Květen 26, 200916 r no konečně ... už zase běží net!!! :-))) přišel jsem o něco??? no koukam že o nic...marek s romanem hrajou kamennou tvář...woody děla křena a čertice jen nakukuje :-))))no tak ted se to snad změní .-))))))
Květen 26, 200916 r no konečně ... už zase běží net!!! :-))) přišel jsem o něco??? no koukam že o nic...marek s romanem hrajou kamennou tvář...woody děla křena a čertice jen nakukuje :-))))no tak ted se to snad změní .-)))))) Jo, změní, jdu spát . Ahoj
Květen 26, 200916 r Jo, změní, jdu spát . Ahoj ,jakto co si proved?????? že by pani nebyla spokojena s tvym včerejším výkonem?????
Květen 26, 200916 r Autor ,jakto co si proved?????? že by pani nebyla spokojena s tvym včerejším výkonem????? hele sice prší ale zaleť to tam omrknout
Květen 26, 200916 r hele sice prší ale zaleť to tam omrknout nene mě to včera stačilo.... ... vysledek byl že sem se z toho pos..l na parapet :-))))))
Květen 26, 200916 r že takhle nevítáš mě... protože bys mě zase utřel že ti podlejzam jako tenkrat ... ....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.