Květen 24, 200916 r Autor Já mám taky maturu..vejška nebyla nic pro mě a přesto jsem vedoucíííííííííí
Květen 24, 200916 r Já mám taky maturu..vejška nebyla nic pro mě a přesto jsem vedoucíííííííííí no jo, ale tady u nás to nemuže dělat každej víš......
Květen 24, 200916 r no mam roupy s tim něco udělat,ale chybí odvaha a vysledek nevim jestli by stal zato Včera jsem tu dával foto, že ten chrom byl z karbonu, vypadalo to . A jinač divajte proč mi teče do auta, nevíte kde soudruzi udělali chybu?
Květen 24, 200916 r Já mám taky maturu..vejška nebyla nic pro mě a přesto jsem vedoucíííííííííí No, já si myslím, že školy ti sou na prd, když nemáš známosti a nejsi ve správnou dobu na správným místě
Květen 24, 200916 r Autor No, já si myslím, že školy ti sou na prd, když nemáš známosti a nejsi ve správnou dobu na správným místě pravda...i já měl tlačenku...ale už jsem si pozici dááávno obhájil a vybojoval svoje místo i respekt jak podřízených tak i majitelů firmy...
Květen 24, 200916 r Autor woody tak je od toho kámoše od Vás? ten tmel...není to WURTH... Upraveno Květen 24, 200916 r od Marek
Květen 24, 200916 r pravda...i já měl tlačenku...ale už jsem si pozici dááávno obhájil a vybojoval svoje místo i respekt jak podřízených tak i majitelů firmy... Já taky , navíc jsem si fleka sehnal v hospodě . Sice nejsem vedoucí, ale zas se nenadřu
Květen 24, 200916 r woody tak je od toho kámoše od Vás? ten tmel...není to WURTH... Ne silikon HENKEL
Květen 24, 200916 r Autor Ještě že Tě lásko mááám!!!! ale no tak..není ještě po 22h a zase budo řeči a modrý ústřici......musíme to tajit...
Květen 24, 200916 r Ty woe...kluci...pujdu si asi lehnout! Po sto letech ale aspon na půl hodinky.Nebudete se na mě zlobit?
Květen 24, 200916 r ja su taky zde----- a už zase robotuju.... dneska to vydim na fernetovou smršt :-))))
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.