siti. Ale je fakt ze ten hladky je lehci na udrzbu o proti perforaci kde jsou ty dirky. Jojo podpisy mate moc fajne. Ze by az se budu nudit
Prosinec 31, 201410 r Ale ty si ho měl dřív, já se jenom trochu inspiroval přiznávám se bez mučení Na to, že jsem to dělal v malování tak ujde ne? Však si mal napísať Ja som si môj vyfotošopoval
Prosinec 31, 201410 r Ondro jidla tu mame hafo tak prijed ale moja prijede v deset tak jestli ti nebude vadit. Coz nevim o moji jak by se tvarila bo by nic nevedela Jinak ten ohnostroj tu nema chybu primo z balkona 100 m od neho.
Prosinec 31, 201410 r Jo a čistě teoreticky-nechtěl by někdo ten jak já tomu říkám "melounovník" do kufru?
Prosinec 31, 201410 r Pyro: Díky, no už ho nechám tak, tak nějak jsem si na něj už zvykl Ondro: Přemýšlej Aspire: Tady sice krytka airbagu za 600,- ale co by člověk neudělal pro usměv na volantu Sakal: ještě na slavení trocha času je
Prosinec 31, 201410 r Jinak tu je zaznam maly z roku 2012 http://youtu.be/NwLN2W53SZ8?list=UU59_7NRbMlSt_ftmj_q1Xpw
Prosinec 31, 201410 r Galvi dik a pak si najdi volno a cas at mi to prehodis Upraveno Prosinec 31, 201410 r od ASPIRE
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.