Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 No to doufám...co včera praha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Praha dobry ale přijel jsem uplně vyřizenej okolo 23 hodiny a dnes to samé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 aha...no jo za něco ty prachy musíš v práci brát ne .......už vyhlížíš pošťačku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Už nejsem v práci...dnes něco přišlo a je listek ve schránce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 a odkud to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Já Ti ani nevím ale jakmile budu doma tak se podívám Marečku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 No to radši asi ne..pokud je to ode mě.....nadšenej nebudeš....máš zpět co jsi mi poslal..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 No to radši asi ne..pokud je to ode mě.....nadšenej nebudeš....máš zpět co jsi mi poslal..... Ty kecko! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Myslíš? Jde přeci odstoupit od smlouvy bez udání důvodu .....a jako důvod je , že chybí karta...je malej...a vůbec...já ho nechtěl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Marečku,Marečku...to plati když si něco zakoupiš z netu ale ne takhle! Ale Ty mě jenom trápiš...budu asi plakat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 (editace) No uvidíš....já bych dneska asi klidně nespinkal.....být tebou...Jo Ty jsi z netu Editováno: 26. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 No uvidíš....já bych dneska asi klidně nespinkal.....být tebou...Jo Ty jsi z netu Ach jo...takhle trápit kamaráda! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Už Tě nebudu trápit prdelko...ale pošťačku vyhlížej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 ty woe slejvak jako krava kanal nestiha odtejkat zmoknul sem jako prase ale snad to nejhorší už přechazí pryč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 sem se chtěl právě zeptat..tady se jen zatáhlo......a nic dál zatím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 to uvidíš celkem rachot ale aspon že nepadaly kroupy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 já myslím, že se nám to tady vyhne...tady to stánou hory....možná je bude pršet ale krouopíky snad nee.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 a neposlal jsi herečku ven zkontrolovat bazén? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 ted už jen normalně leje ... průtřž už je pryč...akorat se nam ucpal okap listim a trochu zarteklo takže sem musel narychlo ven a paradně sem zmoknul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 takže jsi podcenil přípravu....no jo no to se stává i těm nejlepším, viď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 ale ne- holt trocha listi ... co naděláš..... :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 aaaaa dopr. kroupy sou tady .-((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 si to zakřiknul co..vyfoť je ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Ahoj WOODY..taky už u nás prší.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Brej den ve spolek , taky u vás svítí sluníčko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.