Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
nojo kibi ty si mě tady normalně odhalil,ale ty specialní míry a rozměry si nech pro sebe ju psssst :-))))))

neboj, nebudu ti snižovat sebevědomí lol to až tu nebudeš, jako dicky :smich:

hele japato že Mára utekl? hééérečka ho odtáhla? :D

Vloženo
ty woe ja se fakt lek že tam ten kadak je :-)))... nojo mara zdrh roman tu byl je chvilku tak byl asi smutnej a šel to zaspat

lol to tě jen štresuju :D aha, tak to vše vysvětluje...teď slintá do polštáře a nechává si zdát o Romčovi v tričku odemne kol5:smich:

Vloženo
jindra byl přeci létající švec

jen švec?? nebyl to nějak císař pán???  jseš si jista???  :-)))))))

lol to tě jen štresuju :D aha, tak to vše vysvětluje...teď slintá do polštáře a nechává si zdát o Romčovi v tričku odemne kol5:smich:

no radši si to ani nepředstavuju

Vloženo
jojoo :smich:

ale víš že to není vůbec hezký, smát se takhle rácovi...mi to tu řešíme tak, že se mu smějem až když tu není...viď ráco :smich::p

Ráca: pak musíme zařídit, ať se ta špéna na Marka nechá smazat, aby mi nevzal titul :help::smich:

Vloženo

ráca certice: no jooo, v tý princezna ze mlejna byl taky Jindra - a byl to překvapivě mladý a charakterní muž....takže ráca sorry, asi spíš ten švec prťavec :D

Vloženo
ale víš že to není vůbec hezký, smát se takhle rácovi...mi to tu řešíme tak, že se mu smějem až když tu není...viď ráco :smich::p

Ráca: pak musíme zařídit, ať se ta špéna na Marka nechá smazat, aby mi nevzal titul :help::smich:

přsně jak píšeš ale už se tu kolikrtat nebere ani ohled že sem tu ..  :smich: ..no já to ted u marka prej mam zase trochu lepší tak se musim hooodně snažit.. :smich::smich:

Vloženo
no jasně.. ;);):palec2: ...  je honza v pohadce je vždycky h....j.... :smich::smich::smich::smich::smich: jee snad se kibi nenaštve.. :smich:

každej nemůže být Mišpulín :p ale ka to vždycky Honza dotáhl?...nooo?...nooo?...draka zabil a princeznu :prc: přeci zachránil :smich:

Vloženo
ráca certice: no jooo, v tý princezna ze mlejna byl taky Jindra - a byl to překvapivě mladý a charakterní muž....takže ráca sorry, asi spíš ten švec prťavec :D

:smich::smich::smich: .. ty seš ale darebak... :smich::smich::smich:

Vloženo
každej nemůže být Mišpulín :p ale ka to vždycky Honza dotáhl?...nooo?...nooo?...draka zabil a princeznu :prc: přeci zachránil :smich:

to prtavec taky a ještě lítal...... :smich::smich::smich::smich:

Vloženo
:smich::smich::smich: .. ty seš ale darebak... :smich::smich::smich:

máš tam chybu, určitě jsi chtěl napsat "dobrák" :D

certinka: to buď ráda, alespoň nejsi spichlá a na hrušce...a bavíš se tu s náma obyčejnýma podřadnýma....teda vlastně s rácou lol:smich:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...