Květen 23, 200916 r romi dík za fotku ale mě ještě tu v těch trenkách to by asi herečka koukala...."zlato vyfoť mě, kamarádi chtěj vidět mí trencle" Roman: dyť jsem ho taky sám šil...kecám, ale tyhle trika jsou perfektní - snad jediná nositelná firemní věc
Květen 23, 200916 r Nepujdem spát? předpokládám, že je to na Marka certinka: jen nech rácu jít, už měl roupy a byl drzej...jen ať maká lemra líná ale jen chvilku, ať se zas máme do koho navážet
Květen 23, 200916 r Já bych ještě něco sežral! Romča: já požírám zapečený brambory se sýrem a kuřecím - a tiše si u toho chrochtám Marku: to je akorát závaží na opasku...s těma pravomocema co jsou ale pistaciová - hmmm good výběr
Květen 23, 200916 r Autor TAK HELE KLUCÍ..JDU BYDLET...FAJN JSME POKECALI....tak zase zítra..... BROU VŠEM HLAVNĚ JENDOVI-KIBIMU
Květen 23, 200916 r Autor A já pusu nedostanu??? ALE JEN MALÁ ABY NEBYLY ŘEČI O NÁS DVOU...MASKUJU TO TEĎ KIBIM...
Květen 23, 200916 r Dobrou noc Máro...čím si to zasloužím? - že jsem z postele vytlačil Romana viď že jooo Ahoj darebo
Květen 23, 200916 r předpokládám, že je to na Marka certinka: jen nech rácu jít, už měl roupy a byl drzej...jen ať maká lemra líná ale jen chvilku, ať se zas máme do koho navážet
Květen 23, 200916 r ALE JEN MALÁ ABY NEBYLY ŘEČI O NÁS DVOU...MASKUJU TO TEĎ KIBIM... a já si naivně myslel, že je to jako v tý reklamě na Kofolu....že není co řešit no nic, zklamal jsi moje křehké srdéčko a teď už vím že jsi se mi chtěl dostat jen do trenek
Květen 23, 200916 r TAK HELE KLUCÍ..JDU BYDLET...FAJN JSME POKECALI....tak zase zítra.....BROU VŠEM HLAVNĚ JENDOVI-KIBIMU brou noc
Květen 23, 200916 r Autor Dobrou noc Máro...čím si to zasloužím? - že jsem z postele vytlačil Romana viď že jooo Ahoj darebo VÍŠ JENDO MÁM RÁD TLAK TVÝ PISTOLE UŽ JDU....
Květen 23, 200916 r nejlepší zmrzka je: čokoláda, vanilka, pistácie...a...a už ticho o žrádle ještě citronová je mňam ale pistacie vede
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.