Duben 22, 200916 r jj loni sme byli v churanově- penzion u churanu a nadhera....jen tam nejsou ty buchty v krojích.....proto chci letos morava at zkouknu spodničky :-¨)))
Duben 22, 200916 r to je dobrej důvod pro dovolenku, aby ti žena oči nevydrápala - neboj četl jsem že máte "mírovou smlouvu" na "šahat ne, koukat ano" PS: na moravě jsou supr lidi...pár moraváků znám a pohodáři
Duben 22, 200916 r hele kibi chodiš u vas na hokej????? ptam se proto abys poreferoval o trefnym.....minulej tejden sme byli spolu na ledu v lovosicich a nic moc......
Duben 22, 200916 r jj k nam jezdili na chmele brnandy ...je to bylo žadny nafrněny buchty jako tady každa vesela a každá druha se nebranila .-)
Duben 22, 200916 r ráca nechodím, já nejsem přímo z CV ale kousek za z Kadaně...a tady ten hokej za moc nestojí (mě tu teď Kadaňáci ukamenujou ) ty jsi fanda, nebo i hraješ?
Duben 22, 200916 r nojo kadan tam znam zase derflera...chodili sme spolu na zakladku a par let i hraki než odešel.....ja už hraje jen rekreačně....byl sem tak dobrej že sem zustal v ln a tam to stoji za hovno
Duben 22, 200916 r mara: tobě nestačí že to všem vypaluje oči, jak to máš červený jako podpis no v extralize je to jeden z týmu, kterýmu jsem to přál
Duben 22, 200916 r maro maro....máš štěsti že ste vyhrali se slavii to sem vám fandil protože nesnašim ubrečenyho ružičku ...je vydet že za ruble se dobře hraje..... ....sranda musi bejt
Duben 22, 200916 r hele štamgasti....odskočím si nahonit svaly do fitka tak snad se tu večír ještě potkáme - zatím zdárec a ať vám neslehne pěna
Duben 22, 200916 r Autor maro maro....máš štěsti že ste vyhrali se slavii to sem vám fandil protože nesnašim ubrečenyho ružičku ...je vydet že za ruble se dobře hraje..... ....sranda musi bejt rublíky ne, ale Holoubkovo uhlí to vyhrálo :-)
Duben 22, 200916 r no ja sem na růžu fakt zasedlej jak pokáždy breči u rozhodčích a chová se jak zmrd mě prostě nesedí
Duben 22, 200916 r ty brdo sportak ...ja si za chvilku odskočim na knedlik už to začina vonět a asi brzo bude véééča
Duben 22, 200916 r Autor mara: tobě nestačí že to všem vypaluje oči, jak to máš červený jako podpis no v extralize je to jeden z týmu, kterýmu jsem to přál kvůli Tobě si to pozměnín....
Duben 22, 200916 r marku kdyby mensator ztratil formu tak by si mě moh doporučit???jeden perspektivní golman ve vyslužbě s minimalnima finančníma narokama se hlasí..... :-) :
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.