Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

JežišMarja!!!

VÍŠ JENDO MÁM RÁD TLAK TVÝ PISTOLE :smich::smich::smich: UŽ JDU....

myslíš mýho kulometu se zvýšenou kadencí lol:smich: hele, už to tu začíná zas chytat móresy šušu baru mazej, ať tě herečka nenechá klečet na hrachu :p

Asi si najdu jinou lásku nebo prodám Octávii a změnim forum :smich:

• Autor

jen jsem Vás chtěl pobavit a rozdělit mou lásku mezi Vás všechny.....:)....tý woé to je zase perla...už vypínám....

ještě citronová je mňam ale pistacie vede :palec2:

citronová je na osvěžení, tamty vyloženě na chuť :p

Romane ježíš ani márija ti nepomůžou...doufám že tu nikdo není silně věřící, nechtěl bych na srázku pak dostat krucifixem na prdel za rouhání :smich:

jen jsem Vás chtěl pobavit a rozdělit mou lásku mezi Vás všechny.....:)....tý woé to je zase perla...už vypínám....

Marku já už jí cítííííím...tu tvojí lásku :smich:

Romane kup si Tatu Onano a dej se do klubu lol:smich:

Jendo: počítáš doufám s terminem 11 července?

Romčo termín mám v hlavě a věř mi že se budu snažit utrhnout si čas, ale nic neslibuju....každopádně bych vás tam rád obohatil návštěvou a svym ksichtem :D

Jendo: náhodou jseš sympaták a myslim to vážně.Mě bylo s Váma dobře protože bylo vidět že nejste namyšleny frajirci. :palec2:

bylo vidět že nejste namyšleny frajirci. :palec2:

a to jsem vyhrál pohárek! :smich: klucí byli supr, sice jsme byli takoví vysmátí, ale to ta atmosféra a kapka alkoholu :) Jináč ta sympatie byla oboustraná, sice jsme pokecali jen chvilku, ale jsi supr týpek :palec2:

:) to se hezky čte

díky Jendo.Balim to a jdu na chvilku k TV a spát.Dobrou noc :)

:) to se hezky čte

no booože, tak si tu chlapi trošku projevujou sympatie :smich:

Romane dobrou noc....jak k TV, snad k héérečce :p ahoj

jináč já to taky pomalu, ale jistě balím, tak všem dobrou noc a ať vás štípou blechy lol

takže to chlapi balíte?tak dobrou ;)

tak to ste mě pěkně namíchli!!!! já pospícham abych moh bejt co nejdřív tady a vy se rozutečete ... je to možny????

no asi taky,přece si tu nebudu povídat sama se sebou :p

jak sama se sebou...pořád tady ještě zbyl švihák lázeňský..... :-))))

jak sama se sebou...pořád tady ještě zbyl švihák lázeňský..... :-))))

jako ty?? ;) tak jestli ti vystačí má maličkost,ještě chvilku pobudu ;) když ti všichni utekli spát

raca: všichni plní manželsky povinnosti...asi.

jako ty?? ;) tak jestli ti vystačí má maličkost,ještě chvilku pobudu ;) když ti všichni utekli spát

no jasně že já.... :smich: ... teda pokud se někdo z mích drahych kolegu neprobudi a nezkazí mi reputaci.... :smich::smich::smich: .....  jak to že zmizeli roštaci??? to je hrozna banda... :aggressive:

raca: všichni plní manželsky povinnosti...asi.

to já mam splněno.....musíš normu zmaknout na začatku měsíce,abys ke konci měl klid... :smich::smich::smich::smich:

no jasně že já.... :smich: ... teda pokud se někdo z mích drahych kolegu neprobudi a nezkazí mi reputaci.... :smich::smich::smich: .....  jak to že zmizeli roštaci??? to je hrozna banda... :aggressive:

a ty fakt makáš takhle o víkendu v noci jo? :kuk:

To musime řict Markovi aby věděl jak na to :smich:

a ty fakt makáš takhle o víkendu v noci jo? :kuk:

jasny...to je nejlepší kšeft!!!!  bonusy a žadnej vedouicí/!!!!  co si víc přát.. :smich::smich::smich:

To musime řict Markovi aby věděl jak na to :smich:

on jako starej mazak myslim tyhle věci zna....ale zřejmě nema s nima doma úspěch

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.