Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

jj loni sme byli v churanově- penzion u churanu a nadhera....jen tam nejsou ty buchty v krojích.....proto chci letos morava at zkouknu spodničky :-¨)))

Vloženo
:smich: to je dobrej důvod pro dovolenku, aby ti žena oči nevydrápala - neboj četl jsem že máte "mírovou smlouvu" na "šahat ne, koukat ano" lol PS: na moravě jsou supr lidi...pár moraváků znám a pohodáři :palec2:
Vloženo

ráca nechodím, já nejsem přímo z CV ale kousek za z Kadaně...a tady ten hokej za moc nestojí (mě tu teď Kadaňáci ukamenujou :smich: ) ty jsi fanda, nebo i hraješ?

Vloženo

nojo kadan tam znam zase derflera...chodili sme spolu na zakladku a par let i hraki než odešel.....ja už hraje jen rekreačně....byl sem tak dobrej že sem zustal v ln a tam to stoji za hovno

Vloženo

maro maro....máš štěsti že ste vyhrali se slavii to sem vám fandil protože nesnašim ubrečenyho ružičku ...je vydet že za ruble se dobře hraje..... -_- ....sranda musi bejt

Vloženo
maro maro....máš štěsti že ste vyhrali se slavii to sem vám fandil protože nesnašim ubrečenyho ružičku ...je vydet že za ruble se dobře hraje..... -_- ....sranda musi bejt

rublíky ne, ale Holoubkovo uhlí to vyhrálo :-)

Vloženo
mara: tobě nestačí že to všem vypaluje oči, jak to máš červený jako podpis :smich: no v extralize je to jeden z týmu, kterýmu jsem to přál ;)

kvůli Tobě si to pozměnín.... ;)

Vloženo

marku kdyby mensator ztratil formu tak by si mě moh doporučit???jeden perspektivní golman ve vyslužbě s minimalnima finančníma narokama se hlasí..... :-) :

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...