Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Pyro tak si to vyrob :)

Ondro, saltr pak bezpocet , treba dsg z yetiny upravenou pro klasiku. Pak origo GV gti michelin edition , GV v kuzi :)

Dve sady ofuku

Poklice 14 Draco

Zadni naraznik na kratkou

....a spooooustu veci .

Proste kde co :)

Vloženo

Nemáš za co, já už jsem se s tím spojováním odkazu s dalším textem taky mockrát pral, než jsem na to přišel - je to nějaká chyba ve zdrojovým kódu škoda-home fóra, jiný diskusáky takovýhle boty nedělají - ony zas mají jiný mouchy, to si nevybereš...

Vloženo

Tak ty hambáče nemaj chybu,hned bych se zakous,já měl domácího utopence a k tomu tři lahvoně na pokecu u souseda a teď jsem přišel nějak hladovej tak jsem strestal dva párky a vařim brambory na knedlíky,zejtra bude špenát a výpečky.

Vloženo

Tak ty hambáče nemaj chybu,hned bych se zakous,já měl domácího utopence a k tomu tři lahvoně na pokecu u souseda a teď jsem přišel nějak hladovej tak jsem strestal dva párky a vařim brambory na knedlíky,zejtra bude špenát a výpečky.

Vloženo

No uz podle toho komentare na bazosu no nevim . Bud to risknout a nebo osobne .

Já jsem jim psal na Silvestra mejl něco jako ve stylu že ten do F1/O2 ale bez perforace.Oni psali že ať jim napíšu tel a že se kouknou a zavolají.Tak uvidím.

Je jasné že bych si tam zajel osobně,ten kousek bych neposílal poštou :)

Tak nevím no  :kol-32:

Potom je ještě druhá varianta-známý má známého co ty zánovní volanty dováží za 1000,- ,ale zase ten známý není moc spolehlivý :(

Zní to divně ale je to tak :D

Vloženo

Vlasto spenat brrr zbytek by sel :D Vzdy jak se u nas rekne spenat bude, tak ja spenat ??? no to teda si udelejte beze me a ja chci a uz se to meni a spenat si delaji kdyz nejsem doma. Jako nevadi mi , ale na obed ho nejak nemusim. :D

Ondro No vsak uvidis pokud by se neozvali tak bych jim jeste jednou zavolal nebo napsal a pokud by se neozvali ani pak tak bych je poslal do .... a pak bych riskl toho druheho kamose. :D noco vsechno nemuze byt hned radeji pockat nez pak treba litovat. :)

Vloženo

Né já jsem to myslel že chci mít ten kožený paket v autě najednou :) jasně že jinak pomaličku :) a ani toho moc nového letos nebude protože mě čekají v létě rozvody,pumpa,kladky+klasický servis :( Takže asi víš kde budou směřovat peníze  :kol-26:  :kol-28:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...