Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Já mám taky maturu..vejška nebyla nic pro mě a přesto jsem vedoucíííííííííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Já mám taky maturu..vejška nebyla nic pro mě a přesto jsem vedoucíííííííííí no jo, ale tady u nás to nemuže dělat každej víš...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 aha tak to jo..u nás zase může bejt každej vedoucí....a manager Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 no mam roupy s tim něco udělat,ale chybí odvaha a vysledek nevim jestli by stal zato Včera jsem tu dával foto, že ten chrom byl z karbonu, vypadalo to . A jinač divajte proč mi teče do auta, nevíte kde soudruzi udělali chybu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Já mám taky maturu..vejška nebyla nic pro mě a přesto jsem vedoucíííííííííí No, já si myslím, že školy ti sou na prd, když nemáš známosti a nejsi ve správnou dobu na správným místě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 a co s tím..měníš těsnění nebo to vytmelíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 a co s tím..měníš těsnění nebo to vytmelíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 No, já si myslím, že školy ti sou na prd, když nemáš známosti a nejsi ve správnou dobu na správným místě pravda...i já měl tlačenku...ale už jsem si pozici dááávno obhájil a vybojoval svoje místo i respekt jak podřízených tak i majitelů firmy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 (editace) woody tak je od toho kámoše od Vás? ten tmel...není to WURTH... Editováno: 24. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 pravda...i já měl tlačenku...ale už jsem si pozici dááávno obhájil a vybojoval svoje místo i respekt jak podřízených tak i majitelů firmy... Já taky , navíc jsem si fleka sehnal v hospodě . Sice nejsem vedoucí, ale zas se nenadřu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 woody tak je od toho kámoše od Vás? ten tmel...není to WURTH... Ne silikon HENKEL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Marku: jj.Já vím.Přál jsem mu k narozeninám.Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 proto je důležité do hospody chodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Marku: jj.Já vím.Přál jsem mu k narozeninám.Díky! od toho mě máš...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Ještě že Tě lásko mááám!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Ještě že Tě lásko mááám!!!! ale no tak..není ještě po 22h a zase budo řeči a modrý ústřici......musíme to tajit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Ty woe...kluci...pujdu si asi lehnout! Po sto letech ale aspon na půl hodinky.Nebudete se na mě zlobit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 ne romčo, jen si odpočiň..já si jdu hrát s foťáčkem ..tak večer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Málem jsem zapomně na FI...jdu koukat..co vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Je tu někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Ano JÁ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 No konečně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 ja su taky zde----- a už zase robotuju.... dneska to vydim na fernetovou smršt :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 chudáčku zase práce...a to je venku tak krásně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 že se ti chce furt pracovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.