raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Jdu bydlet mějte se a dobrou...všem dobrou předsedo!! .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Jdu bydlet mějte se a dobrou...všem dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 tak to vypadá že jsme tu sami raco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 no jak to púozoruju tak je to skoro každej večer.... aby sme se nedostali do řečí :-)))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 já vám dám sami...kontroláááá, tak šup šup žákovský, ať vám skontroluju docházku Ahoj hospodo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 no jak to púozoruju tak je to skoro každej večer.... aby sme se nedostali do řečí :-)))))))))) že se tu tajně slízáme vid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 že se tu tajně slízáme vid fuj vy hanbáři...pozor je tu mládež! a rácu prásknu a prásknu...pokud mi nebude pravidelně nosit svačinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 (editace) já vám dám sami...kontroláááá, tak šup šup žákovský, ať vám skontroluju docházku Ahoj hospodo nazdar plukovníku!!! no tady se to rozprchlo a zustali sme tady jen s čertici sami...jak to že sem chodíš jak tomboli??? že se tu tajně slízáme vid jj přesně....to zas bude řečí .-))))))) Editováno: 26. Květen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 ráco a máme po srandě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 koukáte na 112:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 ráco a máme po srandě s kibim nene to je pan kanec..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 koukáte na 112:? no puštěny to mam ale moc to nesleduju,,přišel jsem o něco????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 já vám dám sami...kontroláááá, tak šup šup žákovský, ať vám skontroluju docházku Ahoj hospodo a jinak-ahojky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 nazdar plukovníku!!! no tady se to rozprchlo a zustali sme tady jen s čertici sami...jak to že sem chodíš jak tomboli??? Jindro mě jsem šichty a když už byl čásek, tak jsem v tom horku doma nevydržela dělal takový ty nepochopitelný věci - sport Kanec...děkuju ráco, děláš mi inage certinka: to si piš, máte utrum, žádný prasárničky...hezky uctiví témata 112 nééé, to je moc stresu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 a jinak-ahojky no proto, už jsem si chtěl stěžovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 no puštěny to mam ale moc to nesleduju,,přišel jsem o něco????? ani ne..jen tam byla nehoda na dálnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 ráca:tak ty seš Jindra?konečně vím jméno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 sakra kibi já sportuju jen v zimě a nebo u ledu .-))))...ale ty musíš jako profík, ty woe když sem dřiv mejval letní připravu tak sme potkavali na hřišti policajti jak dělaj takovy ty testy a byla prdel jak na konci ty postarší pupkáči místo běhu sotva šli .-)))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 kibi někam zmizellasi pročítá ty žákajdy a nebo..kanec jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 ráca:tak ty seš Jindra?konečně vím jméno jj Jindříšek... ...kibi je Jeník a Ty???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 kibi někam zmizellasi pročítá ty žákajdy a nebo..kanec jeden no to snad ne....určitě čte ty žákovský .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 sakra tady se zase zveda vítr blejska se ... tak to vidim že u nas v dohledny době vypadne net nebo elektrika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 jj Jindříšek... ...kibi je Jeník a Ty???? Jindra?to bylo v nějaké pohádce že ..já?Žaneta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 sakra tady se zase zveda vítr blejska se ... tak to vidim že u nas v dohledny době vypadne net nebo elektrika takže až se odmlčíš,budu vědět proč.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 sakra kibi já sportuju jen v zimě a nebo u ledu .-))))...ale ty musíš jako profík,ty woe když sem dřiv mejval letní připravu tak sme potkavali na hřišti policajti jak dělaj takovy ty testy a byla prdel jak na konci ty postarší pupkáči místo běhu sotva šli .-)))))))) tak hlavně že tě alespoň nějakej sport chytá..pohyb je zdravej - si teď připadám fakt jak nějakej sporťák No jooo, starý pardálové to maj těžký...ale taky co by jsi čekal od chlapů kteří kolikrát nevylezou ven a jen sedí za PC a tlučou tam spisy Já se snažím udržovat a jako bonus mne to i baví...ale sammo s pohodou, je to koníček certinka: to sem kamarád co, jsem ti prozradil rácovo jméno tssss já tu dlabu a navíc se mi hůř píše...mám noťase na pupku:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.