Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Marku: dej pokoj...jsem rád že jsem rád... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Marku: dej pokoj...jsem rád že jsem rád... se mnou že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Na srazu byly i sprinty, paráda a malá se s tím kraválem vyrovnala po svém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Přesně tak.Jsi můj jedinej mazlíček Ty woe...těším se jak Tě proženu na fotbálku!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 se mnou že Máš strach z konkurence, co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Woody': krásná fotečka! Ty máš jen jedno dítě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 (editace) Hele WOODY příště jí vem MP3 přehrávač nebo sluchátka či špunty do uší ...kdyžtak špunty Ti můžu poslat s DVD Editováno: 23. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Máš strach z konkurence, co ? ANO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Woody': krásná fotečka! Ty máš jen jedno dítě? Zatím, manželka by už chtěla druhé, ale mi se moc nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 (editace) Nechceš nebo nevíš jak na to...woody Editováno: 23. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Woody: o tom ani neuvažuj a hned dnes na to vlitni! P.S ne vážně! Rozhodně jedno dítě jako jedináček neni moc dobrá volba-myslim to vážně.Věř mi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 No ty woe, jak jsem se ženil, tak jsem ani nedostal návod k použití, natoš záruční list Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 No nám stačí zatím ta jedna žabka malá...a je to až až Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 No ty woe, jak jsem se ženil, tak jsem ani nedostal návod k použití, natoš záruční list no hele kámoši Ti poradí nebo i pomůžou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Nevíte náhodou, kdo se fčera ptal na tu masku? Dneska jsem objevil toto, vypadalo to dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 myslím že RACA..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 No nám stačí zatím ta jedna žabka malá...a je to až až Právě to je to, konečne trochu klid, v noci se vyspím atd. Ale řeknu vám, chybí mi to, jak byla malinká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 jo to byla prdel i u nás...ale máme asi 1 000 000 fotek a nahrávek..takže občas zavzpomínáme na mimčo ale zatím to stačí...teď se to taky ustálilo a je klídek doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Marku: Vy taky už druhé nechcete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 zatím ne..malá mám teprve 20 měsíců.....a herečka začala chodit do práce...to víš prachy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Ty jo a kdo vám ji hlídá, moje byla doma do 3 let a teď malá je ve školce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Marku: rozumim.Neni to prdel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Prdel byla, jak dneska typek prodával leštěnku http://shop.macbrite.cz/index.php?main_pag...33oejaucfkibin0 5íkal, že pod 30 euro ji neseženu a prodával ji za 350. Přejel kapotot svojeho auta tou leštěnkou, polil benzínem a zapálil , kdyby měl náušnici, tak by vypadal jak ten ko..t z teleschopingu z HOLUBAMA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Ty jo a kdo vám ji hlídá, moje byla doma do 3 let a teď malá je ve školce. Manželka chodí zatím..jen na 4 služby v měsíci...je zdr. sestra.....a hlídám já a moje máma ...postupně bude služby navyšovat..a to už malá pomalu půjde do školky...je tady ale o ně boj....ale já mám dobrou známou řeitelkou školky..takže pohoda...postupně jí uplácím když jdeme na návštěvu mk nim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Marku: a manželka je v práci spokojená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.