Květen 23, 200916 r My ne ty sem moc často nezajdeš....máš radši ty z O clubu co? a když se ho člvěk na něco zepta tak se ani neobtěžuje odepsat..pche ...takovy o-čkaře bych .....
Květen 23, 200916 r Ty woé, ty máš volno a budeš makat ...koukáním na film..s pracovní tématikou ale prdlajs s pracovní tématikou parodie to je a tomu se rád a od srdce zasměju
Květen 23, 200916 r tak snad mi nevyšrábeš nehtama oči, když ti netrefim velikost chlapáci s trikama na vás myslím, jen nevím kdy se dostanu do výstrojáku - je až v Ústí Romane netrucuj, nikdo tě nezanedbává...koukej se zapojit Co sport?...byl dneska? Vlastně dneska jsi dal projížďku na kole se synátorem viď jen takova menší vsuvka o jaky triko vlastně jde????.....
Květen 23, 200916 r Ráca Mára: asi tomu Romanovi tu Ochcávkovou hospodu zakážeme jj bud mi nebo oni......
Květen 23, 200916 r Autor jen takova menší vsuvka o jaky triko vlastně jde????..... Takový černý na tělo co už mám Roman
Květen 23, 200916 r Autor Ráca Mára: asi tomu Romanovi tu Ochcávkovou hospodu zakážeme přesně tak.....
Květen 23, 200916 r Takový černý na tělo co už mám Roman totoho vim...slibotechna roman sliboval fotku a prd..
Květen 23, 200916 r jen takova menší vsuvka o jaky triko vlastně jde????..... no týýýýý voe, tak on se tu div nenafukuje, nebrečí a ani neví o jaký exkluzivní triko jde.....no samozřejmě o firemní
Květen 23, 200916 r Autor no týýýýý voe, tak on se tu div nenafukuje, nebrečí a ani neví o jaký exkluzivní triko jde.....no samozřejmě o firemní KIBI RACA dělá zagorkůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů
Květen 23, 200916 r no týýýýý voe, tak on se tu div nenafukuje, nebrečí a ani neví o jaký exkluzivní triko jde.....no samozřejmě o firemní no ja ho chci protože ho budou mít všici přece ne??!! ... tak abych nebyl utiskovanej
Květen 23, 200916 r totoho vim...slibotechna roman sliboval fotku a prd.. no to máš recht Romčo, tak kde je tvoje podobizna v trikotu?
Květen 23, 200916 r Jendo: jj.Dnes jsme si s Boriskem pěkně mákli a máme z toho radost oba.Horší to bude za týden...to jedu z práce 50 km a pak je objednané prase a žrádlo a chlast!
Květen 23, 200916 r Autor Romčo sem s fotkou v tričku PČR...šup sup...nebo taky dělÁŠ ZAGORKŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ Upraveno Květen 23, 200916 r od Marek
Květen 23, 200916 r já myslim že roman vůbec nečte co tu píšem ..... vždycky sem hodí vykřik do tmy a zase zmizí :-)))
Květen 23, 200916 r Autor A ZE VŠECH STRAN......ALE JEN VRŠEK....NA TRENCLE NEJSME ZVĚDAVOUČKÝ NIKDO Z NÁS
Květen 23, 200916 r A ZE VŠECH STRAN......ALE JEN VRŠEK....NA TRENCLE NEJSME ZVĚDAVOUČKÝ NIKDO Z NÁS jen jestli nema od jendy taky policejni tapeťáky...
Květen 23, 200916 r Autor já myslim že roman vůbec nečte co tu píšem ..... vždycky sem hodí vykřik do tmy a zase zmizí :-))) PŘESNĚ...TEN TI S MOBILEM NEPORADÍ, ALE KDYŽ TO NAPÍŠEŠ DO HOSPODY ÓČKAŘŮ...BUDE ODPOV̡D NA TO TATA
Květen 23, 200916 r KIBI RACA dělá zagorkůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů Marku zagorku...dítě v koutě...kudinku ublíženou...asi si ho na srázku vezmem do pucu a zahrajem si dětskou hru na šest: š i k a n a ať má proč plakat Romane: tomu věřím, není nad to se pořádně vyšťavit a navíc příjemně strávit čas s rodinou Horší?...to naopak zní perfektně...za námahu zaslouženě odměna
Květen 23, 200916 r PŘESNĚ...TEN TI S MOBILEM NEPORADÍ, ALE KDYŽ TO NAPÍŠEŠ DO HOSPODY ÓČKAŘŮ...BUDE ODPOV̡D NA TO TATA tak na to prdim než jít do očka tak radši googluju...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.