Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Chlapci, mám takovy dotaz, i když je tady na to téma, ale zeptám se vás. Chci si koupit nějaky mobil, abych mohl byt i v práci na netu, nemusí to byt nic super, stačí jak pujde z toho telefonovat a používat internet Napiš WOODY SZ Romanovi..ten Ti poradí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 no marku ale jsou i jine telefony než nokie :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 (editace) to ano..já mám třeba ještě služební PDA GLOFISH x500......používám ho ale hlavně jako navigačku Editováno: 24. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 v tom telefonu chceš prohližet web nebo použit jako modem???? Právě že já tomu nerozumím, chci telefon z netem, abych se v práci nenudil a byl vám stále nablízku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Právě že já tomu nerozumím, chci telefon z netem, abych se v práci nenudil a byl vám stále nablízku tak to je těžky....pokud chceš mit web v mobilu a prohližet v mobilu stači jakejkoliv novější mobil pokud možno s co největším displejem ... pokud ho chceš jako modem a byt na netu přes třeba notebook pak vybirat ten co to umí...ja mam např.nokii e66 ktera jde použit jako modem.nicmeně chce to nějaky vhodny tarif operatora protože to je celkem drahy a připojení nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 tak to je těžky....pokud chceš mit web v mobilu a prohližet v mobilu stači jakejkoliv novější mobil pokud možno s co největším displejem ... pokud ho chceš jako modem a byt na netu přes třeba notebook pak vybirat ten co to umí...ja mam např.nokii e66 ktera jde použit jako modem.nicmeně chce to nějaky vhodny tarif operatora protože to je celkem drahy a připojení nic moc Jo, chci net v mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 tak to jde snad už v každym novějším tel. ale jak sem psal chce to displej aby to aspon za něco stalo a nějakej ten tarif...abys za přeneseny data moc neplatil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Tarif mě neštve, mám v práci zaměstnaneckou slevu na vše 50% / T-Mobile/, ale chci poradit s tím telefonem, moc se v tom neorientuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 no když máš t-mobile....tak se zkus poradit na jejich info co ti poraděj a když budeš mít štěstí tak ti to zvedna paní racíčková ktera zrovna dneska maka a řeší různy dotazy lidí... -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 (editace) no když máš t-mobile....tak se zkus poradit na jejich info co ti poraděj a když budeš mít štěstí tak ti to zvedna paní racíčková ktera zrovna dneska maka a řeší různy dotazy lidí... Tak dej woodymu její msoukromé číslo ať se domluvějí buď kámoš.... na lince jí nechytne Editováno: 24. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 že bych se seznámil s tvojí paní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Na tomhle jezdí náš jeden z majitelů..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Tak dej woodymu její msoukromé číslo ať se domluvějí buď kámoš.... na lince jí nechytne Marku to mě nenapadlo Ráca čekám na SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Tak dej woodymu její msoukromé číslo ať se domluvějí buď kámoš.... na lince jí nechytne že bych se seznámil s tvojí paní ale panove...at to zkouší třeba bude mít štěstí... .... nebo smulu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 woody od toho jsem zde...ale asi to neprojde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 [Na tomhle jezdí náš jeden z majitelů..... Kolega v ráci si těd koupil čopra 1600 ale už si nepamatuji co to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 ale panove...at to zkouší třeba bude mít štěstí... .... nebo smulu.... sem to říkal..zase zagorkááááááááááááááá a co má operátorce říct..tady woody tady woody..kdo tam...je tam racíčková Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 ale panove...at to zkouší třeba bude mít štěstí... .... nebo smulu.... A jak ji poznám? Ještě že je tam volání zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 [Na tomhle jezdí náš jeden z majitelů..... Kolega v ráci si těd koupil čopra 1600 ale už si nepamatuji co to bylo tohle je 1400 a koupil si pěkný laďáky...to by Ti uši upadli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 sem to říkal..zase zagorkááááááááááááááá a co má operátorce říct..tady woody tady woody..kdo tam...je tam racíčková Lepší je říct, jestli nezná nějakého rácu, co si stěžuje na skodahome, že ho trápí hlady atd. atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 A jak ji poznám? Ještě že je tam volání zdarma to ja nevim ja tam nevolam,ale asi je to pořád zdarma Lepší je říct, jestli nezná nějakého rácu, co si stěžuje na skodahome, že ho trápí hlady atd. atd to sem se dočkal to sou mi kamaradi že sem nechodil radši do cukrarny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 a hned bude po ptákách...tydy rácovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 to ja nevim ja tam nevolam,ale asi je to pořád zdarmato sem se dočkal to sou mi kamaradi že sem nechodil radši do cukrarny... a měl by jsi cukrovku a mohl by jsi prodávat cukrovici...přepálenou moč.... a je to tady zase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 sem to říkal..zase zagorkááááááááááááááá a co má operátorce říct..tady woody tady woody..kdo tam...je tam racíčková jj datel woody je tam pani racíčková... tohle je 1400 a koupil si pěkný laďáky...to by Ti uši upadli tyhle stroje nesnašim ... nějak sem nepochopil co je na tom skvělí když to řve jako kráva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 mě se líbí ale nesmí řvát.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.