Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

jj loni sme byli v churanově- penzion u churanu a nadhera....jen tam nejsou ty buchty v krojích.....proto chci letos morava at zkouknu spodničky :-¨)))

• Autor

abys nebyl zklamanej....

přez noc jen někdy...dneska tu sem na skok už asi 2 hodky

• Autor

já taky to zase půjdu spát vo půlnoci...

:smich: to je dobrej důvod pro dovolenku, aby ti žena oči nevydrápala - neboj četl jsem že máte "mírovou smlouvu" na "šahat ne, koukat ano" lol PS: na moravě jsou supr lidi...pár moraváků znám a pohodáři :palec2:

hele kibi chodiš u vas na hokej????? ptam se proto abys poreferoval o trefnym.....minulej tejden sme byli spolu na ledu v lovosicich a nic moc...... ;)

jj k nam jezdili na chmele brnandy ...je to bylo žadny nafrněny buchty jako tady každa vesela a každá druha se nebranila .-)

ráca nechodím, já nejsem přímo z CV ale kousek za z Kadaně...a tady ten hokej za moc nestojí (mě tu teď Kadaňáci ukamenujou :smich: ) ty jsi fanda, nebo i hraješ?

• Autor

HOŠI ALE MISTR JSOU KARLOVY VARY

nojo kadan tam znam zase derflera...chodili sme spolu na zakladku a par let i hraki než odešel.....ja už hraje jen rekreačně....byl sem tak dobrej že sem zustal v ln a tam to stoji za hovno

mara: tobě nestačí že to všem vypaluje oči, jak to máš červený jako podpis :smich: no v extralize je to jeden z týmu, kterýmu jsem to přál ;)

maro maro....máš štěsti že ste vyhrali se slavii to sem vám fandil protože nesnašim ubrečenyho ružičku ...je vydet že za ruble se dobře hraje..... -_- ....sranda musi bejt

• Autor

já byl rád..růžu nemusím a bednáře už vůbec....

hele štamgasti....odskočím si nahonit svaly do fitka :) tak snad se tu večír ještě potkáme - zatím zdárec a ať vám neslehne pěna -_-

• Autor
maro maro....máš štěsti že ste vyhrali se slavii to sem vám fandil protože nesnašim ubrečenyho ružičku ...je vydet že za ruble se dobře hraje..... -_- ....sranda musi bejt

rublíky ne, ale Holoubkovo uhlí to vyhrálo :-)

no ja sem na růžu fakt zasedlej jak pokáždy breči u rozhodčích a chová se jak zmrd mě prostě nesedí

• Autor

kibi: co si deš honit ? :-)

Upraveno od Marek

ty brdo sportak ...ja si za chvilku odskočim na knedlik už to začina vonět a asi brzo bude véééča

co si deš honit ? :-)

svaly vole :smich::p

a už vážně miznu, tak mi držte fleka... :)

jasny fleku :-)

• Autor

Já mám dneska čivapčiči...nebo jak se to píše...

tak to bych si moh taky u svy domací obědnat ...dobrej napad

• Autor
mara: tobě nestačí že to všem vypaluje oči, jak to máš červený jako podpis :smich: no v extralize je to jeden z týmu, kterýmu jsem to přál ;)

kvůli Tobě si to pozměnín.... ;)

marku kdyby mensator ztratil formu tak by si mě moh doporučit???jeden perspektivní golman ve vyslužbě s minimalnima finančníma narokama se hlasí..... :-) :

• Autor

OK, znám osobního asistenta majitele HC Energie K. Vary....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.