Květen 24, 200916 r jj byl sem se ti vys...t na parapet.. Ty woe a já myslel, že to jsou sněhové pusinky ty jo, nemáš taky cukrovku , že byly tak sladké?
Květen 24, 200916 r Ty woe a já myslel, že to jsou sněhové pusinky ty jo, nemáš taky cukrovku , že byly tak sladké? to nevim asi si to h..o necham vyšetřit... ....
Květen 24, 200916 r Autor Ty woe a já myslel, že to jsou sněhové pusinky ty jo, nemáš taky cukrovku , že byly tak sladké? a du blejt.....
Květen 24, 200916 r no jak pro koho...... to je fakt..... přepnu se na normalní režim a čunarny necham stranou...
Květen 24, 200916 r a du blejt..... a pak kdo je tady maro dobytek vid.....myslím že woodak to z přehledem vyhráva..
Květen 24, 200916 r A jsme tam kde předevčírem jak to tak pozoruju tak si myslim že některym jedincum to chybělo...
Květen 24, 200916 r Autor a pak se divíme, že sem nikdo jinej na stálo nepřijde....jen se sem občas zatoulá nějakej zoufalec z óček...třeba roman
Květen 24, 200916 r Autor jak to tak pozoruju tak si myslim že některym jedincum to chybělo... komu? Upraveno Květen 24, 200916 r od Marek
Květen 24, 200916 r a pak se divíme, že sem nikdo jinej na stálo nepřijde....jen se sem občas zatoulá nějakej zoufalec z óček...třeba roman .. někdo sem vleze a hned šlapne do hovna to je pak jasny..
Květen 24, 200916 r a pak se divíme, že sem nikdo jinej na stálo nepřijde....jen se sem občas zatoulá nějakej zoufalec z óček...třeba roman Za to vše může Vlasta, bo kdyby nebyly zamknute záchody, tak se mi Ráca nevy..re na okno a my pijem pivko v klidu dál a kecáme třeba o počasí
Květen 24, 200916 r Za to vše může Vlasta, bo kdyby nebyly zamknute záchody, tak se mi Ráca nevy..re na okno a my pijem pivko v klidu dál a kecáme třeba o počasí ted ti to vadí....večer ti to šmakovalo a ted??? no toto..
Květen 24, 200916 r no že sem nutí fotky z opalovačky a nikdo je nechce vidět jo taáák ...to je fakt , kdo se má furt koukat na nějaky hambaty fotky!!!!
Květen 24, 200916 r Autor ALE FAKT JE TO V PRDELI...PROČ SEM NIKDO NEJDE? SNAD NEJSME TAKOVÝ HUMUSÁCI, NEBO JO?
Květen 24, 200916 r ALE FAKT JE TO V PRDELI...PROČ SEM NIKDO NEJDE? SNAD NEJSME TAKOVÝ HUMUSÁCI, NEBO JO? marku ..narovinu...musíme si to přiznat,ale sme teda až na mě ... ja to trochu držim na úrovni...
Květen 24, 200916 r jo taáák ...to je fakt , kdo se má furt koukat na nějaky hambaty fotky!!!! Ok, tak ať je pošle mě a Markovi na mejl, když je nechceš , me to vůůůbec navadí
Květen 24, 200916 r NO TY ZROVNA..SEREŠ TADY PO PARAPETECH A DRŽÍŠ ÚROVEŇ? no samozřejmě... .... moh bych si třeba ještě ublinknout nějakej litr ale spokojim se s hoví..em..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.