Květen 26, 200916 r Autor aha...no jo za něco ty prachy musíš v práci brát ne .......už vyhlížíš pošťačku?
Květen 26, 200916 r Autor No to radši asi ne..pokud je to ode mě.....nadšenej nebudeš....máš zpět co jsi mi poslal.....
Květen 26, 200916 r No to radši asi ne..pokud je to ode mě.....nadšenej nebudeš....máš zpět co jsi mi poslal..... Ty kecko!
Květen 26, 200916 r Autor Myslíš? Jde přeci odstoupit od smlouvy bez udání důvodu .....a jako důvod je , že chybí karta...je malej...a vůbec...já ho nechtěl....
Květen 26, 200916 r Marečku,Marečku...to plati když si něco zakoupiš z netu ale ne takhle! Ale Ty mě jenom trápiš...budu asi plakat!
Květen 26, 200916 r Autor No uvidíš....já bych dneska asi klidně nespinkal.....být tebou...Jo Ty jsi z netu Upraveno Květen 26, 200916 r od Marek
Květen 26, 200916 r No uvidíš....já bych dneska asi klidně nespinkal.....být tebou...Jo Ty jsi z netu Ach jo...takhle trápit kamaráda!
Květen 26, 200916 r ty woe slejvak jako krava kanal nestiha odtejkat zmoknul sem jako prase ale snad to nejhorší už přechazí pryč
Květen 26, 200916 r Autor já myslím, že se nám to tady vyhne...tady to stánou hory....možná je bude pršet ale krouopíky snad nee..
Květen 26, 200916 r ted už jen normalně leje ... průtřž už je pryč...akorat se nam ucpal okap listim a trochu zarteklo takže sem musel narychlo ven a paradně sem zmoknul
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.