raca Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 tak to abych začal trenovat.....beru i dvojku na lavičce :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 no řekl bych že Mensátor tam vydrží možná ještě sezonu a pak půjde do světa...flek teda máš jistej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 tak to je parada...... .. sem zvědavej jestli ho růža postaví i když za sebe bych určitě zkusil štěpanka ten se mi zda lepší....prusek je podle mě jen takovej omyl že tam je...ale kdo ví nechame se překvapit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 růža ho dá jako DVOJKU.....nemůže mu přeci zapomenout finále... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 no sem taky zvědavej jak to vymysli a jak to stou skvadrou dopadne.....dneska řikali že jaroušek jagru je nemocnej tak aby vubec jel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 tak co svíčková? já budu jíst až půjde naše malá pionýrka spát...tj. ve 20h..jinak by mi ujídala :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 no ještě čekam!!!... je to vubec možny????? hubu plnou slin hlad jak svina a prej ještě 10min --- hrůza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 (editace) bych jí ztrestal....to znám 10min a je z toho půl hodina-) nějakej klid...to už jíte? konečně :-) Editováno: 22. Duben 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 tak už mam plnej břuch a blaženej úsměv ... jeeee ja se nacpal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 já jdu za chvilku....a zase sami...kde jsou všichni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 plnej manželsky povinnosti......mě to dneska asi taky čeka - zku..na středa...... :-)))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 já to zmáknul včera...ale dneska můžu taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 no uvidime..veča byla good tak se asi přemůžu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 kdyby Tě slyšela herečka-soudružka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 tojo musim opatrně sedi kousek za mnou tak aby nehodila....dlouhy oko ....a velkou facku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 a nebo mi dupne ten muj proutek na nohu a to teprv bude au au Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 jdu se nacpat.....snad někdo ještě přijde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 tak brou chut...a ja musim padit herečka remca ...měj te se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 sem se nacpal..tak čus...já dneska taky mizím dřív..včera jsme to přetáhli...a herečka chce chatovat s kámoškama..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 nazdáááááááááááááárrrrrrrrrrrrrr klucíííííííííííííííííííííííííí koukám, že to zase bude jen v naší komorní rodinný sestavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 nazdááár...dneska asi nee...Raca musí bejt hodnej a já po včerejšku taky...a je středa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 jen co nakouknu, tak všici zdrhnou...co jsem vám udělal? jináč ahoj chlapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 čus Honzo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.