Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jdu bydlet mějte se a dobrou...všem

dobrou předsedo!!  ....    :palec2::palec2::palec2:

Jdu bydlet mějte se a dobrou...všem

dobrou noc

tak to vypadá že jsme tu sami raco :p

no jak to púozoruju tak je to skoro každej večer.... aby sme se nedostali do řečí :-))))))))))

já vám dám sami...kontroláááá, tak šup šup žákovský, ať vám skontroluju docházku lolAhoj hospodo :)

no jak to púozoruju tak je to skoro každej večer.... aby sme se nedostali do řečí :-))))))))))

že se tu tajně slízáme vid :smich:

fuj vy hanbáři...pozor je tu mládež! :help::smich: a rácu prásknu a prásknu...pokud mi nebude pravidelně nosit svačinky :p

já vám dám sami...kontroláááá, tak šup šup žákovský, ať vám skontroluju docházku lolAhoj hospodo :)

nazdar plukovníku!!!   no tady se to rozprchlo a zustali sme tady jen s čertici sami...jak to že sem chodíš jak tomboli???

jj přesně....to zas bude řečí .-)))))))

Upraveno od raca

ráco a máme po srandě :smich:

koukáte na 112:?

ráco a máme po srandě :smich:

s kibim nene to je pan kanec..... :smich::smich::smich::smich::smich:

koukáte na 112:?

no puštěny to mam ale moc to nesleduju,,přišel jsem o něco?????

a jinak-ahojky kol5

nazdar plukovníku!!!   no tady se to rozprchlo a zustali sme tady jen s čertici sami...jak to že sem chodíš jak tomboli???

Jindro mě jsem šichty a když už byl čásek, tak jsem v tom horku doma nevydržela dělal takový ty nepochopitelný věci - sport :D

Kanec...děkuju ráco, děláš mi inage :smich:

certinka: to si piš, máte utrum, žádný prasárničky...hezky uctiví témata :D 112 nééé, to je moc stresu :)

a jinak-ahojky kol5

no proto, už jsem si chtěl stěžovat :D

no puštěny to mam ale moc to nesleduju,,přišel jsem o něco?????

ani ne..jen tam byla nehoda na dálnici

ráca:tak ty seš Jindra?konečně vím jméno :p

sakra kibi já sportuju jen v zimě a nebo u ledu .-))))...ale ty musíš jako profík,

ty woe když sem dřiv mejval letní připravu tak sme potkavali na hřišti policajti jak dělaj takovy ty testy a byla prdel jak na konci ty postarší pupkáči místo běhu sotva šli .-))))))))

kibi někam zmizellasi pročítá ty žákajdy :smich: a nebo..kanec jeden :smich:

ráca:tak ty seš Jindra?konečně vím jméno :p

jj Jindříšek... :smich::smich: ...kibi je Jeník a Ty????

kibi někam zmizellasi pročítá ty žákajdy :smich: a nebo..kanec jeden :smich:

no to snad ne....určitě čte ty žákovský .-)

sakra tady se zase zveda vítr blejska se ... tak to vidim že u nas v dohledny době vypadne net nebo elektrika

jj Jindříšek... :smich::smich: ...kibi je Jeník a Ty????

Jindra?to bylo v nějaké pohádce že :) ..já?Žaneta

sakra tady se zase zveda vítr blejska se ... tak to vidim že u nas v dohledny době vypadne net nebo elektrika

takže až se odmlčíš,budu vědět proč..

sakra kibi já sportuju jen v zimě a nebo u ledu .-))))...ale ty musíš jako profík,

ty woe když sem dřiv mejval letní připravu tak sme potkavali na hřišti policajti jak dělaj takovy ty testy a byla prdel jak na konci ty postarší pupkáči místo běhu sotva šli .-))))))))

tak hlavně že tě alespoň nějakej sport chytá..pohyb je zdravej - si teď připadám fakt jak nějakej sporťák :D No jooo, starý pardálové to maj těžký...ale taky co by jsi čekal od chlapů kteří kolikrát nevylezou ven a jen sedí za PC a tlučou tam spisy :) Já se snažím udržovat a jako bonus mne to i baví...ale sammo s pohodou, je to koníček :)

certinka: to sem kamarád co, jsem ti prozradil rácovo jméno :p tssss já tu dlabu a navíc se mi hůř píše...mám noťase na pupku:D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.