raca Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 jj loni sme byli v churanově- penzion u churanu a nadhera....jen tam nejsou ty buchty v krojích.....proto chci letos morava at zkouknu spodničky :-¨))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 abys nebyl zklamanej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 přez noc jen někdy...dneska tu sem na skok už asi 2 hodky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 já taky to zase půjdu spát vo půlnoci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 to je dobrej důvod pro dovolenku, aby ti žena oči nevydrápala - neboj četl jsem že máte "mírovou smlouvu" na "šahat ne, koukat ano" PS: na moravě jsou supr lidi...pár moraváků znám a pohodáři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 hele kibi chodiš u vas na hokej????? ptam se proto abys poreferoval o trefnym.....minulej tejden sme byli spolu na ledu v lovosicich a nic moc...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 jj k nam jezdili na chmele brnandy ...je to bylo žadny nafrněny buchty jako tady každa vesela a každá druha se nebranila .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 ráca nechodím, já nejsem přímo z CV ale kousek za z Kadaně...a tady ten hokej za moc nestojí (mě tu teď Kadaňáci ukamenujou ) ty jsi fanda, nebo i hraješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 HOŠI ALE MISTR JSOU KARLOVY VARY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 nojo kadan tam znam zase derflera...chodili sme spolu na zakladku a par let i hraki než odešel.....ja už hraje jen rekreačně....byl sem tak dobrej že sem zustal v ln a tam to stoji za hovno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 mara: tobě nestačí že to všem vypaluje oči, jak to máš červený jako podpis no v extralize je to jeden z týmu, kterýmu jsem to přál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 maro maro....máš štěsti že ste vyhrali se slavii to sem vám fandil protože nesnašim ubrečenyho ružičku ...je vydet že za ruble se dobře hraje..... ....sranda musi bejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 já byl rád..růžu nemusím a bednáře už vůbec.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 hele štamgasti....odskočím si nahonit svaly do fitka tak snad se tu večír ještě potkáme - zatím zdárec a ať vám neslehne pěna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 maro maro....máš štěsti že ste vyhrali se slavii to sem vám fandil protože nesnašim ubrečenyho ružičku ...je vydet že za ruble se dobře hraje..... ....sranda musi bejt rublíky ne, ale Holoubkovo uhlí to vyhrálo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 no ja sem na růžu fakt zasedlej jak pokáždy breči u rozhodčích a chová se jak zmrd mě prostě nesedí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 (editace) kibi: co si deš honit ? :-) Editováno: 22. Duben 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 ty brdo sportak ...ja si za chvilku odskočim na knedlik už to začina vonět a asi brzo bude véééča Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 co si deš honit ? :-) svaly vole a už vážně miznu, tak mi držte fleka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 jasny fleku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Já mám dneska čivapčiči...nebo jak se to píše... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 tak to bych si moh taky u svy domací obědnat ...dobrej napad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 mara: tobě nestačí že to všem vypaluje oči, jak to máš červený jako podpis no v extralize je to jeden z týmu, kterýmu jsem to přál kvůli Tobě si to pozměnín.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 marku kdyby mensator ztratil formu tak by si mě moh doporučit???jeden perspektivní golman ve vyslužbě s minimalnima finančníma narokama se hlasí..... :-) : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 OK, znám osobního asistenta majitele HC Energie K. Vary.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.