Květen 23, 200916 r Autor Marku zagorku...dítě v koutě...kudinku ublíženou...asi si ho na srázku vezmem do pucu a zahrajem si dětskou hru na šest: š i k a n a ať má proč plakat Romane: tomu věřím, není nad to se pořádně vyšťavit a navíc příjemně strávit čas s rodinou Horší?...to naopak zní perfektně...za námahu zaslouženě odměna Jasně Jendo...dáme Racovi do držky Upraveno Květen 23, 200916 r od Marek
Květen 23, 200916 r jen jestli nema od jendy taky policejni tapeťáky... myslíš moje erární rokvkusenošky
Květen 23, 200916 r Jasně Jendo...dáme Racovi do držky no mě to bylo jasny .... taky to vypada že budu stejně v práci.... .... a nebudu moc přijed
Květen 23, 200916 r Autor srabe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Květen 23, 200916 r srabe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! žadnej srab ... bud sebezáchovi...
Květen 23, 200916 r co to je to jsou trencle nošené rok v kuse a samosebou z důvodu úspor neprané Ráco: ta šikana bude samosebou překvapení, to se dozvíš až na místě, že jsi se stal obětí
Květen 23, 200916 r A ZE VŠECH STRAN......ALE JEN VRŠEK....NA TRENCLE NEJSME ZVĚDAVOUČKÝ NIKDO Z NÁS já jo
Květen 23, 200916 r to jsou trencle nošené rok v kuse a samosebou z důvodu úspor neprané jooo houmelestrenky ...už chápuuu .... to pak ale musí bejt vnich poklad ne??? vůbec bych se nedivil kdyby v nich vznikla nova forma života..
Květen 23, 200916 r Autor to jsou trencle nošené rok v kuse a samosebou z důvodu úspor neprané Ráco: ta šikana bude samosebou překvapení, to se dozvíš až na místě, že jsi se stal obětí žádná oběť ale nešťastná náhoda...my se budme jako prát a on nás jako bude trhat od sebe no a to je naše chvíle...a dostane po hubě
Květen 23, 200916 r žádná oběť ale nešťastná náhoda...my se budme jako prát a on nás jako bude trhat od sebe no a to je naše chvíle...a dostane po hubě nene prdim na vas .... začína serie přesčasu...
Květen 23, 200916 r Nebudete se mi tlemit??? ty vole Romane to víš že budem, ale ty nás přeci neuvidíš certinka: ha, už je to tady...sexuální harašení jen mě moc překvapilo, že nééé ze strany nás divochů
Květen 23, 200916 r Autor jooo houmelestrenky ...už chápuuu .... to pak ale musí bejt vnich poklad ne??? vůbec bych se nedivil kdyby v nich vznikla nova forma života.. KIBI brouček
Květen 23, 200916 r ty vole Romane to víš že budem, ale ty nás přeci neuvidíš certinka: ha, už je to tady...sexuální harašení jen mě moc překvapilo, že nééé ze strany nás divochů já harašim potají...akorat sam v kanclu....nejsem divnej?????...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.