kibi Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 žádná oběť ale nešťastná náhoda...my se budme jako prát a on nás jako bude trhat od sebe no a to je naše chvíle...a dostane po hubě to zní fér, dokonce snad i lákavě Roman: tak už nás nenapínej a frkni sem tu podobiznu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 já harašim potají...akorat sam v kanclu....nejsem divnej?????... pro nás divnej nejsi..známe Tě, jen aby jsi nevystrašil nově příchozí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 A dávejte si na mě POZOR!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 to zní fér, dokonce snad i lákavě Roman: tak už nás nenapínej a frkni sem tu podobiznu víš co dá prace ve fotošopu zmenšit obvod pasu???? nepospíchej na něj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 to zní fér, dokonce snad i lákavě Roman: tak už nás nenapínej a frkni sem tu podobiznu JO strategie, to je moje.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 já harašim potají...akorat sam v kanclu....nejsem divnej?????... ráco jsi, ale to není přeci žádná novinka Marku: ti dám kibi - brouček....když už tak brouk, to nezní tak "růžově" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Romčo hezkýýýýýýýýýýýýýýýýýý...a nebuď tak nafoukanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 no tyyy prdo... kam se hrabe honza zeman .... :-)))) ..... to chcu tiéžžžž!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 ty vole Romane to víš že budem, ale ty nás přeci neuvidíš certinka: ha, už je to tady...sexuální harašení jen mě moc překvapilo, že nééé ze strany nás divochů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 HÉÉREČKA UŽ POMALU SPALA...A JÁ JSEM JI VZBUDIL!!! KAMARADI NADE VŠE!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Roman: pěkný, sedí akorát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 ráco jsi, ale to není přeci žádná novinka Marku: ti dám kibi - brouček....když už tak brouk, to nezní tak "růžově" sorry ganerálskej...budu se půl hodiny bičovat..je to dostatečný trest? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Roman: pěkný, sedí akorát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 HÉÉREČKA UŽ POMALU SPALA...A JÁ JSEM JI VZBUDIL!!! KAMARADI NADE VŠE!!!!!!!! Ty naše herečky s náma mají svatou trpělivost co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 sorry ganerálskej...budu se půl hodiny bičovat..je to dostatečný trest? pro většinu lidí jo, ale u tebe se bojim, že by se mohlo jednat o odměnu....a navíc sebemrskačství je hřích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 no tyyy prdo... kam se hrabe honza zeman .... :-)))) ..... to chcu tiéžžžž!! si v pořadí.....a nepředbíhej jo....bo po tý tlamě dostaneš ještě dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Honzo: je mě uplně suprově! Jakoby to někdo šil pro mě.Fakt jsem čuměl jak mi to krásně sedlo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 sakra musim jit robotovat .... snad to nebude na dlouho :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 pro většinu lidí jo, ale u tebe se bojim, že by se mohlo jednat o odměnu....a navíc sebemrskačství je hřích ty woe jeden..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Honzo: je mě uplně suprově! Jakoby to někdo šil pro mě.Fakt jsem čuměl jak mi to krásně sedlo! myslíš jako prdel na hrnec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 raca: práce neuteče! Bud s náma! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 romi dík za fotku ale mě ještě tu v těch trenkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Přesně tak Marku! Honza mě perfektně odhadl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 sakra musim jit robotovat .... snad to nebude na dlouho :-( ta raco proč máš změnu v podpisu : místo má na míval....to je pomsta že nejsi jednička? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 HÉÉREČKA UŽ POMALU SPALA...A JÁ JSEM JI VZBUDIL!!! KAMARADI NADE VŠE!!!!!!!! proč mám pocit, že nás brzo nebude mít ráda ráco: no už je načase, akorát jsem chtěl napsat stížnost vietnamcům k vám na podnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.