Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
na asi jsi šikula....co toi toi dal jsi si dneska?

ještě odolávam...kolega mě už lanařil ale ja vydržel

dobrej večír klucíííí :) tak copak tu dneska probíráte? ;)

nazdar honzooo!!!   dneska sme slušny žadny hnusy ani xxx ... tak se nemusíš bát

Vloženo
Nazdar generále :palec2: tak co kdy se srazíme?

pěknej pozdrav, tak se mi to líbý náčelníku :palec2: Marku, od 11 června mám ofiko dovču ;) , tenhle měsíc mám našláplej :feve:

Vloženo
pěknej pozdrav, tak se mi to líbý náčelníku :palec2: Marku, od 11 června mám ofiko dovču ;) , tenhle měsíc mám našláplej :feve:

OK TAK PAK DEJ VĚDĚT...A NA CHVILKU SE SJEDEM NA POKEC... ;)

Vloženo (editace)
já bych si toi toi daL...

necháš toho!!!!....  nebo ti jednu lahev toho lahodneho urologickeho napoje pošlu.... :smich::smich::smich:

Editováno: , autor: raca
Vloženo
nazdar honzooo!!!   dneska sme slušny žadny hnusy ani xxx ... tak se nemusíš bát

ahoj pane Jindra, slušný?...žádný hnus téma, ani xxx?....jsem tu správně? :kuk::smich:

certinka: no aby jsme tě neskazili, to bychom si do smrti vyčítali :D

Roman: ahoj ahoj, nestraš, měl jsem denní a jsem úplně grogy...konečně zasloužený volno :)

Vloženo
ahoj pane Jindra, slušný?...žádný hnus téma, ani xxx?....jsem tu správně? :kuk::smich:

:)

ani žadny sladky řeči z modrý ústřice ... taky se divim kam sem to vlez :smich::smich:

Vloženo
necháš toho!!!!.... nebo ti jednu lahev toho lahodneho urologickeho napoje pošlu.... :smich::smich::smich:

kol5 TO JE TAKY MÝM CÍLEM...POŠLI.........POŠLI....POŠLI.....JO JO JO JO JO JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Vloženo
OK TAK PAK DEJ VĚDĚT...A NA CHVILKU SE SJEDEM NA POKEC... ;)

no neboj myslím na to...jsem na tom býdně s časem, tak radši nic neslibuju, ale o tý dovče se na 100% ozvu a dáme spicha - musíme to vymyslet aby nás i Jindra potěšil svoou návštěvou ;)

Vloženo
kol5 TO JE TAKY MÝM CÍLEM...POŠLI.........POŠLI....POŠLI.....JO JO JO JO JO JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

koukam že se toužiš zech..t... :smich::smich: .....  neenee ja ti to předám až nebude širokodaleko wc aby z toho byla větší sranda

Vloženo
no neboj myslím na to...jsem na tom býdně s časem, tak radši nic neslibuju, ale o tý dovče se na 100% ozvu a dáme spicha - musíme to vymyslet aby nás i Jindra potěšil svoou návštěvou ;)

i já????  to nevim ...marek je velkej ty seš ve vycviku z toho kouká monokl...a vyraženy zuby.... :smich::smich::smich::smich:

Vloženo

no jasně...ale myslíš že ho doma pustí :smich::smich: ale to budeš muset sehnat 2x tričko..jinak by na mě žárlil...už mám pro tebe za to pár plecháčků 12°

Vloženo
no jasně...ale myslíš že ho doma pustí :smich::smich: ale to budeš muset sehnat 2x tričko..jinak by na mě žárlil...už mám pro tebe za to pár plecháčků 12°

já už nežarlim ...ted se nafukuju a dělam hystericky sceny... :smich:

Vloženo
koukam že se toužiš zech..t... :smich::smich: ..... neenee ja ti to předám až nebude širokodaleko wc aby z toho byla větší sranda

já mám držáka...a když to jinak nepůjde pomočím ti auto....

Vloženo
ani žadny sladky řeči z modrý ústřice ... taky se divim kam sem to vlez :smich::smich:

to určitě příjde, až se zas bude loučit Roman s Markem...už se přiravuju na tu záplavu sladkých slůvek :smich:

Marku: to je slovo chlapa...pryč s modrou ústřicí :palec2:

kurňa jsem si vzpoměl na "policejní akademii" super komedoška, kterou jsem viděl tak 100x a teď jsem na ní dlouho nekoukl....že by se Jenda zítra kulturně vyžil :)

Vloženo
to určitě příjde, až se zas bude loučit Roman s Markem...už se přiravuju na tu záplavu sladkých slůvek :smich:

Marku: to je slovo chlapa...pryč s modrou ústřicí :palec2:

kurňa jsem si vzpoměl na "policejní akademii" super komedoška, kterou jsem viděl tak 100x a teď jsem na ní dlouho nekoukl....že by se Jenda zítra kulturně vyžil :)

Ty woé, ty máš volno a budeš makat ...koukáním na film..s pracovní tématikou :help:

Vloženo
já mám držáka...a když to jinak nepůjde pomočím ti auto....

kdo ujede vyhraje...mam tak 30-40min čas než začne působyt

ZAGORKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :smich:

jasny to sem se naučil od kamaradů ze zdejšího restaurantu... :smich::smich::smich:

Vloženo
já už nežarlim ...ted se nafukuju a dělam hystericky sceny... :smich:

tak snad mi nevyšrábeš nehtama oči, když ti netrefim velikost :smich:

chlapáci s trikama na vás myslím, jen nevím kdy se dostanu do výstrojáku - je až v Ústí :feve:

Romane netrucuj, nikdo tě nezanedbává...koukej se zapojit ;) Co sport?...byl dneska? Vlastně dneska jsi dal projížďku na kole se synátorem viď ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...