raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 a já jsem zde taky...voňavej...hlaďonce oholen a sakra ... to z tebe ma pani radost.... že by byla slibena odměna????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 a to jsem oholen.....skoro celej....jen na hlavě mám 2mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 a to jsem oholen.....skoro celej....jen na hlavě mám 2mm jeee to sem zrovna nemusel slyšet...ted budu mít noční můry :-((( jak se ti líbí opravenej podpis??spokojenej???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Kdepak máme Jendu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 jenda maká... Raco líbí... Jdu bydlet čus zítra prdelky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 jenda maká...Raco líbí... Jdu bydlet čus zítra prdelky... tak zdar... tak jak to vydim tak to tu asi zase dneska sam budu zavírat :-((((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Dobrou noc všem co odcházi do pelíšku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 dobrou...a raco ty hlídej střážní oheň...ap ráno před 6 h......to už budu makat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 dobrou...a raco ty hlídej střážní oheň...ap ráno před 6 h......to už budu makat.... jj neboj.... já zatim umeju pullitry ,uklidim stoly a vysypu popelniky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 jenda maká...Raco líbí... Jdu bydlet čus zítra prdelky... dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 raca: hlavně ty popelniky a nezapomen vytřit podlahu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 (editace) raca: hlavně ty popelniky a nezapomen vytřit podlahu! no vidiš na tu bych zapoměl...ale hajzlik necham toaletářovi vlastovi Editováno: 24. Květen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 raco: máš u mě pochvalu za dobře vykonanou práci Markovi asi budu nevěrnej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 raco: máš u mě pochvalu za dobře vykonanou práci Markovi asi budu nevěrnej... tak to čoveče nevim...marek je chlap jak hora a nerad bych ho nas..l.... .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Neboj! Marek je uklizenej v posteli a ted asi...spi kluk jeden ušatej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Neboj! Marek je uklizenej v posteli a ted asi...spi kluk jeden ušatej! no nevim podle toho jak se vyvoněl tak třeba cvíči.....s herečkou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 no nevim podle toho jak se vyvoněl tak třeba cvíči.....s herečkou.. taky si myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 tak jak to vydim tak to tu asi zase dneska sam budu zavírat :-((((( Kdepak zavřu dneska já,ale až ráno v 7h,až budu zalezat pod peřinku a ostatní pujdou makat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 nazdarr vlastoo no to pujdu teda těsně před tebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 ještě sem tu já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 ještě sem tu já taky do rána jako já a vlasta???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 taky do rána jako já a vlasta???? aha tak to asi ne no ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 aha tak to asi ne no ..... jak to??? sedět v hospodě do rána to se jen tak nestava,,,, ,,,, sakra já sem básník,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 jak to??? sedět v hospodě do rána to se jen tak nestava,,,, ,,,, sakra já sem básník,,, to se tu o tobě ještě nevědělo vid? ...koukám,ty nejedeš na tu velkou oslavu k Romarioovým ?japato? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 no nevědělo máš pravdu a čekam co zase ty roštaci budou mít za řeči k romanovi nejedu z několika důvodu: mam to cca 200km,nejspíš budu v práci, a co sem pročíal seznam účastníku tak osobně nikoho neznam no a jeď někam 200 tam 200zpátky, vzít si kvuli tomu dovču a pak tam koukat jako bulik protože nikoho osobně neznáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.