raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Jindra?to bylo v nějaké pohádce že ..já?Žaneta to je možny...takovy kralovsky jmeno..tak určitě nějakej panovník a klaďák... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 já?Žaneta těší mě....Jeník - Honzík - Jenda...ale pro kamarády "šéf" ráco neboj, když se zvedá jen vítr tak je to vpořádku:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 nojo kibi ty si mě tady normalně odhalil,ale ty specialní míry a rozměry si nech pro sebe ju psssst :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 to je možny...takovy kralovsky jmeno..tak určitě nějakej panovník a kaďák... ale no ták Jindro, je tu dáma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 nojo kibi ty si mě tady normalně odhalil,ale ty specialní míry a rozměry si nech pro sebe ju psssst :-)))))) neboj, nebudu ti snižovat sebevědomí to až tu nebudeš, jako dicky hele japato že Mára utekl? hééérečka ho odtáhla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 ty woe ja se fakt lek že tam ten kadak je :-)))... nojo mara zdrh roman tu byl je chvilku tak byl asi smutnej a šel to zaspat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 jindra byl přeci létající švec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 ty woe ja se fakt lek že tam ten kadak je :-)))... nojo mara zdrh roman tu byl je chvilku tak byl asi smutnej a šel to zaspat to tě jen štresuju aha, tak to vše vysvětluje...teď slintá do polštáře a nechává si zdát o Romčovi v tričku odemne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 jindra byl přeci létající švec myslíš "švec prťavec" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 jindra byl přeci létající švec jen švec?? nebyl to nějak císař pán??? jseš si jista??? :-))))))) to tě jen štresuju aha, tak to vše vysvětluje...teď slintá do polštáře a nechává si zdát o Romčovi v tričku odemne no radši si to ani nepředstavuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 myslíš "švec prťavec" jojoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 myslíš "švec prťavec" byl taky v ty pohadce od trošky...jak tam byl ten mlejn a vodník s čertem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 byl taky v ty pohadce od trošky...jak tam byl ten mlejn a vodník s čertem to byl taky jindra??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 jojoo ale víš že to není vůbec hezký, smát se takhle rácovi...mi to tu řešíme tak, že se mu smějem až když tu není...viď ráco Ráca: pak musíme zařídit, ať se ta špéna na Marka nechá smazat, aby mi nevzal titul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 to byl taky jindra??? no jasně.. ... je honza v pohadce je vždycky h....j.... jee snad se kibi nenaštve.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 ráca certice: no jooo, v tý princezna ze mlejna byl taky Jindra - a byl to překvapivě mladý a charakterní muž....takže ráca sorry, asi spíš ten švec prťavec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 ale víš že to není vůbec hezký, smát se takhle rácovi...mi to tu řešíme tak, že se mu smějem až když tu není...viď ráco Ráca: pak musíme zařídit, ať se ta špéna na Marka nechá smazat, aby mi nevzal titul přsně jak píšeš ale už se tu kolikrtat nebere ani ohled že sem tu .. ..no já to ted u marka prej mam zase trochu lepší tak se musim hooodně snažit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 no jasně.. ... je honza v pohadce je vždycky h....j.... jee snad se kibi nenaštve.. každej nemůže být Mišpulín ale ka to vždycky Honza dotáhl?...nooo?...nooo?...draka zabil a princeznu přeci zachránil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 ráca certice: no jooo, v tý princezna ze mlejna byl taky Jindra - a byl to překvapivě mladý a charakterní muž....takže ráca sorry, asi spíš ten švec prťavec .. ty seš ale darebak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 každej nemůže být Mišpulín ale ka to vždycky Honza dotáhl?...nooo?...nooo?...draka zabil a princeznu přeci zachránil to prtavec taky a ještě lítal...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 a Žanetka nikde žádná nebyla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 hm asi ne...na nic si nevzpominam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 .. ty seš ale darebak... máš tam chybu, určitě jsi chtěl napsat "dobrák" certinka: to buď ráda, alespoň nejsi spichlá a na hrušce...a bavíš se tu s náma obyčejnýma podřadnýma....teda vlastně s rácou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 hm asi ne...na nic si nevzpominam však to nevadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 to prtavec taky a ještě lítal...... asi ti človeče začínám i závidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.