Květen 24, 200916 r Tak ji pošli do ZOO No ty woe, to je nápad! Tam jsme chtěli stejně jet, buď do Olomouce, nebo Lešná
Květen 24, 200916 r Tak ji pošli do ZOO No ty woe, to je nápad! Tam jsme chtěli stejně jet, buď do Olomouce, nebo Lešná to bych moh ale chce to nějakou s volnym pavilonem opic..... ...... pak bych měl větší volno.. .... ted koukam jedem do Hotelu Galik , Velke Karlovice....jen dopufam že ve skutečnosti to bude lešpi na fotkach
Květen 24, 200916 r ahoj koloušku................. a sakra ... tak ja se pujdu radši vyčurinkat,napapat pak na limonadičku a cigaretičku a snad až přidu ..... kwa doprdele chlapi bídny to tady bude normalní!!!!!!
Květen 24, 200916 r Autor Roman si začal...je Tvůj..dej mu za to do čumáku..on jen provokuje chce nás rozeštvat óčkař jednen Upraveno Květen 24, 200916 r od Marek
Květen 24, 200916 r Právě papám rejžičku a je moc dobrá.Dá si někdo? taky si nedám, před chvílí jsme dogrilovali
Květen 24, 200916 r Právě papám rejžičku a je moc dobrá.Dá si někdo? Ne, děkuji žena mi udělala chlebíčky asi za ten včerejšek
Květen 24, 200916 r to bych moh ale chce to nějakou s volnym pavilonem opic..... ...... pak bych měl větší volno.. .... ted koukam jedem do Hotelu Galik , Velke Karlovice....jen dopufam že ve skutečnosti to bude lešpi na fotkach My fičíme tadí http://www.parkhotel.jeseniky.com/213/fotogalerie-hotelu/
Květen 24, 200916 r no jo woody dělal prcka Nezapomeň, že to bylo na nečisto , ale asi jsem to dělal dobře, bo dneska byl řizeček, kavička zákusek, chlebíčky
Květen 24, 200916 r Autor Jinak jsem si odpoledne pěkně pospal...docela ostuda... proč já dáchnul po FI....
Květen 24, 200916 r no woody ty jsi taky ty klobásky radši zamrazil Ano, ale kvůli vám, jak přijedete budou jak čerstvé
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.