raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 no jo chlapci....... co se dá dělat zase se budu flakat v pondělí a utery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 on je WORKOHOLIK...a raco s alkoholem to nemá nic společného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 no jo chlapci....... co se dá dělat zase se budu flakat v pondělí a utery To já se flákám celej týden a v so ane mám volno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Já nastupuji zítra a až do středy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 To já se flákám celej týden a v so ane mám volno To by si měl přečíst tvůj šéf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 on je WORKOHOLIK...a raco s alkoholem to nemá nic společného fakt ... ja sem spíš fernetix :-))))) To já se flákám celej týden a v so ane mám volno to já vim ...že seš šmírak u kamery... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 To by si měl přečíst tvůj šéf jestli mara nahodou nemá u šefa očko za nadstandartní služby..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 To by si měl přečíst tvůj šéf On to ví....ale mám mě rád protože když je velikej maga průser tak gdo ho vyřeší......no přeci marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 jestli mara nahodou nemá u šefa očko za nadstandartní služby..... ano mám u něj očko...ale ne jak si myslíš Ty..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 On to ví....ale mám mě rád protože když je velikej maga průser tak gdo ho vyřeší......no přeci marek ja si myslim že pod dobrým vedení se žadnej mega pruser stát nemůže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 ale ten průser je většinou na jiném úseku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 ano mám u něj očko...ale ne jak si myslíš Ty..... jak víš co myslim??? mam samozřejmě na mysli tvoji obětavost,loajalitu k firmě atd..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 (editace) ale ten průser je většinou na jiném úseku..... ...... sem rád že zdejší vrchnost to má v dobrých rukou... Editováno: 24. Květen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Já jsem velice loajální zaměstnanec.....ale taky umím dobrého vztahu s majitelem využít malinko ve svůj prospěch a porstě kopu za tým , který mě platí..........už mě chtěli i jinde...ale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 ...... sem rád že zdejší vrchnost to má v dobrých rukou... děkuji....hele ty máš v práci PC s netem nebo jedeš přes PDA? Že by V8m tam pimpongové nechali možnosti serfovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 děkuji....hele ty máš v práci PC s netem nebo jedeš přes PDA? Že by V8m tam pimpongové nechali možnosti serfovat? to víš zdejší nejlepší zaměstnanci můžou byt u pc s netem.... zdejší japonci jsou v pohodě. teda když máj splněnej plan,tady nejsi u německy nebo americky firmy tam je to jak ..... nebo u vás aby na mě někdo dohlížel kamerou to fakt ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Ne ne Raco u nás je to zcela v poho..firma je rize česká..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Ne ne Raco u nás je to zcela v poho..firma je rize česká..... a myslej si to i podřízení?????.... .... nebo obyč zaměstnanci na lince????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Já myslím že ano...ono jim taky asi v podstatě nic jiného nezbývá......tady u nás jsme jediná větší fungující firma..cca 160 lidiček...a to na dnešní dobu hodně..platy jsou vždy a v plné výši....co víc si přát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 ale nebudeme pracovat..kromě raci ...jak jste strávili dnešní teplý den? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 no pořád je tam to asi..... ale hlavně že je co dělat a vejplata je včas na účtě... :-) to je hlavní v dnešní době opět začína platit pravidlo že za branou je x dalších lidí , už se moc neda práci vybírat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 ale nebudeme pracovat..kromě raci ...jak jste strávili dnešní teplý den? ja v posteli a pak u pc....včera sem si vykur..il telefon tak sem si ho musel zase dát do pořádku....roman se na mě vykašlal tak to bylo na dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Chlapci, mám takovy dotaz, i když je tady na to téma, ale zeptám se vás. Chci si koupit nějaky mobil, abych mohl byt i v práci na netu, nemusí to byt nic super, stačí jak pujde z toho telefonovat a používat internet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 no pořád je tam to asi..... ale hlavně že je co dělat a vejplata je včas na účtě... :-) to je hlavní v dnešní době opět začína platit pravidlo že za branou je x dalších lidí , už se moc neda práci vybírat To je sice pravda, ale z 10-ti uchazečů má opravdu zájem dělat tak 1-2..ostatní jdou jen pro razítko...a hlavně by všichni chtěli teplou kancelář a 30 měsíčně...to ale nemůže každý.....znám to když si vybírám k sobě lidi..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Chlapci, mám takovy dotaz, i když je tady na to téma, ale zeptám se vás. Chci si koupit nějaky mobil, abych mohl byt i v práci na netu, nemusí to byt nic super, stačí jak pujde z toho telefonovat a používat internet v tom telefonu chceš prohližet web nebo použit jako modem???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.