Vlasta Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 já..ale nejsem hoch Ponocuješ nebo pracuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Copák taky v práci pane Raco.jo a já su určo hoch(sem se před chvily díval)(na toaletě) ahoj .... nene ja mam dneska volno a jdu až v patek....... letim chrnět tak at ti to uteče.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Dobré ránko všem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Dobré ránko Marku.Myslim na Tebe s tou kartičkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Hele já Tě nechci moc otravovat...fakt to nespěchá....zjisti co se dá......jo jinak dneska Ti vracím ten balíček co jsi mi poslal...čekej poštu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 taky všem dobré a modré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 zdravim panove!! to zas bude dneska hnusnej parnej den...hruza!!. :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Tě pic hospodo .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 zdravim panove!! to zas bude dneska hnusnej parnej den...hruza!!. :-))))) tak prý už jen dneska,od zítřka ochlazení a přeháňky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Pánové nejedete někdo 3.6.2009 na Velodrom k nám do Brna??? Bude tu zajímavá akcička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 tak prý už jen dneska,od zítřka ochlazení a přeháňky no už je na čase takovy vedro není nic pro mě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Zdar bando..jen aby dneska nepřišly ty kroupy co s nima vyhrožujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Budu Tě Marku bránit vlastním tělem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 To jsi hodnej....právě jsem dal na poštu pro Tebe balíček ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Kroupy jsou dobrý,i když ja radši prejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 No tak z prasátka já cokolov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Tak to jsme na tom stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Nejlepší ryba ja prase a nejlepší buchta je bůčková... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Jinak já taky dávám přednost lehkým potravinám....třeba bůček light Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 jupiii kroupyyy...to abych zakryl naš mega velkej bazen..... :-)))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 No někdy mě štve když koupí manželka libovej bůček..to je naprd....pěkně prorostlej..sakra já mám hlad...a kápla mi slina do klávesnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 jupiii kroupyyy...to abych zakryl naš mega velkej bazen..... :-)))))))) copak už padaj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 copak už padaj? zatim jenom z mi huby .. jak tady čtu ti příspěvky o jídlu .-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 a na bazen ser..hlavní je auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 a na bazen ser..hlavní je auto auto je schovany tam neni problem ... teda pokud mě to nechytne až vyrazim do města jinak po včerejším cestovaní po praze mam trauma....nejenže sem tam zabloudil i s navigací , navic snad každej pitomej pražák musí troubit jako debil,ale ještě mě předjela stara baba s drdolem ve fabii hruza den.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.