Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 (editace) Marku zagorku...dítě v koutě...kudinku ublíženou...asi si ho na srázku vezmem do pucu a zahrajem si dětskou hru na šest: š i k a n a ať má proč plakat Romane: tomu věřím, není nad to se pořádně vyšťavit a navíc příjemně strávit čas s rodinou Horší?...to naopak zní perfektně...za námahu zaslouženě odměna Jasně Jendo...dáme Racovi do držky Editováno: 23. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 jen jestli nema od jendy taky policejni tapeťáky... myslíš moje erární rokvkusenošky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 myslíš moje erární rokvkusenošky co to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Jasně Jendo...dáme Racovi do držky no mě to bylo jasny .... taky to vypada že budu stejně v práci.... .... a nebudu moc přijed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 srabe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 srabe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! žadnej srab ... bud sebezáchovi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Tak už jsem vyfocenej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 a gde je foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 co to je to jsou trencle nošené rok v kuse a samosebou z důvodu úspor neprané Ráco: ta šikana bude samosebou překvapení, to se dozvíš až na místě, že jsi se stal obětí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 foto nepoitřebuješ stačí že je vyfocenej :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 žadnej srab ... bud sebezáchovi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Roman: foto foto foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 foto nepoitřebuješ stačí že je vyfocenej :-)))) vidíš to mě nanapadlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Nebudete se mi tlemit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 A ZE VŠECH STRAN......ALE JEN VRŠEK....NA TRENCLE NEJSME ZVĚDAVOUČKÝ NIKDO Z NÁS já jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 to jsou trencle nošené rok v kuse a samosebou z důvodu úspor neprané jooo houmelestrenky ...už chápuuu .... to pak ale musí bejt vnich poklad ne??? vůbec bych se nedivil kdyby v nich vznikla nova forma života.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 to jsou trencle nošené rok v kuse a samosebou z důvodu úspor neprané Ráco: ta šikana bude samosebou překvapení, to se dozvíš až na místě, že jsi se stal obětí žádná oběť ale nešťastná náhoda...my se budme jako prát a on nás jako bude trhat od sebe no a to je naše chvíle...a dostane po hubě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Nebudete se mi tlemit??? my ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 žádná oběť ale nešťastná náhoda...my se budme jako prát a on nás jako bude trhat od sebe no a to je naše chvíle...a dostane po hubě nene prdim na vas .... začína serie přesčasu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Tak mám??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 my ne my???? určitě ne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Nebudete se mi tlemit??? ty vole Romane to víš že budem, ale ty nás přeci neuvidíš certinka: ha, už je to tady...sexuální harašení jen mě moc překvapilo, že nééé ze strany nás divochů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 jooo houmelestrenky ...už chápuuu .... to pak ale musí bejt vnich poklad ne??? vůbec bych se nedivil kdyby v nich vznikla nova forma života.. KIBI brouček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Tak mám??? tak nedělej zagorkůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 ty vole Romane to víš že budem, ale ty nás přeci neuvidíš certinka: ha, už je to tady...sexuální harašení jen mě moc překvapilo, že nééé ze strany nás divochů já harašim potají...akorat sam v kanclu....nejsem divnej?????... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.