Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
a to jsem oholen.....skoro celej....jen na hlavě mám 2mm :)

jeee to sem zrovna nemusel slyšet...ted budu mít noční můry :-(((

jak se ti líbí opravenej podpis??spokojenej????

Vloženo
dobrou...a raco ty hlídej střážní oheň...ap ráno před 6 h......to už budu makat....

jj neboj.... já zatim umeju pullitry ,uklidim stoly a vysypu popelniky... :palec2::palec2::palec2:

Vloženo (editace)
raca: hlavně ty popelniky a nezapomen vytřit podlahu!

no vidiš na tu bych zapoměl...ale hajzlik necham toaletářovi vlastovi

Editováno: , autor: raca
Vloženo
:smich: raco: máš u mě pochvalu za dobře vykonanou práci :palec2: Markovi asi budu nevěrnej... lol

tak to čoveče nevim...marek je chlap jak hora a nerad bych ho nas..l.... :smich::smich::smich: .... 

Vloženo

tak jak to vydim tak to tu asi zase dneska sam budu zavírat :-(((((

Kdepak zavřu dneska já,ale až ráno v 7h,až budu zalezat pod peřinku a ostatní pujdou makat.

Vloženo
jak to???  sedět v hospodě do rána to se jen tak nestava,,,, :smich::smich: ,,,, sakra já sem básník,,, :smich::smich:

to se tu o tobě ještě nevědělo vid? :smich: ...koukám,ty nejedeš na tu velkou oslavu k Romarioovým ?japato?

Vloženo

no nevědělo máš pravdu a čekam co zase ty roštaci budou mít za řeči

k romanovi nejedu z několika důvodu: mam to cca 200km,nejspíš budu v práci, a co sem pročíal seznam účastníku tak osobně nikoho neznam no a jeď někam 200 tam 200zpátky, vzít si kvuli tomu dovču a pak tam koukat jako bulik protože nikoho osobně neznáš.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...