Marek Vloženo 25. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 (editace) Ahoj generále....vítám Tě zase mezi námi...no uvidíme, jak se k tomu postaví ostatní orgány, ale je to v podstatě legalizace jednoho pivka...což je těch cca 0,25....pokud se nemýlím.... Editováno: 25. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 taky všem krásné poledne a dobrou chut k obídku..venku je krásně,to se odpoledne musí nějak využít 23 ve stínu... Takže bude nějaký svlíkání a večer tady budou fotky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 taky všem krásné poledne a dobrou chut k obídku..venku je krásně,to se odpoledne musí nějak využít 23 ve stínu... ahoj, to máš recht...hnedka po obědě si dám pijamo a jdu spát No joooo noční šichta Marku: žádný orgány se už stavět nemusí...0,24 platí a basta, mi už podle toho postupujem cca měsíc - nejde o to že je legalizoavný edno pivko, ale o to že kolikrát má člověk drobnou hladinu po požití různých bonbonů a tyčinek, kapek, nebo i zbytkáč, kterej je zanedbatelnej a muselo se to řešit...teď se prostě dá dejchnou, po 15min znova a když je hladina do těch 0,24 je to OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Takže bude nějaký svlíkání a večer tady budou fotky? bude se hlasovat: já jsem pro - překvapivě Marku ty nejsi vedoucí nadarmo, víš jak utužit morálku družstva...sláva ti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Tak to je super přístup u Vás na zákldně ....a díky za chválu vedoucího..vedoucího dělám rád, dělám to dobře a dělám to pro Vás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 dobryyy ráánooo ..... tak sem vstal ted po noční nějakej kokot vedle na baraku maka se zbiječkou a racicek nemůže spát :-((((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 nazdar ty ptáku a dobré "JITRO" Joooo aktivní sousedi jsou nejlepší....ale tak v tenhle čas to ještě jde, nejoptimálnější je když něco utváří celkem pravvidelně o výkendu večír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 no munulej tejden u nas něco kopaly před barakem a ten katrr co dělall vykop tak na zpatečku pípal to bylo taky skvěli...... no snad už bude klid u nás ted dávaj elektriku do zeme tak samej vykop ale už se to blíží snad ke konci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 ahoj, to máš recht...hnedka po obědě si dám pijamo a jdu spát No joooo noční šichta Marku: žádný orgány se už stavět nemusí...0,24 platí a basta, mi už podle toho postupujem cca měsíc - nejde o to že je legalizoavný edno pivko, ale o to že kolikrát má člověk drobnou hladinu po požití různých bonbonů a tyčinek, kapek, nebo i zbytkáč, kterej je zanedbatelnej a muselo se to řešit...teď se prostě dá dejchnou, po 15min znova a když je hladina do těch 0,24 je to OK na co vy kluci hned nemyslíte já měla na mysli třeba nějakou pěknou procházku a vy hned toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 dobryyy ráánooo ..... tak sem vstal ted po noční nějakej kokot vedle na baraku maka se zbiječkou a racicek nemůže spát :-((((( dobré ..no koukám měl si hezké probuzení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 dobré ..no koukám měl si hezké probuzení ahoooj....jj není nad zvuk zbiječky a jemny chvění baraku...po ránu(teda pro mí ráno:-)) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 dobryyy ráánooo ..... tak sem vstal ted po noční nějakej kokot vedle na baraku maka se zbiječkou a racicek nemůže spát :-((((( tak si zaleť k WOODYMU na parapet..tam bude klid a zase se něco přiučíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 ahoooj....jj není nad zvuk zbiječky a jemny chvění baraku...po ránu(teda pro mí ráno:-)) ) a ted máš volno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 pro woodaka si to šetřim na červenec až pojednu kousek od něj na dovču :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 tak si zaleť k WOODYMU na parapet..tam bude klid a zase se něco přiučíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 jo vlastně jo....to bude mazec..vy dva spolu a Vaše herečky taky spolu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 chlapy a vlastně ženo taky je u vás tak krásně?....asi vás opustím a půjdu si spálit břicho včéra jsem se rozhodl zlehounka se vyválet na sluníčku - no usl jsem a záda spaálený na trout hele knajpo, tak se mějte..ať vám uteče den a hlavně...hlavně nezlobte AHOJ PS: zítra večír bude kontrola docházky, viď Marku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 (editace) jj u nás to taky smaží hruza vedro jak v prd..i..... asi mě nemine postaveni našeho mini pidi bazenu :-((((( Editováno: 25. Květen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 chlapy a vlastně ženo taky je u vás tak krásně?....asi vás opustím a půjdu si spálit břicho včéra jsem se rozhodl zlehounka se vyválet na sluníčku - no usl jsem a záda spaálený na trout hele knajpo, tak se mějte..ať vám uteče den a hlavně...hlavně nezlobte AHOJ PS: zítra večír bude kontrola docházky, viď Marku jj tady je taky krásně,vždyt sem psala,že toho využiju,jen vy ste si to přebrali po svém tak si užij dník,čáááu ps:nezapomen se namazat!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 tak vám popřeju krásné sluníčkové odpoledne a mizím..ahoj večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 chlapy a vlastně ženo taky je u vás tak krásně?....asi vás opustím a půjdu si spálit břicho včéra jsem se rozhodl zlehounka se vyválet na sluníčku - no usl jsem a záda spaálený na trout hele knajpo, tak se mějte..ať vám uteče den a hlavně...hlavně nezlobte AHOJ PS: zítra večír bude kontrola docházky, viď Marku Takže jsi rudej jako Tvoje autíčko co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 jj u nás to taky smaží hruza vedro jak v prd..i..... asi mě nemine postaveni našeho mini pidi bazenu :-((((( aby se mohla herečka cachtat jo...ale pozor ať nevstupuje do vody bez kruhu nebo rukávků a nechodí do hloubky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Tý jo dobré ránko v 9:30...... se mě nějak nechtělo vstávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Jinak dnes jsem si na oběd koupil půlku melounu a trošku hrášku k tomu....no jestli se z toho nepo.eru tak už asi z ničeho :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 nazdááááááááááááááááááááááááááááááááááárrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr klucííííííííííííííííííííííííííííííííííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.