Květen 24, 200916 r a já jsem zde taky...voňavej...hlaďonce oholen a sakra ... to z tebe ma pani radost.... že by byla slibena odměna?????
Květen 24, 200916 r a to jsem oholen.....skoro celej....jen na hlavě mám 2mm jeee to sem zrovna nemusel slyšet...ted budu mít noční můry :-((( jak se ti líbí opravenej podpis??spokojenej????
Květen 24, 200916 r jenda maká...Raco líbí... Jdu bydlet čus zítra prdelky... tak zdar... tak jak to vydim tak to tu asi zase dneska sam budu zavírat :-(((((
Květen 24, 200916 r Autor dobrou...a raco ty hlídej střážní oheň...ap ráno před 6 h......to už budu makat....
Květen 24, 200916 r dobrou...a raco ty hlídej střážní oheň...ap ráno před 6 h......to už budu makat.... jj neboj.... já zatim umeju pullitry ,uklidim stoly a vysypu popelniky...
Květen 24, 200916 r raca: hlavně ty popelniky a nezapomen vytřit podlahu! no vidiš na tu bych zapoměl...ale hajzlik necham toaletářovi vlastovi Upraveno Květen 24, 200916 r od raca
Květen 24, 200916 r raco: máš u mě pochvalu za dobře vykonanou práci Markovi asi budu nevěrnej... tak to čoveče nevim...marek je chlap jak hora a nerad bych ho nas..l.... ....
Květen 24, 200916 r Neboj! Marek je uklizenej v posteli a ted asi...spi kluk jeden ušatej! no nevim podle toho jak se vyvoněl tak třeba cvíči.....s herečkou..
Květen 24, 200916 r no nevim podle toho jak se vyvoněl tak třeba cvíči.....s herečkou.. taky si myslím
Květen 24, 200916 r tak jak to vydim tak to tu asi zase dneska sam budu zavírat :-((((( Kdepak zavřu dneska já,ale až ráno v 7h,až budu zalezat pod peřinku a ostatní pujdou makat.
Květen 24, 200916 r aha tak to asi ne no ..... jak to??? sedět v hospodě do rána to se jen tak nestava,,,, ,,,, sakra já sem básník,,,
Květen 24, 200916 r jak to??? sedět v hospodě do rána to se jen tak nestava,,,, ,,,, sakra já sem básník,,, to se tu o tobě ještě nevědělo vid? ...koukám,ty nejedeš na tu velkou oslavu k Romarioovým ?japato?
Květen 24, 200916 r no nevědělo máš pravdu a čekam co zase ty roštaci budou mít za řeči k romanovi nejedu z několika důvodu: mam to cca 200km,nejspíš budu v práci, a co sem pročíal seznam účastníku tak osobně nikoho neznam no a jeď někam 200 tam 200zpátky, vzít si kvuli tomu dovču a pak tam koukat jako bulik protože nikoho osobně neznáš.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.