Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 romi dík za fotku ale mě ještě tu v těch trenkách tak to snad rači ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Nepujdem spát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Nepujdem spát? ale každej sám...ju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 sakra musim jit robotovat .... snad to nebude na dlouho :-( nikam nechod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 romi dík za fotku ale mě ještě tu v těch trenkách to by asi herečka koukala...."zlato vyfoť mě, kamarádi chtěj vidět mí trencle" Roman: dyť jsem ho taky sám šil...kecám, ale tyhle trika jsou perfektní - snad jediná nositelná firemní věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Já bych ještě něco sežral! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Nepujdem spát? nene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 a co bouchačka KIBI..to je druhá nasitelná věc nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Já bych ještě něco sežral! já mám kyblíček zmrzlinky.....pistáciový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Nepujdem spát? předpokládám, že je to na Marka certinka: jen nech rácu jít, už měl roupy a byl drzej...jen ať maká lemra líná ale jen chvilku, ať se zas máme do koho navážet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Nemám rád zbraně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Když já miluju vanilkovou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 tak to já taky ale monemtálně došla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Já bych ještě něco sežral! Romča: já požírám zapečený brambory se sýrem a kuřecím - a tiše si u toho chrochtám Marku: to je akorát závaží na opasku...s těma pravomocema co jsou ale pistaciová - hmmm good výběr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 TAK HELE KLUCÍ..JDU BYDLET...FAJN JSME POKECALI....tak zase zítra..... BROU VŠEM HLAVNĚ JENDOVI-KIBIMU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 nejlepší zmrzka je: čokoláda, vanilka, pistácie...a...a už ticho o žrádle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 A já pusu nedostanu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 A já pusu nedostanu??? ALE JEN MALÁ ABY NEBYLY ŘEČI O NÁS DVOU...MASKUJU TO TEĎ KIBIM... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Dobrou noc Máro...čím si to zasloužím? - že jsem z postele vytlačil Romana viď že jooo Ahoj darebo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 předpokládám, že je to na Marka certinka: jen nech rácu jít, už měl roupy a byl drzej...jen ať maká lemra líná ale jen chvilku, ať se zas máme do koho navážet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 ALE JEN MALÁ ABY NEBYLY ŘEČI O NÁS DVOU...MASKUJU TO TEĎ KIBIM... a já si naivně myslel, že je to jako v tý reklamě na Kofolu....že není co řešit no nic, zklamal jsi moje křehké srdéčko a teď už vím že jsi se mi chtěl dostat jen do trenek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 TAK HELE KLUCÍ..JDU BYDLET...FAJN JSME POKECALI....tak zase zítra.....BROU VŠEM HLAVNĚ JENDOVI-KIBIMU brou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Dobrou noc Marečku a zitra papáá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Dobrou noc Máro...čím si to zasloužím? - že jsem z postele vytlačil Romana viď že jooo Ahoj darebo VÍŠ JENDO MÁM RÁD TLAK TVÝ PISTOLE UŽ JDU.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 nejlepší zmrzka je: čokoláda, vanilka, pistácie...a...a už ticho o žrádle ještě citronová je mňam ale pistacie vede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.