Květen 23, 200916 r Přesně tak.Jsi můj jedinej mazlíček Ty woe...těším se jak Tě proženu na fotbálku!!!
Květen 23, 200916 r Autor Hele WOODY příště jí vem MP3 přehrávač nebo sluchátka či špunty do uší ...kdyžtak špunty Ti můžu poslat s DVD Upraveno Květen 23, 200916 r od Marek
Květen 23, 200916 r Woody': krásná fotečka! Ty máš jen jedno dítě? Zatím, manželka by už chtěla druhé, ale mi se moc nechce
Květen 23, 200916 r Woody: o tom ani neuvažuj a hned dnes na to vlitni! P.S ne vážně! Rozhodně jedno dítě jako jedináček neni moc dobrá volba-myslim to vážně.Věř mi!
Květen 23, 200916 r No ty woe, jak jsem se ženil, tak jsem ani nedostal návod k použití, natoš záruční list
Květen 23, 200916 r Autor No ty woe, jak jsem se ženil, tak jsem ani nedostal návod k použití, natoš záruční list no hele kámoši Ti poradí nebo i pomůžou
Květen 23, 200916 r Nevíte náhodou, kdo se fčera ptal na tu masku? Dneska jsem objevil toto, vypadalo to dobře
Květen 23, 200916 r No nám stačí zatím ta jedna žabka malá...a je to až až Právě to je to, konečne trochu klid, v noci se vyspím atd. Ale řeknu vám, chybí mi to, jak byla malinká.
Květen 23, 200916 r Autor jo to byla prdel i u nás...ale máme asi 1 000 000 fotek a nahrávek..takže občas zavzpomínáme na mimčo ale zatím to stačí...teď se to taky ustálilo a je klídek doma
Květen 23, 200916 r Autor zatím ne..malá mám teprve 20 měsíců.....a herečka začala chodit do práce...to víš prachy....
Květen 23, 200916 r Prdel byla, jak dneska typek prodával leštěnku http://shop.macbrite.cz/index.php?main_pag...33oejaucfkibin0 5íkal, že pod 30 euro ji neseženu a prodával ji za 350. Přejel kapotot svojeho auta tou leštěnkou, polil benzínem a zapálil , kdyby měl náušnici, tak by vypadal jak ten ko..t z teleschopingu z HOLUBAMA
Květen 23, 200916 r Autor Ty jo a kdo vám ji hlídá, moje byla doma do 3 let a teď malá je ve školce. Manželka chodí zatím..jen na 4 služby v měsíci...je zdr. sestra.....a hlídám já a moje máma ...postupně bude služby navyšovat..a to už malá pomalu půjde do školky...je tady ale o ně boj....ale já mám dobrou známou řeitelkou školky..takže pohoda...postupně jí uplácím když jdeme na návštěvu mk nim
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.