Květen 23, 200916 r žádná oběť ale nešťastná náhoda...my se budme jako prát a on nás jako bude trhat od sebe no a to je naše chvíle...a dostane po hubě to zní fér, dokonce snad i lákavě Roman: tak už nás nenapínej a frkni sem tu podobiznu
Květen 23, 200916 r Autor já harašim potají...akorat sam v kanclu....nejsem divnej?????... pro nás divnej nejsi..známe Tě, jen aby jsi nevystrašil nově příchozí
Květen 23, 200916 r to zní fér, dokonce snad i lákavě Roman: tak už nás nenapínej a frkni sem tu podobiznu víš co dá prace ve fotošopu zmenšit obvod pasu???? nepospíchej na něj.
Květen 23, 200916 r Autor to zní fér, dokonce snad i lákavě Roman: tak už nás nenapínej a frkni sem tu podobiznu JO strategie, to je moje....
Květen 23, 200916 r já harašim potají...akorat sam v kanclu....nejsem divnej?????... ráco jsi, ale to není přeci žádná novinka Marku: ti dám kibi - brouček....když už tak brouk, to nezní tak "růžově"
Květen 23, 200916 r ty vole Romane to víš že budem, ale ty nás přeci neuvidíš certinka: ha, už je to tady...sexuální harašení jen mě moc překvapilo, že nééé ze strany nás divochů
Květen 23, 200916 r Autor ráco jsi, ale to není přeci žádná novinka Marku: ti dám kibi - brouček....když už tak brouk, to nezní tak "růžově" sorry ganerálskej...budu se půl hodiny bičovat..je to dostatečný trest?
Květen 23, 200916 r Autor HÉÉREČKA UŽ POMALU SPALA...A JÁ JSEM JI VZBUDIL!!! KAMARADI NADE VŠE!!!!!!!! Ty naše herečky s náma mají svatou trpělivost co
Květen 23, 200916 r sorry ganerálskej...budu se půl hodiny bičovat..je to dostatečný trest? pro většinu lidí jo, ale u tebe se bojim, že by se mohlo jednat o odměnu....a navíc sebemrskačství je hřích
Květen 23, 200916 r Autor no tyyy prdo... kam se hrabe honza zeman .... :-)))) ..... to chcu tiéžžžž!! si v pořadí.....a nepředbíhej jo....bo po tý tlamě dostaneš ještě dneska
Květen 23, 200916 r Honzo: je mě uplně suprově! Jakoby to někdo šil pro mě.Fakt jsem čuměl jak mi to krásně sedlo!
Květen 23, 200916 r Autor pro většinu lidí jo, ale u tebe se bojim, že by se mohlo jednat o odměnu....a navíc sebemrskačství je hřích ty woe jeden.....
Květen 23, 200916 r Autor Honzo: je mě uplně suprově! Jakoby to někdo šil pro mě.Fakt jsem čuměl jak mi to krásně sedlo! myslíš jako prdel na hrnec
Květen 23, 200916 r Autor sakra musim jit robotovat .... snad to nebude na dlouho :-( ta raco proč máš změnu v podpisu : místo má na míval....to je pomsta že nejsi jednička?
Květen 23, 200916 r HÉÉREČKA UŽ POMALU SPALA...A JÁ JSEM JI VZBUDIL!!! KAMARADI NADE VŠE!!!!!!!! proč mám pocit, že nás brzo nebude mít ráda ráco: no už je načase, akorát jsem chtěl napsat stížnost vietnamcům k vám na podnik
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.