Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
žádná oběť ale nešťastná náhoda...my se budme jako prát a on nás jako bude trhat od sebe no a to je naše chvíle...a dostane po hubě :smich:

to zní fér, dokonce snad i lákavě lol

Roman: tak už nás nenapínej a frkni sem tu podobiznu :p

Vloženo
to zní fér, dokonce snad i lákavě lol

Roman: tak už nás nenapínej a frkni sem tu podobiznu :p

víš co dá prace ve fotošopu zmenšit obvod pasu????  nepospíchej na něj. :smich::smich:

Vloženo
já harašim potají...akorat sam v kanclu....nejsem divnej?????... :help::smich::smich::smich::smich::smich::smich:

ráco jsi, ale to není přeci žádná novinka :p:smich:

Marku: ti dám kibi - brouček....když už tak brouk, to nezní tak "růžově" :smich:

Vloženo
ráco jsi, ale to není přeci žádná novinka :p:smich:

Marku: ti dám kibi - brouček....když už tak brouk, to nezní tak "růžově" :smich:

sorry ganerálskej...budu se půl hodiny bičovat..je to dostatečný trest?

Vloženo
sorry ganerálskej...budu se půl hodiny bičovat..je to dostatečný trest?

pro většinu lidí jo, ale u tebe se bojim, že by se mohlo jednat o odměnu....a navíc sebemrskačství je hřích :smich:

Vloženo
no tyyy prdo... kam se hrabe honza zeman .... :-)))) ..... to chcu tiéžžžž!!

si v pořadí.....a nepředbíhej jo....bo po tý tlamě dostaneš ještě dneska :smich::smich::smich:

Vloženo
HÉÉREČKA UŽ POMALU SPALA...A JÁ JSEM JI VZBUDIL!!! KAMARADI NADE VŠE!!!!!!!! :smich:

:palec2: proč mám pocit, že nás brzo nebude mít ráda :smich:

ráco: no už je načase, akorát jsem chtěl napsat stížnost vietnamcům k vám na podnik lol

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...