Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Tak ji pošli do ZOO No ty woe, to je nápad! Tam jsme chtěli stejně jet, buď do Olomouce, nebo Lešná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Dobrý večer prdelky moje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Bry večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Tak ji pošli do ZOO No ty woe, to je nápad! Tam jsme chtěli stejně jet, buď do Olomouce, nebo Lešná to bych moh ale chce to nějakou s volnym pavilonem opic..... ...... pak bych měl větší volno.. .... ted koukam jedem do Hotelu Galik , Velke Karlovice....jen dopufam že ve skutečnosti to bude lešpi na fotkach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Dobrý večer prdelky moje... ahoj.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Dobrý večer prdelky moje... ahoj koloušku................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Dobrý večer prdelky moje... dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 ahoj koloušku................. a sakra ... tak ja se pujdu radši vyčurinkat,napapat pak na limonadičku a cigaretičku a snad až přidu ..... kwa doprdele chlapi bídny to tady bude normalní!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 (editace) Roman si začal...je Tvůj..dej mu za to do čumáku..on jen provokuje chce nás rozeštvat óčkař jednen Editováno: 24. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Právě papám rejžičku a je moc dobrá.Dá si někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Ne romčo..byl řízeček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Aha...tak já jenom rejžičku...to víš...doba je zlá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 ale ty kecko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Právě papám rejžičku a je moc dobrá.Dá si někdo? taky si nedám, před chvílí jsme dogrilovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Právě papám rejžičku a je moc dobrá.Dá si někdo? Ne, děkuji žena mi udělala chlebíčky asi za ten včerejšek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 taky si nedám, před chvílí jsme dogrilovali A už jste všecko snědli ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 no jo woody dělal prcka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 bohužel jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 to bych moh ale chce to nějakou s volnym pavilonem opic..... ...... pak bych měl větší volno.. .... ted koukam jedem do Hotelu Galik , Velke Karlovice....jen dopufam že ve skutečnosti to bude lešpi na fotkach My fičíme tadí http://www.parkhotel.jeseniky.com/213/fotogalerie-hotelu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 bohužel jo A to se dělá? Přijdeš jako nováček a ani nedoneseš vzorek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Jinak jsem si odpoledne pěkně pospal...docela ostuda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 no woody ty jsi taky ty klobásky radši zamrazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 no jo woody dělal prcka Nezapomeň, že to bylo na nečisto , ale asi jsem to dělal dobře, bo dneska byl řizeček, kavička zákusek, chlebíčky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Jinak jsem si odpoledne pěkně pospal...docela ostuda... proč já dáchnul po FI.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 no woody ty jsi taky ty klobásky radši zamrazil Ano, ale kvůli vám, jak přijedete budou jak čerstvé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.