Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

My ne ty sem moc často nezajdeš....máš radši ty z O clubu co? :smich::smich:

a když se ho člvěk na něco zepta tak se ani neobtěžuje odepsat..pche ...takovy o-čkaře bych ..... :smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich:

Hmmm...ROZVOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ty woé, ty máš volno a budeš makat ...koukáním na film..s pracovní tématikou :help:

ale prdlajs s pracovní tématikou :smich: parodie to je a tomu se rád a od srdce zasměju ;)

tak snad mi nevyšrábeš nehtama oči, když ti netrefim velikost :smich:

chlapáci s trikama na vás myslím, jen nevím kdy se dostanu do výstrojáku - je až v Ústí :feve:

Romane netrucuj, nikdo tě nezanedbává...koukej se zapojit ;) Co sport?...byl dneska? Vlastně dneska jsi dal projížďku na kole se synátorem viď ;)

jen takova menší vsuvka o jaky triko vlastně jde????..... :smich::smich::smich:

• Autor
Hmmm...ROZVOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Budeš litovat ;):smich:

Ráca Mára: asi tomu Romanovi tu Ochcávkovou hospodu zakážeme :aggressive::smich:

Ráca Mára: asi tomu Romanovi tu Ochcávkovou hospodu zakážeme :aggressive::smich:

jj bud mi nebo oni...... :smich::smich::smich::smich::smich:

• Autor

Takový černý na tělo co už mám Roman :)

• Autor

přesně tak..... :p

Takový černý na tělo co už mám Roman :)

totoho vim...slibotechna roman sliboval fotku a prd.. :feve:

no týýýýý voe, tak on se tu div nenafukuje, nebrečí a ani neví o jaký exkluzivní triko jde.....no samozřejmě o firemní :p

• Autor
no týýýýý voe, tak on se tu div nenafukuje, nebrečí a ani neví o jaký exkluzivní triko jde.....no samozřejmě o firemní :p

KIBI RACA dělá zagorkůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů :smich:

no ja ho chci protože ho budou mít všici přece ne??!!   :smich::smich::smich::smich: ... tak abych nebyl utiskovanej

totoho vim...slibotechna roman sliboval fotku a prd.. :feve:

no to máš recht :kuk:

Romčo, tak kde je tvoje podobizna v trikotu? :)

Jendo: jj.Dnes jsme si s Boriskem pěkně mákli a máme z toho radost oba.Horší to bude za týden...to jedu z práce 50 km a pak je objednané prase a žrádlo a chlast!

• Autor

Romčo sem s fotkou v tričku PČR...šup sup...nebo taky dělÁŠ ZAGORKŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ

Upraveno od Marek

:p:p:p:p  a nedělám nedělam .... :p:p:p:p ..... :smich::smich::smich::smich:

Tak já řeknu herečce a ona mě nafoti.Momentik!

já myslim že roman vůbec nečte co tu píšem ..... vždycky sem hodí vykřik do tmy a zase zmizí :-)))

• Autor

A ZE VŠECH STRAN......ALE JEN VRŠEK....NA TRENCLE NEJSME ZVĚDAVOUČKÝ NIKDO Z NÁS :)

A ZE VŠECH STRAN......ALE JEN VRŠEK....NA TRENCLE NEJSME ZVĚDAVOUČKÝ NIKDO Z NÁS :)

jen jestli nema od jendy taky policejni tapeťáky... :smich::smich:

• Autor
já myslim že roman vůbec nečte co tu píšem ..... vždycky sem hodí vykřik do tmy a zase zmizí :-)))

PŘESNĚ...TEN TI S MOBILEM NEPORADÍ, ALE KDYŽ TO NAPÍŠEŠ DO HOSPODY ÓČKAŘŮ...BUDE ODPOV̡D NA TO TATA

Marku zagorku...dítě v koutě...kudinku ublíženou...asi si ho na srázku vezmem do pucu a zahrajem si dětskou hru na šest: š i k a n a :smich: ať má proč plakat :p

Romane: tomu věřím, není nad to se pořádně vyšťavit a navíc příjemně strávit čas s rodinou :palec2: Horší?...to naopak zní perfektně...za námahu zaslouženě odměna lol

• Autor
jen jestli nema od jendy taky policejni tapeťáky... :smich::smich:

myslíš? lol:kuk:

PŘESNĚ...TEN TI S MOBILEM NEPORADÍ, ALE KDYŽ TO NAPÍŠEŠ DO HOSPODY ÓČKAŘŮ...BUDE ODPOV̡D NA TO TATA

tak na to prdim než jít do očka tak radši googluju... :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.