Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 raca: aby Tvůj vedouci taky nebyl na foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 raca: aby Tvůj vedouci taky nebyl na foru to se nemůže stat.....myslim že ted se blíži tak ke 2promilým v real hospodě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 tak ted mi nešlo sem napsat, a mezitím ste utekli že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 já uteču až rááno....když tedy budu mít tady klid :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 no teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 no tady sem myslel jako v práci :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 no tady sem myslel jako v práci :-)))) tak já tě už taky opouštím..at ti to v práci uteče,ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Krásné dobré ránko spáči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Bré ráno opilci, to jo to by vám šlo. Do noci chlastat a teď chrápat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 zdravím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Ahoj Woody.My jsme včera jen malinko popijeli...rozhodně žádny velky chlastání! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 (editace) nazdárek všichni.....u nás je vedro jako blázen..byl jsem s malou na procházce...vybrat výhru ve sportce a podat novou...dneska vyberu těch 100 000 000,.Kč .....a pak Vám všem koupím nová auta ...a pořádně se opijeme pokud to vyjde užijte si krásný den.........[/u] Editováno: 24. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 nazdárek všichni.....u nás je vedro jako blázen..byl jsem s malou na procházce...vybrat výhru ve sportce a podat novou...dneska vyberu těch 100 000 000,.Kč .....a pak Vám všem koupím nová auta ...a pořádně se opijeme pokud to vyjde užijte si krásný den.........[/u] ahojky..no ty bláho beru tě za slovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 (editace) no ale sorry, jen pro FI, FII nebo ROOM...a Ty jsi Óčko... jedinou vyjímkou z Óček je Romariooo..... Editováno: 24. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 no ale sorry, jen pro FII nebo ROOM...a Ty jsi Óčko... jedinou vyjímkou z Óček je Romariooo..... a sakra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Marku: děkuju.Pohladilo mě to po srdíčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Vždyť víš....přeci...že jo...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Byl jsem posekat zahradu a jsem rád že to mám za sebou! Jinak Octávečka je vyluxovaná a trochu i vyčištěná zvenku-paráda! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Ty máš pracovní neděli..jak je u v8s tady je vedro a slunečno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 no ale sorry, jen pro FII nebo ROOM...a Ty jsi Óčko... jedinou vyjímkou z Óček je Romariooo..... Tos mě nasral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Ty máš pracovní neděli..jak je u v8s tady je vedro a slunečno U nás je zamračeno a chladno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Vedro neni ale slunce se nakonec probudilo. Marku: jsem rád že to mám za sebou-pracuju jen v sobotu nebo v neděli protože jinak neni moc čas ani chut(co se týče zahrádky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 proč WOODY? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Pro tože já mám FI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 tak samo že i Tvoje FI a KIBIHO FI...RACOVO FI...jsou v tom zahrnuté.....srry za opomenutí......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.