Woody Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Od ted se tu mluvi jen rusky... ty WOE, naší hospodu koupili RUSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 To viš...Woody...stejně jako JETky koupili Rusové... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 no tak vedoucí k nim m á blízko asi 12 km.. a prachy nesmrděj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Od ted mi řikejte hovado...jsem sežral celou čokoladu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 no a.....já takhle žeru normálka....hlavně studenskou pečeť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 no a.....já takhle žeru normálka....hlavně studenskou pečeť Tak tu já miluju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Když jí miluješ, není co řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Tak tu já miluju! balím a posílám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 balím a posílám to je láska!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 vyhlížej postmena nebo postwomena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 no konečně ... už zase běží net!!! :-))) přišel jsem o něco??? no koukam že o nic...marek s romanem hrajou kamennou tvář...woody děla křena a čertice jen nakukuje :-))))no tak ted se to snad změní .-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 ahoj copak počasí ti vzalo net? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 nojo nějak to zlobilo...nevim holt bezdrat není kabel :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 no konečně ... už zase běží net!!! :-))) přišel jsem o něco??? no koukam že o nic...marek s romanem hrajou kamennou tvář...woody děla křena a čertice jen nakukuje :-))))no tak ted se to snad změní .-)))))) Jo, změní, jdu spát . Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 já mát taky bezdrát a teď bouřce zatím pohoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Jo, změní, jdu spát . Ahoj ,jakto co si proved?????? že by pani nebyla spokojena s tvym včerejším výkonem????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Jo, změní, jdu spát . Ahoj měj se strejdo woody.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 ,jakto co si proved?????? že by pani nebyla spokojena s tvym včerejším výkonem????? hele sice prší ale zaleť to tam omrknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 nojo nějak to zlobilo...nevim holt bezdrat není kabel :-))) brý večír pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 hele sice prší ale zaleť to tam omrknout nene mě to včera stačilo.... ... vysledek byl že sem se z toho pos..l na parapet :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 brý večír pane uctivost.... ... dobrý den.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 že takhle nevítáš mě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Jde se mejt!!! Povinně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 že takhle nevítáš mě... protože bys mě zase utřel že ti podlejzam jako tenkrat ... .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 nene mám k Tobě úctu a respekt..koukáš co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.