cerrtinka Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 mě ta dnešní opalovačka nák zmohla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 jj byl sem se ti vys...t na parapet.. Ty woe a já myslel, že to jsou sněhové pusinky ty jo, nemáš taky cukrovku , že byly tak sladké? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 mě ta dnešní opalovačka nák zmohla to zní zajímavě ... .. že jo pánové .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 to zní zajímavě ... .. že jo pánové .. no jak pro koho...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Ty woe a já myslel, že to jsou sněhové pusinky ty jo, nemáš taky cukrovku , že byly tak sladké? to nevim asi si to h..o necham vyšetřit... .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Ty woe a já myslel, že to jsou sněhové pusinky ty jo, nemáš taky cukrovku , že byly tak sladké? a du blejt..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 no jak pro koho...... to je fakt..... přepnu se na normalní režim a čunarny necham stranou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 A jsme tam kde předevčírem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 a du blejt..... a pak kdo je tady maro dobytek vid.....myslím že woodak to z přehledem vyhráva.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 A jsme tam kde předevčírem jak to tak pozoruju tak si myslim že některym jedincum to chybělo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 a pak se divíme, že sem nikdo jinej na stálo nepřijde....jen se sem občas zatoulá nějakej zoufalec z óček...třeba roman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Kde co komu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 (editace) jak to tak pozoruju tak si myslim že některym jedincum to chybělo... komu? Editováno: 24. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 a pak se divíme, že sem nikdo jinej na stálo nepřijde....jen se sem občas zatoulá nějakej zoufalec z óček...třeba roman .. někdo sem vleze a hned šlapne do hovna to je pak jasny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 pardon pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 a pak se divíme, že sem nikdo jinej na stálo nepřijde....jen se sem občas zatoulá nějakej zoufalec z óček...třeba roman Za to vše může Vlasta, bo kdyby nebyly zamknute záchody, tak se mi Ráca nevy..re na okno a my pijem pivko v klidu dál a kecáme třeba o počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 pardon pánové za co?? nějak sem se ztratil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Za to vše může Vlasta, bo kdyby nebyly zamknute záchody, tak se mi Ráca nevy..re na okno a my pijem pivko v klidu dál a kecáme třeba o počasí ted ti to vadí....večer ti to šmakovalo a ted??? no toto.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 no že sem nutí fotky z opalovačky a nikdo je nechce vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 no že sem nutí fotky z opalovačky a nikdo je nechce vidět jo taáák ...to je fakt , kdo se má furt koukat na nějaky hambaty fotky!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 ALE FAKT JE TO V PRDELI...PROČ SEM NIKDO NEJDE? SNAD NEJSME TAKOVÝ HUMUSÁCI, NEBO JO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 ALE FAKT JE TO V PRDELI...PROČ SEM NIKDO NEJDE? SNAD NEJSME TAKOVÝ HUMUSÁCI, NEBO JO? marku ..narovinu...musíme si to přiznat,ale sme teda až na mě ... ja to trochu držim na úrovni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 NO TY ZROVNA..SEREŠ TADY PO PARAPETECH A DRŽÍŠ ÚROVEŇ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 jo taáák ...to je fakt , kdo se má furt koukat na nějaky hambaty fotky!!!! Ok, tak ať je pošle mě a Markovi na mejl, když je nechceš , me to vůůůbec navadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 NO TY ZROVNA..SEREŠ TADY PO PARAPETECH A DRŽÍŠ ÚROVEŇ? no samozřejmě... .... moh bych si třeba ještě ublinknout nějakej litr ale spokojim se s hoví..em.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.