Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor
Chlapci, mám takovy dotaz, i když je tady na to téma, ale zeptám se vás. Chci si koupit nějaky mobil, abych mohl byt i v práci na netu, nemusí to byt nic super, stačí jak pujde z toho telefonovat a používat internet :)

Napiš WOODY SZ Romanovi..ten Ti poradí....

no marku ale jsou i jine telefony než nokie :-)))))

• Autor

to ano..já mám třeba ještě služební PDA GLOFISH x500......používám ho ale hlavně jako navigačku :)

Upraveno od Marek

v tom telefonu chceš prohližet web nebo použit jako modem????

Právě že já tomu nerozumím, chci telefon z netem, abych se v práci nenudil a byl vám stále nablízku kol5

Právě že já tomu nerozumím, chci telefon z netem, abych se v práci nenudil a byl vám stále nablízku kol5

tak to je těžky....pokud chceš mit web v mobilu a prohližet v mobilu stači jakejkoliv novější mobil pokud možno s co největším displejem ... pokud ho chceš jako modem a byt na netu přes třeba notebook pak vybirat ten co to umí...ja mam např.nokii e66 ktera jde použit jako modem.nicmeně chce to nějaky vhodny tarif operatora protože to je celkem drahy a připojení nic moc

tak to je těžky....pokud chceš mit web v mobilu a prohližet v mobilu stači jakejkoliv novější mobil pokud možno s co největším displejem ... pokud ho chceš jako modem a byt na netu přes třeba notebook pak vybirat ten co to umí...ja mam např.nokii e66 ktera jde použit jako modem.nicmeně chce to nějaky vhodny tarif operatora protože to je celkem drahy a připojení nic moc

Jo, chci net v mobilu :palec2:

tak to jde snad už v každym novějším tel. ale jak sem psal chce to displej aby to aspon za něco stalo a nějakej ten tarif...abys za přeneseny data moc neplatil

Tarif mě neštve, mám v práci zaměstnaneckou slevu na vše 50% / T-Mobile/, ale chci poradit s tím telefonem, moc se v tom neorientuji ;)

no když máš t-mobile....tak se zkus poradit na jejich info co ti poraděj a když budeš mít štěstí tak ti to zvedna paní racíčková ktera zrovna dneska maka a řeší různy dotazy lidí... -_- -_- -_-

• Autor
no když máš t-mobile....tak se zkus poradit na jejich info co ti poraděj a když budeš mít štěstí tak ti to zvedna paní racíčková ktera zrovna dneska maka a řeší různy dotazy lidí... -_--_--_-

Tak dej woodymu její msoukromé číslo ať se domluvějí ;) buď kámoš.... :palec2: na lince jí nechytne :(

Upraveno od Marek

kol5 že bych se seznámil s tvojí paní :smich:
  • Autor

Na tomhle jezdí náš jeden z majitelů..... :palec2:

post-82-1243185081_thumb.jpg

post-82-1243185097_thumb.jpg

Tak dej woodymu její msoukromé číslo ať se domluvějí ;) buď kámoš.... :palec2: na lince jí nechytne :(

Marku to mě nenapadlo :kol-35:

Ráca čekám na SZ :kol-147:

kol5 že bych se seznámil s tvojí paní :smich:

ale panove...at to zkouší třeba bude mít štěstí... :smich::smich::smich: ....  nebo smulu.... :feve::feve:

• Autor

woody od toho jsem zde...ale asi to neprojde :(

[Na tomhle jezdí náš jeden z majitelů..... :palec2:

Kolega v ráci si těd koupil čopra 1600 :kuk: ale už si nepamatuji co to bylo ;)

• Autor
ale panove...at to zkouší třeba bude mít štěstí... :smich::smich::smich: .... nebo smulu.... :feve::feve:

sem to říkal..zase zagorkááááááááááááááá :smich: a co má operátorce říct..tady woody tady woody..kdo tam...je tam racíčková :smich::smich:

ale panove...at to zkouší třeba bude mít štěstí... :smich::smich::smich: ....  nebo smulu.... :feve::feve:

A jak ji poznám? Ještě že je tam volání zdarma lol

• Autor
[Na tomhle jezdí náš jeden z majitelů..... :palec2:

Kolega v ráci si těd koupil čopra 1600 :kuk: ale už si nepamatuji co to bylo ;)

tohle je 1400 a koupil si pěkný laďáky...to by Ti uši upadli :feve:

sem to říkal..zase zagorkááááááááááááááá :smich: a co má operátorce říct..tady woody tady woody..kdo tam...je tam racíčková :smich::smich:

Lepší je říct, jestli nezná nějakého rácu, co si stěžuje na skodahome, že ho trápí hlady atd. atd :smich:

A jak ji poznám? Ještě že je tam volání zdarma lol

to ja nevim ja tam nevolam,ale asi je to pořád zdarma

Lepší je říct, jestli nezná nějakého rácu, co si stěžuje na skodahome, že ho trápí hlady atd. atd :smich:

to sem se dočkal to sou mi kamaradi že sem nechodil radši do cukrarny... :smich::smich:

• Autor

a hned bude po ptákách...tydy rácovi :)

• Autor
to ja nevim ja tam nevolam,ale asi je to pořád zdarma

to sem se dočkal to sou mi kamaradi že sem nechodil radši do cukrarny... :smich::smich:

a měl by jsi cukrovku a mohl by jsi prodávat cukrovici...přepálenou moč.... :smich::smich: a je to tady zase :feve:

jj datel woody je tam pani racíčková... :smich::smich::smich::smich:

tohle je 1400 a koupil si pěkný laďáky...to by Ti uši upadli :feve:

tyhle stroje nesnašim ... nějak sem nepochopil co je na tom skvělí když to řve jako kráva

• Autor

mě se líbí ale nesmí řvát..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.