Květen 24, 200916 r Autor JÁ ROMČO...KUŘECÍ ŘÍZEČKY A BRAMBŮRKY + SMAŽENEJ SÝR K TOMU...A KYSELÁ OKURČIČKA
Květen 24, 200916 r tak samo že i Tvoje FI a KIBIHO FI...RACOVO FI...jsou v tom zahrnuté.....srry za opomenutí......... Si měl napsat rovnou pro čestné hosty NAŠÍ HOSPODY Po obědě ještě nejsem, ale už se chystá žízeček a brambor a salátek
Květen 24, 200916 r Dětičky a herečka moje milovaná mi byli pomáhat při sekání a dávání zahrady dokupy a ted každou chvilku čekám na papání.
Květen 24, 200916 r hoši ještě nemakam ...před chvílí sem vstaval po noční,ale večer zase letim do uderky :-((((
Květen 24, 200916 r to nevim to se z těch peněz nutně musim zblaznit..... :-)))) .... no vedoucí ani energetik nejsem tak to aspon trochu musim dohnat o vikendech a v noci... :-)))))
Květen 24, 200916 r koupí si novou FII no comment.... .... ještě sem si nezvyk na pohled na FII takže nejspiš něco jiného...
Květen 24, 200916 r Autor to nevim to se z těch peněz nutně musim zblaznit..... :-)))) .... no vedoucí ani energetik nejsem tak to aspon trochu musim dohnat o vikendech a v noci... :-))))) jo měl jsi ve škole dávat lepší pozor...nebo s učitelkou
Květen 24, 200916 r Ráca, tys chtěl předělávat tu masku? no mam roupy s tim něco udělat,ale chybí odvaha a vysledek nevim jestli by stal zato
Květen 24, 200916 r Autor no comment.... .... ještě sem si nezvyk na pohled na FII takže nejspiš něco jiného... počkej až uvidíš majo eleganci na vlastní bulvy
Květen 24, 200916 r jo měl jsi ve škole dávat lepší pozor...nebo s učitelkou no měl sem zato že maturita mi musí stačit.... z vejšky sem zdrhnul ještě než pořádně začala a ted nezbejva než litovat
Květen 24, 200916 r počkej až uvidíš majo eleganci na vlastní bulvy to abych si dal polštář na prd..l abych až na něj spadnu neměl modřiny....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.