Květen 24, 200916 r mě se líbí ale nesmí řvát.. to jooo...když je zaparkovana tak je .. .... ale jezdit na to ee to neni pro mě
Květen 24, 200916 r Autor já mám taky motorky rád když stojí......ale řekni takovej fichtl nebo babeta to bylo něco
Květen 24, 200916 r já mám taky motorky rád když stojí......ale řekni takovej fichtl nebo babeta to bylo něco jo tak fichtl byl stroj...na tom se dračilo...a dneska každej mladej vofrnuje rypák.. .ja bych je hnal.....
Květen 24, 200916 r ja teda na něm moc nenajezdil .. zdědil sem ho po brachovi a ten mu trochu dal na prdel :-(
Květen 24, 200916 r to ja nevim ja tam nevolam,ale asi je to pořád zdarmato sem se dočkal to sou mi kamaradi že sem nechodil radši do cukrarny... Já to říkám od začátku, že to má byt mlíčny bar
Květen 24, 200916 r Já to říkám od začátku, že to má byt mlíčny bar ..... pokud si dobře pamatuju tak marek s timto nazvem měl velky problem.... .... holt ma ty zkušenosti
Květen 24, 200916 r já mám taky motorky rád když stojí......ale řekni takovej fichtl nebo babeta to bylo něco Já to mám taky rád jak stojí a to je potom jízda
Květen 24, 200916 r tomu nerozumim... No to už volám na toho operátora, že tě nic nenauči, jist ti nedá, vždyť to je tyrání zvířat
Květen 24, 200916 r No to už volám na toho operátora, že tě nic nenauči, jist ti nedá, vždyť to je tyrání zvířat aby ti nezablokovala účet...protože takovouhle lež ti neuvěři
Květen 24, 200916 r Abys nebyl bez večeře učet je psany na firmu to by mi moje zlatíčko nemohla udělat
Květen 24, 200916 r já ho podpořím a uvěří...a dám jí svoje heslo aby si to tady pročetla Ty naše by se divily, kdyby to tu četli Po tom co by si to tu ta moje přečetla, tak bych si už jen tak vrznul dveřma
Květen 24, 200916 r ale třeba to není moc špatny co se tu probralo...takova krasna tematika vylučovaní anebo o tchyni to je přece nemůže rozhodit :-))))
Květen 24, 200916 r Nevím, nevím, radši bych ji to číst nedával Ty, kam jedeš do těch beskyd na tu dovču?
Květen 24, 200916 r Nevím, nevím, radši bych ji to číst nedával Ty, kam jedeš do těch beskyd na tu dovču? někam k velkym karlovicum nebo tak nějak dobrý večer... dobrýý večer... ..
Květen 24, 200916 r někam k velkym karlovicum nebo tak nějak By sme si mohli dát nekde scuka, když už budeš kousek ode mně
Květen 24, 200916 r to by sme mohli...jen musim vymyslet program pro herečku protože sni to nema cenu...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.