Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Nezapomeň, že to bylo na nečisto lol , ale asi jsem to dělal dobře, bo dneska byl řizeček, kavička zákusek, chlebíčky kol5

no podle toho co si dostal to vypadá že večer to bylo třikrat bez vyndání.... :smich::smich::smich::smich::smich:

Vloženo
ted by mě zajímalo jak by to popsala herečka....dovnitř - ven - sakra - pozdě - cože ty už si??? - grrrr

Ja jsem viděl přes okno na stromě nějakého ptáka, tos byl ty že to tak víš do detailu :smich:

Vloženo

Ráca říka herečce, jak ta ryba byla dnes vynikající a nám napíše toto :kol-48:

já dneska beru všechno z normalního masa...mam připraveny brambora s rybim filéé a to opravdu budu jíst až bude hladová tísen
Vloženo
Ja jsem viděl přes okno na stromě nějakého ptáka, tos byl ty že to tak víš do detailu :smich:

hele a neříkala herečka..koukej to je pták..a ne to co je tady se mnou :smich::smich::smich::smich::smich: ....sorry musel jsem ;)kol5

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...