kibi Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 hoj hoj Standdo, kukám že sem nakouknem jen mi dva....to je prd morálka, musíme sem někoho naučit chodit jináč zítra jedu hodit mazlíka k panu lakýrníkovy, to co potřebuješ jsem si napsl do mobilu, tak se optám a pak písnu co mi sdělil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 díky HOnzo, už bych to chtěl mít z krku a mít konečně na autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 jo to ti věřim, já už se taky těším až to bude fertig.... hele čoveče, vypadá to že dneska tu chcípl pes, tak se taky pomalu vytratím....zdar a brou, zítra ti písnu SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 čau a díki ti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Brý ránko....fčera večer to tu chcíplo ..no jo byla středa...mrdózní den :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 te pic panové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 nazdar soudruzi......tak včera to byla slabota....a i moje dnešní učast je na vážkách....no uvidime večer daleko dneska se chystam vzit herečku někam na vylet bud ploskovice nebo libochovice.....kurna ta se u mě ma jam v bavlnce :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 a po výletu tě pustí mezi nás :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 no po vyletu nevim nevim......mam takovy tušení že ač sem si nic nepřál tak se na večer připravuje menší rodinna oslava...doufam že si to jen myslim protože na tento tip zabavy opravdu nebudu mít naladu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 To zvládneš....hold je potřeba někdy se obětovat pro rodinu :-) a pak hurá za kamarádama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 ja se pravě bojim nejhoršího....že se budu obětovat až moc.... ... no ještě nevim jak to bude ale něco mi řiká že se to chystá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 že by jsi něco slavil o čem nevíme a zatlouknul nám to? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 (editace) .... takový menší narozeninový vyročí který ani nestojí za řeč :-)) Editováno: 23. Duben 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Takže mám a můžu gartulovat? Mě to čeká v sobotu a pak hned z počátku května Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 no nevim jestli se k třicítce dá gratulovat,ale ač se to zdá neuvěřitelny manželka má narozky taky dneska tak to aspon sfouknem najednou...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 super ta gratulace ...30 je zlom....já byl po oslavě tenkrát zlomenej asi 3 dni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 no pravě ...ale díky ... mě se právě moc slavit nechce....ja spíš rád chodim někomu na oslavu ale na svoji moc nemusim ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Já taky svoje moc rád neslavím, ale k někomu se nacpat to jo......tak dneska končím...jdu přebírat novej VZV co jsem koupili a pak pracovní oběd..takže večer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 jj tak zatim ... ja du na chlebíček a na bramburek :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 čau knajpáci Ráca přeju ti vše nej k tvým dnešním 30cátinám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 diky kibi..... ..... holt už sem zase blíž seniorskymu věku...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Tak sem zpatky z obchuzky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 z obchuzky??.... kdepak si korzoval?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Ale tak .... tiskárna , majitel tiskarny , graficky studio , tiskárna .... proste klasika pakárna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 no ja už myslel jestli si nahodou nebyl někde pomahat a chranit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.