Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 JežišMarja!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 VÍŠ JENDO MÁM RÁD TLAK TVÝ PISTOLE UŽ JDU.... myslíš mýho kulometu se zvýšenou kadencí hele, už to tu začíná zas chytat móresy šušu baru mazej, ať tě herečka nenechá klečet na hrachu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Asi si najdu jinou lásku nebo prodám Octávii a změnim forum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 jen jsem Vás chtěl pobavit a rozdělit mou lásku mezi Vás všechny.........tý woé to je zase perla...už vypínám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 ještě citronová je mňam ale pistacie vede citronová je na osvěžení, tamty vyloženě na chuť Romane ježíš ani márija ti nepomůžou...doufám že tu nikdo není silně věřící, nechtěl bych na srázku pak dostat krucifixem na prdel za rouhání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 jen jsem Vás chtěl pobavit a rozdělit mou lásku mezi Vás všechny.........tý woé to je zase perla...už vypínám.... Marku já už jí cítííííím...tu tvojí lásku Romane kup si Tatu Onano a dej se do klubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Jendo: počítáš doufám s terminem 11 července? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Romčo termín mám v hlavě a věř mi že se budu snažit utrhnout si čas, ale nic neslibuju....každopádně bych vás tam rád obohatil návštěvou a svym ksichtem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Jendo: náhodou jseš sympaták a myslim to vážně.Mě bylo s Váma dobře protože bylo vidět že nejste namyšleny frajirci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 bylo vidět že nejste namyšleny frajirci. a to jsem vyhrál pohárek! klucí byli supr, sice jsme byli takoví vysmátí, ale to ta atmosféra a kapka alkoholu Jináč ta sympatie byla oboustraná, sice jsme pokecali jen chvilku, ale jsi supr týpek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 to se hezky čte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 díky Jendo.Balim to a jdu na chvilku k TV a spát.Dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 to se hezky čte no booože, tak si tu chlapi trošku projevujou sympatie Romane dobrou noc....jak k TV, snad k héérečce ahoj jináč já to taky pomalu, ale jistě balím, tak všem dobrou noc a ať vás štípou blechy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 takže to chlapi balíte?tak dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 A Ty ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 tak to ste mě pěkně namíchli!!!! já pospícham abych moh bejt co nejdřív tady a vy se rozutečete ... je to možny???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 no asi taky,přece si tu nebudu povídat sama se sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 jak sama se sebou...pořád tady ještě zbyl švihák lázeňský..... :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 jak sama se sebou...pořád tady ještě zbyl švihák lázeňský..... :-)))) jako ty?? tak jestli ti vystačí má maličkost,ještě chvilku pobudu když ti všichni utekli spát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 raca: všichni plní manželsky povinnosti...asi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 jako ty?? tak jestli ti vystačí má maličkost,ještě chvilku pobudu když ti všichni utekli spát no jasně že já.... ... teda pokud se někdo z mích drahych kolegu neprobudi a nezkazí mi reputaci.... ..... jak to že zmizeli roštaci??? to je hrozna banda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 raca: všichni plní manželsky povinnosti...asi. to já mam splněno.....musíš normu zmaknout na začatku měsíce,abys ke konci měl klid... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 no jasně že já.... ... teda pokud se někdo z mích drahych kolegu neprobudi a nezkazí mi reputaci.... ..... jak to že zmizeli roštaci??? to je hrozna banda... a ty fakt makáš takhle o víkendu v noci jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 To musime řict Markovi aby věděl jak na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 a ty fakt makáš takhle o víkendu v noci jo? jasny...to je nejlepší kšeft!!!! bonusy a žadnej vedouicí/!!!! co si víc přát.. To musime řict Markovi aby věděl jak na to on jako starej mazak myslim tyhle věci zna....ale zřejmě nema s nima doma úspěch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.