Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Ahoj generále....vítám Tě zase mezi námi...no uvidíme, jak se k tomu postaví ostatní orgány, ale je to v podstatě legalizace jednoho pivka...což je těch cca 0,25....pokud se nemýlím....

Upraveno od Marek

• Autor
taky všem krásné poledne a dobrou chut k obídku..venku je krásně,to se odpoledne musí nějak využít :) 23 ve stínu...

Takže bude nějaký svlíkání a večer tady budou fotky? :smich::smich:

taky všem krásné poledne a dobrou chut k obídku..venku je krásně,to se odpoledne musí nějak využít :) 23 ve stínu...

ahoj, to máš recht...hnedka po obědě si dám pijamo a jdu spát :palec2: No joooo noční šichta :help:

Marku: žádný orgány se už stavět nemusí...0,24 platí a basta, mi už podle toho postupujem cca měsíc - nejde o to že je legalizoavný edno pivko, ale o to že kolikrát má člověk drobnou hladinu po požití různých bonbonů a tyčinek, kapek, nebo i zbytkáč, kterej je zanedbatelnej a muselo se to řešit...teď se prostě dá dejchnou, po 15min znova a když je hladina do těch 0,24 je to OK

Takže bude nějaký svlíkání a večer tady budou fotky? :smich::smich:

bude se hlasovat: já jsem pro :palec2: - překvapivě :smich:

Marku ty nejsi vedoucí nadarmo, víš jak utužit morálku družstva...sláva ti :worthy:D

• Autor

Tak to je super přístup u Vás na zákldně :)....a díky za chválu vedoucího..vedoucího dělám rád, dělám to dobře a dělám to pro Vás :)

dobryyy ráánooo ..... tak sem vstal ted po noční nějakej kokot vedle na baraku maka se zbiječkou a racicek nemůže spát :-(((((

nazdar ty ptáku a dobré "JITRO" :) Joooo aktivní sousedi jsou nejlepší....ale tak v tenhle čas to ještě jde, nejoptimálnější je když něco utváří celkem pravvidelně o výkendu večír :palec2::aggressive:

no munulej tejden u nas něco kopaly před barakem a ten katrr co dělall vykop tak na zpatečku pípal to bylo taky skvěli...... no snad už bude klid u nás ted dávaj elektriku do zeme tak samej vykop ale už se to blíží snad ke konci

ahoj, to máš recht...hnedka po obědě si dám pijamo a jdu spát :palec2: No joooo noční šichta :help:

Marku: žádný orgány se už stavět nemusí...0,24 platí a basta, mi už podle toho postupujem cca měsíc - nejde o to že je legalizoavný edno pivko, ale o to že kolikrát má člověk drobnou hladinu po požití různých bonbonů a tyčinek, kapek, nebo i zbytkáč, kterej je zanedbatelnej a muselo se to řešit...teď se prostě dá dejchnou, po 15min znova a když je hladina do těch 0,24 je to OK

na co vy kluci hned nemyslíte :smich: já měla na mysli třeba nějakou pěknou procházku a vy hned toto :smich::smich::smich:

dobryyy ráánooo ..... tak sem vstal ted po noční nějakej kokot vedle na baraku maka se zbiječkou a racicek nemůže spát :-(((((

dobré ..no koukám měl si hezké probuzení :aggressive:

dobré ..no koukám měl si hezké probuzení :aggressive:

ahoooj....jj není nad zvuk zbiječky a jemny chvění baraku...po ránu(teda pro mí ráno:-))  )

• Autor

tak si zaleť k WOODYMU na parapet..tam bude klid a zase se něco přiučíš :smich::smich::smich:

ahoooj....jj není nad zvuk zbiječky a jemny chvění baraku...po ránu(teda pro mí ráno:-))  )

a ted máš volno?

pro woodaka si to šetřim na červenec až pojednu kousek od něj na dovču :-)))))

tak si zaleť k WOODYMU na parapet..tam bude klid a zase se něco přiučíš :smich::smich::smich:

:smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich:

• Autor

jo vlastně jo....to bude mazec..vy dva spolu a Vaše herečky taky spolu.....

chlapy a vlastně ženo :D taky je u vás tak krásně?....asi vás opustím a půjdu si spálit břicho :smich: včéra jsem se rozhodl zlehounka se vyválet na sluníčku - no usl jsem a záda spaálený na trout :feve:

hele knajpo, tak se mějte..ať vám uteče den a hlavně...hlavně nezlobte :pAHOJ PS: zítra večír bude kontrola docházky, viď Marku ;)

jj u nás to taky smaží hruza vedro jak v prd..i..... asi mě nemine postaveni našeho mini pidi bazenu :-(((((

Upraveno od raca

chlapy a vlastně ženo :D taky je u vás tak krásně?....asi vás opustím a půjdu si spálit břicho :smich: včéra jsem se rozhodl zlehounka se vyválet na sluníčku - no usl jsem a záda spaálený na trout :feve:

hele knajpo, tak se mějte..ať vám uteče den a hlavně...hlavně nezlobte :pAHOJ PS: zítra večír bude kontrola docházky, viď Marku ;)

jj tady je taky krásně,vždyt sem psala,že toho využiju,jen vy ste si to přebrali po svém :smich: tak si užij dník,čáááu kol5 ps:nezapomen se namazat!! :p

tak vám popřeju krásné sluníčkové odpoledne a mizím..ahoj večer :palec2:

• Autor

Takže jsi rudej jako Tvoje autíčko co :smich::smich:

• Autor
jj u nás to taky smaží hruza vedro jak v prd..i..... asi mě nemine postaveni našeho mini pidi bazenu :-(((((

aby se mohla herečka cachtat jo...ale pozor ať nevstupuje do vody bez kruhu nebo rukávků :smich::smich: a nechodí do hloubky lol

Tý jo dobré ránko v 9:30......:)

se mě nějak nechtělo vstávat :smich:

Jinak dnes jsem si na oběd koupil půlku melounu a trošku hrášku k tomu....no jestli se z toho nepo.eru tak už asi z ničeho :smich: :smich:

nazdááááááááááááááááááááááááááááááááááárrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr klucííííííííííííííííííííííííííííííííííí :smich::smich::smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.