Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Nezapomeň, že to bylo na nečisto , ale asi jsem to dělal dobře, bo dneska byl řizeček, kavička zákusek, chlebíčky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 My fičíme tadí http://www.parkhotel.jeseniky.com/213/fotogalerie-hotelu/ to vypada slušne.... A to se dělá? Přijdeš jako nováček a ani nedoneseš vzorek sparavně woody novaček musí doníst pořádnej zákroj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 A to se dělá? Přijdeš jako nováček a ani nedoneseš vzorek jůůů tak to pardon... ale mám lednici ještě vepřové kotlety... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Já už jsem po obedě nespal ani nepamatuju...fakt že jo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Nezapomeň, že to bylo na nečisto , ale asi jsem to dělal dobře, bo dneska byl řizeček, kavička zákusek, chlebíčky no podle toho co si dostal to vypadá že večer to bylo třikrat bez vyndání.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 jůůů tak to pardon... ale mám lednici ještě vepřové kotlety... Berem i syrové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 si se unavil při tom sekání trávy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 no podle toho co si dostal to vypadá že večer to bylo třikrat bez vyndání.... myslíš: tam..ven a tam ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Berem i syrové já dneska beru všechno z normalního masa...mam připraveny brambora s rybim filéé a to opravdu budu jíst až bude hladová tísen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 myslíš: tam..ven a tam ? to ne to by dostal maximalně přes h..u.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 ne, ne tak to nebylo. Bylo to tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 takže jenom 2x? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 ne, ne tak to nebylo. Bylo to tak ted by mě zajímalo jak by to popsala herečka....dovnitř - ven - sakra - pozdě - cože ty už si??? - grrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 takže jenom 2x? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 raco..to máš z domava..osobní příběh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Marku: Ty dnes jedeš na rekord! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 raco..to máš z domava..osobní příběh jj ale tohle řikam já herečce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 ted by mě zajímalo jak by to popsala herečka....dovnitř - ven - sakra - pozdě - cože ty už si??? - grrrr Ja jsem viděl přes okno na stromě nějakého ptáka, tos byl ty že to tak víš do detailu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Marku: Ty dnes jedeš na rekord! co myslíš? příspěvky? no to nedje nereagovat na ty plky co jsou zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Ja jsem viděl přes okno na stromě nějakého ptáka, tos byl ty že to tak víš do detailu jj byl sem se ti vys...t na parapet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Ja jsem viděl přes okno na stromě nějakého ptáka, tos byl ty že to tak víš do detailu a určitě se i blejskalo jak fotitl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 a určitě se i blejskalo jak fotitl to sem chtěl ale než sem zapnul fotak bylo po všem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Ráca říka herečce, jak ta ryba byla dnes vynikající a nám napíše toto já dneska beru všechno z normalního masa...mam připraveny brambora s rybim filéé a to opravdu budu jíst až bude hladová tísen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Ja jsem viděl přes okno na stromě nějakého ptáka, tos byl ty že to tak víš do detailu hele a neříkala herečka..koukej to je pták..a ne to co je tady se mnou ....sorry musel jsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 to sem chtěl ale než sem zapnul fotak bylo po všem... jo je to rychlík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.