raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 mě se líbí ale nesmí řvát.. to jooo...když je zaparkovana tak je .. .... ale jezdit na to ee to neni pro mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 já mám taky motorky rád když stojí......ale řekni takovej fichtl nebo babeta to bylo něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 já mám taky motorky rád když stojí......ale řekni takovej fichtl nebo babeta to bylo něco jo tak fichtl byl stroj...na tom se dračilo...a dneska každej mladej vofrnuje rypák.. .ja bych je hnal..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 asi tak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 ja teda na něm moc nenajezdil .. zdědil sem ho po brachovi a ten mu trochu dal na prdel :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 to ja nevim ja tam nevolam,ale asi je to pořád zdarmato sem se dočkal to sou mi kamaradi že sem nechodil radši do cukrarny... Já to říkám od začátku, že to má byt mlíčny bar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Já to říkám od začátku, že to má byt mlíčny bar ..... pokud si dobře pamatuju tak marek s timto nazvem měl velky problem.... .... holt ma ty zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 já mám taky motorky rád když stojí......ale řekni takovej fichtl nebo babeta to bylo něco Já to mám taky rád jak stojí a to je potom jízda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Já to mám taky rád jak stojí a to je potom jízda tomu nerozumim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 tomu nerozumim... No to už volám na toho operátora, že tě nic nenauči, jist ti nedá, vždyť to je tyrání zvířat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 No to už volám na toho operátora, že tě nic nenauči, jist ti nedá, vždyť to je tyrání zvířat aby ti nezablokovala účet...protože takovouhle lež ti neuvěři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Abys nebyl bez večeře učet je psany na firmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 já ho podpořím a uvěří...a dám jí svoje heslo aby si to tady pročetla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Abys nebyl bez večeře učet je psany na firmu to by mi moje zlatíčko nemohla udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 za to co tu píšeš zcela jistě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 já ho podpořím a uvěří...a dám jí svoje heslo aby si to tady pročetla Ty naše by se divily, kdyby to tu četli Po tom co by si to tu ta moje přečetla, tak bych si už jen tak vrznul dveřma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 ale třeba to není moc špatny co se tu probralo...takova krasna tematika vylučovaní anebo o tchyni to je přece nemůže rozhodit :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Nevím, nevím, radši bych ji to číst nedával Ty, kam jedeš do těch beskyd na tu dovču? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 dobrý večer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Ta moje by byla v klidu..zná mě dobře....takže ví co ode mě může čekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Nevím, nevím, radši bych ji to číst nedával Ty, kam jedeš do těch beskyd na tu dovču? někam k velkym karlovicum nebo tak nějak dobrý večer... dobrýý večer... .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 dobrý večer... Bry večír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 dobrý večer... dobrej dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 někam k velkym karlovicum nebo tak nějak By sme si mohli dát nekde scuka, když už budeš kousek ode mně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 to by sme mohli...jen musim vymyslet program pro herečku protože sni to nema cenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.