Květen 26, 200916 r no jak to púozoruju tak je to skoro každej večer.... aby sme se nedostali do řečí :-))))))))))
Květen 26, 200916 r já vám dám sami...kontroláááá, tak šup šup žákovský, ať vám skontroluju docházku Ahoj hospodo
Květen 26, 200916 r no jak to púozoruju tak je to skoro každej večer.... aby sme se nedostali do řečí :-)))))))))) že se tu tajně slízáme vid
Květen 26, 200916 r že se tu tajně slízáme vid fuj vy hanbáři...pozor je tu mládež! a rácu prásknu a prásknu...pokud mi nebude pravidelně nosit svačinky
Květen 26, 200916 r já vám dám sami...kontroláááá, tak šup šup žákovský, ať vám skontroluju docházku Ahoj hospodo nazdar plukovníku!!! no tady se to rozprchlo a zustali sme tady jen s čertici sami...jak to že sem chodíš jak tomboli??? že se tu tajně slízáme vid jj přesně....to zas bude řečí .-))))))) Upraveno Květen 26, 200916 r od raca
Květen 26, 200916 r já vám dám sami...kontroláááá, tak šup šup žákovský, ať vám skontroluju docházku Ahoj hospodo a jinak-ahojky
Květen 26, 200916 r nazdar plukovníku!!! no tady se to rozprchlo a zustali sme tady jen s čertici sami...jak to že sem chodíš jak tomboli??? Jindro mě jsem šichty a když už byl čásek, tak jsem v tom horku doma nevydržela dělal takový ty nepochopitelný věci - sport Kanec...děkuju ráco, děláš mi inage certinka: to si piš, máte utrum, žádný prasárničky...hezky uctiví témata 112 nééé, to je moc stresu
Květen 26, 200916 r no puštěny to mam ale moc to nesleduju,,přišel jsem o něco????? ani ne..jen tam byla nehoda na dálnici
Květen 26, 200916 r sakra kibi já sportuju jen v zimě a nebo u ledu .-))))...ale ty musíš jako profík, ty woe když sem dřiv mejval letní připravu tak sme potkavali na hřišti policajti jak dělaj takovy ty testy a byla prdel jak na konci ty postarší pupkáči místo běhu sotva šli .-))))))))
Květen 26, 200916 r ráca:tak ty seš Jindra?konečně vím jméno jj Jindříšek... ...kibi je Jeník a Ty????
Květen 26, 200916 r kibi někam zmizellasi pročítá ty žákajdy a nebo..kanec jeden no to snad ne....určitě čte ty žákovský .-)
Květen 26, 200916 r sakra tady se zase zveda vítr blejska se ... tak to vidim že u nas v dohledny době vypadne net nebo elektrika
Květen 26, 200916 r jj Jindříšek... ...kibi je Jeník a Ty???? Jindra?to bylo v nějaké pohádce že ..já?Žaneta
Květen 26, 200916 r sakra tady se zase zveda vítr blejska se ... tak to vidim že u nas v dohledny době vypadne net nebo elektrika takže až se odmlčíš,budu vědět proč..
Květen 26, 200916 r sakra kibi já sportuju jen v zimě a nebo u ledu .-))))...ale ty musíš jako profík,ty woe když sem dřiv mejval letní připravu tak sme potkavali na hřišti policajti jak dělaj takovy ty testy a byla prdel jak na konci ty postarší pupkáči místo běhu sotva šli .-)))))))) tak hlavně že tě alespoň nějakej sport chytá..pohyb je zdravej - si teď připadám fakt jak nějakej sporťák No jooo, starý pardálové to maj těžký...ale taky co by jsi čekal od chlapů kteří kolikrát nevylezou ven a jen sedí za PC a tlučou tam spisy Já se snažím udržovat a jako bonus mne to i baví...ale sammo s pohodou, je to koníček certinka: to sem kamarád co, jsem ti prozradil rácovo jméno tssss já tu dlabu a navíc se mi hůř píše...mám noťase na pupku:D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.