Květen 25, 200916 r Autor Ahoj generále....vítám Tě zase mezi námi...no uvidíme, jak se k tomu postaví ostatní orgány, ale je to v podstatě legalizace jednoho pivka...což je těch cca 0,25....pokud se nemýlím.... Upraveno Květen 25, 200916 r od Marek
Květen 25, 200916 r Autor taky všem krásné poledne a dobrou chut k obídku..venku je krásně,to se odpoledne musí nějak využít 23 ve stínu... Takže bude nějaký svlíkání a večer tady budou fotky?
Květen 25, 200916 r taky všem krásné poledne a dobrou chut k obídku..venku je krásně,to se odpoledne musí nějak využít 23 ve stínu... ahoj, to máš recht...hnedka po obědě si dám pijamo a jdu spát No joooo noční šichta Marku: žádný orgány se už stavět nemusí...0,24 platí a basta, mi už podle toho postupujem cca měsíc - nejde o to že je legalizoavný edno pivko, ale o to že kolikrát má člověk drobnou hladinu po požití různých bonbonů a tyčinek, kapek, nebo i zbytkáč, kterej je zanedbatelnej a muselo se to řešit...teď se prostě dá dejchnou, po 15min znova a když je hladina do těch 0,24 je to OK
Květen 25, 200916 r Takže bude nějaký svlíkání a večer tady budou fotky? bude se hlasovat: já jsem pro - překvapivě Marku ty nejsi vedoucí nadarmo, víš jak utužit morálku družstva...sláva ti
Květen 25, 200916 r Autor Tak to je super přístup u Vás na zákldně ....a díky za chválu vedoucího..vedoucího dělám rád, dělám to dobře a dělám to pro Vás
Květen 25, 200916 r dobryyy ráánooo ..... tak sem vstal ted po noční nějakej kokot vedle na baraku maka se zbiječkou a racicek nemůže spát :-(((((
Květen 25, 200916 r nazdar ty ptáku a dobré "JITRO" Joooo aktivní sousedi jsou nejlepší....ale tak v tenhle čas to ještě jde, nejoptimálnější je když něco utváří celkem pravvidelně o výkendu večír
Květen 25, 200916 r no munulej tejden u nas něco kopaly před barakem a ten katrr co dělall vykop tak na zpatečku pípal to bylo taky skvěli...... no snad už bude klid u nás ted dávaj elektriku do zeme tak samej vykop ale už se to blíží snad ke konci
Květen 25, 200916 r ahoj, to máš recht...hnedka po obědě si dám pijamo a jdu spát No joooo noční šichta Marku: žádný orgány se už stavět nemusí...0,24 platí a basta, mi už podle toho postupujem cca měsíc - nejde o to že je legalizoavný edno pivko, ale o to že kolikrát má člověk drobnou hladinu po požití různých bonbonů a tyčinek, kapek, nebo i zbytkáč, kterej je zanedbatelnej a muselo se to řešit...teď se prostě dá dejchnou, po 15min znova a když je hladina do těch 0,24 je to OK na co vy kluci hned nemyslíte já měla na mysli třeba nějakou pěknou procházku a vy hned toto
Květen 25, 200916 r dobryyy ráánooo ..... tak sem vstal ted po noční nějakej kokot vedle na baraku maka se zbiječkou a racicek nemůže spát :-((((( dobré ..no koukám měl si hezké probuzení
Květen 25, 200916 r dobré ..no koukám měl si hezké probuzení ahoooj....jj není nad zvuk zbiječky a jemny chvění baraku...po ránu(teda pro mí ráno:-)) )
Květen 25, 200916 r Autor dobryyy ráánooo ..... tak sem vstal ted po noční nějakej kokot vedle na baraku maka se zbiječkou a racicek nemůže spát :-((((( tak si zaleť k WOODYMU na parapet..tam bude klid a zase se něco přiučíš
Květen 25, 200916 r ahoooj....jj není nad zvuk zbiječky a jemny chvění baraku...po ránu(teda pro mí ráno:-)) ) a ted máš volno?
Květen 25, 200916 r Autor jo vlastně jo....to bude mazec..vy dva spolu a Vaše herečky taky spolu.....
Květen 25, 200916 r chlapy a vlastně ženo taky je u vás tak krásně?....asi vás opustím a půjdu si spálit břicho včéra jsem se rozhodl zlehounka se vyválet na sluníčku - no usl jsem a záda spaálený na trout hele knajpo, tak se mějte..ať vám uteče den a hlavně...hlavně nezlobte AHOJ PS: zítra večír bude kontrola docházky, viď Marku
Květen 25, 200916 r jj u nás to taky smaží hruza vedro jak v prd..i..... asi mě nemine postaveni našeho mini pidi bazenu :-((((( Upraveno Květen 25, 200916 r od raca
Květen 25, 200916 r chlapy a vlastně ženo taky je u vás tak krásně?....asi vás opustím a půjdu si spálit břicho včéra jsem se rozhodl zlehounka se vyválet na sluníčku - no usl jsem a záda spaálený na trout hele knajpo, tak se mějte..ať vám uteče den a hlavně...hlavně nezlobte AHOJ PS: zítra večír bude kontrola docházky, viď Marku jj tady je taky krásně,vždyt sem psala,že toho využiju,jen vy ste si to přebrali po svém tak si užij dník,čáááu ps:nezapomen se namazat!!
Květen 25, 200916 r Autor chlapy a vlastně ženo taky je u vás tak krásně?....asi vás opustím a půjdu si spálit břicho včéra jsem se rozhodl zlehounka se vyválet na sluníčku - no usl jsem a záda spaálený na trout hele knajpo, tak se mějte..ať vám uteče den a hlavně...hlavně nezlobte AHOJ PS: zítra večír bude kontrola docházky, viď Marku Takže jsi rudej jako Tvoje autíčko co
Květen 25, 200916 r Autor jj u nás to taky smaží hruza vedro jak v prd..i..... asi mě nemine postaveni našeho mini pidi bazenu :-((((( aby se mohla herečka cachtat jo...ale pozor ať nevstupuje do vody bez kruhu nebo rukávků a nechodí do hloubky
Květen 25, 200916 r Jinak dnes jsem si na oběd koupil půlku melounu a trošku hrášku k tomu....no jestli se z toho nepo.eru tak už asi z ničeho :smich:
Květen 25, 200916 r nazdááááááááááááááááááááááááááááááááááárrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr klucííííííííííííííííííííííííííííííííííí
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.